As our hearts started beating faster, I recalled your laughter

Yo peeps! Har inte pallat blogga på några dagar.. Igår var iallafall en trevlig dag. Efter skolan så åkte jag och rätt många ur klassen och bowlade i Upplands Väsby. Sämsta bowlinghallen nånsin, men wtf, bowling som bowling XD Och ja, det var väldigt intressant och kul & Andro har ju värsta tekniken om man får säga det själv! Han träffade rännan typ totalt 3-4 gånger på en timma.

Och på tal om bowling så bröt jag SAMMA nagel som jag brytit i helgen när jag bowlade. Bara att den här gången sved det som fan och tillslut började det blöda. Bläeh. Idag var jag helt lat och pallade inte dra till skolan, så jag sjukanmälde mig och fortsatte sova ("gav mig själv sovmorgon", som jag alltid säger) sen gick jag upp ändå för att åka till tandläkaren. Bläh, jag hatar tandläkaren. Den här gången fick jag laga ett hål som va typ hur litet som helst och läkaren försökte övertala mig att inte ta bedövning för det var onödigt för hålet var så himla litet. Ofta jag tänker låta någon borra min tand utan att jag är helt jävla bedövad? Helt sick. Men det känns som jag fick lite väl mycket bedövning faktiskt tillslut, för jag var helt numb hur jävla länge som helst. Sen stog jag och väntade på bussen hur länge som helst, så jävla drygt.



Något jag tänkt på igår av ja, en ganska giltig anledning... Är varför fan folk tar till flaskan för att komma över problem? Jag tänker inte förneka att jag dricker, men jag gör det dels för att det är gott och på fest och sånt. Men när det går utöver det så förstår jag inte poängen. En väldigt nära person till mig tar till allt hon kan för att få bort alla problem. Hon tar verkligen till allt förutom att tänka över dem och lösa dom. Igår pratade vi och hon hade druckit bara för att hon hade en dålig dag. Wtf? Det jag sa till henne var att problemen inte kommer gå över bara för att hon är full, för rätt som det är kommer hon vara nykter igen och då fan är dem tillbaka. Så varför inte slösa lite tid på att lösa problemen eller acceptera vissa saker, istället för att supa sig full? Jag förstår inte. Såfort en motgång kommer så tar hon till något, är det inte dricka så är det piller eller något värre och jag avskyr det. Jag säger jämt till henne att hon måste lära sig att hantera saker istället för att skjuta undan dem, men så kommer en dålig dag och då är hon på samma himla ställe igen, och jag står lika besviken och upprepar samma ord.

Jaja, det var väl allt för idag. Ska återgå till att diskutera med company när vi ska ses. Puss


Fuck what I said, it don't mean shit now

Gammal musik ftw <3

Idag var asnajs, hade sovmorgon till 10.30 pga två inställda lektioner. Ändå lyckades jag komma lite sent, men whatever. Vi hade två timmars Rättskunskap A som är ganska intressant faktiskt, om man bortser från att läraren inte är bra (a) Anyways, vi har en del nya kurser i år som är mycket intressantare än många utav våra kurser förra året.

På tal om annat, när jag tänker på allt som hänt förrut så kan jag inte göra annat än att skratta just nu. Speciellt om vi pratar om det. Ohmy vad jag inte kunde sluta skratta :D Det är så jävla sjukt men fan, det gör ju lika ont ändå - fortfarande. Det var verkligen den värsta tiden i mitt liv. Jag kan knappt förstå att jag gjorde allt det där. It's so fucking sick. Jag älskar verkligen dig och jag tänker inte låta det gamla förstöra det här nya. Det som hänt förr gjorde mig för smart för att begå samma misstag igen. Det ska jag inte förstöra, bara njuta av det som det är nu.  


Take a bow, 'cause you've taken everything else

Yellow! Idag var ännu en dag i skolan, mycket bättre än igår, lite roligare. Hade mest informationsdag idag & så, men med våran klass blir sånt ju fan nästan allt kul. Vi har 4 nya elever i klassen så hela klassen skulle presentera sig.. Typ såhär lät det: "Hej, jag heter Sebastian, bor i Märsta, är 18 år och har körkort. Hahaha!", "Hej jag heter Tanzila, är 18 år och jag... Har inte körkort.", "Hej, jag heter Samina... och jag vet inte vad jag ska säga, höhöh", "Hej, jag heter Andreas och... jag vet inte när jag ska ta körkort!" Körkort var helt klart temat när man skulle presentera sig! XD Hms, sen hade vi lite information om projektet som verkar ytterst drygt, sedan lunch & efter det väldigt lång rast... De é najs faktiskt!

Vet inte vad fasen vi gjorde då, & sedan hade vi ännu mer information och individuella samtal. Det var ju hur "kul" som helst. Anyways, after that gick jag upp till bibblan för att fixa lånekort och fick syn på Mithila, och hela hennes klass som skulle göra lånekort vilket inte var så kul för mig för jag blev sist. Hade dock trevligt och pratade på med Mithila om allt och ingenting :D Helt kul att hon går på våran skola nu, har alltid hatat att vi träffas så sällan. <3

Nu har jag pratat lite med Malin i telefon, kollar även på säsong 3/4 av vänner nu. Puss på er!

Miss you

Världens bästa farbor <3


Replica

Jag känner mig alldeles you know... Blööh. Tom på känslor, och ändå full av dem? Som om jag inte kan beskriva det som pågår i mig. I don't know, jag har aldrig haft problem med att uttrycka mig i ord när jag mått dåligt. Nuförtiden mår jag förjävligt, fast jag vet inte hur jag ska säga det, för jag vet inte vad källan till det är längre. Jag är alltså precis som jag alltid varit, men nu utan anledning. Jag antar att vissa sår aldrig läker helt, det får bli min anledning.

Save tonight

Idag var dagen jag både fruktade och såg fram emot. Första dagen av skolan är såklart alltid kul för det är så kul att träffa alla igen efter att ha varit isär hela sommaren. Men sen tänker man ju också att fan, nu sätter det igång än en gång. Men det positiva med det här året, är att i slutet av det så står vi där i vita klänningar, och killarna i kostymer, med vita hattar och skriker som tusan, för då är det minsann dags för studenten! :D Vi har till och med fått ett datum redan idag, den 5 juni blir det! Gud vad jag längtar. Anyways, det var verkligen skitkul att träffa alla idag!


Mitt i allt ringde även farbror och vi pratade. Vi hade ju bestämt att han skulle ringa varje onsdag och guess what, he didn't forgot. Han glömmer ju annars allt annat hur lätt som helst. :P Anyways, igår var sjukt irriterande för jag hade en hemmadag & då helt plötsligt slutar internet fungera. My God vad frustrerande. Så jag satt hemma hela dagen och glodde klart på säsong 1/2 av vänner. Har nu börjat på 3/4, men sen avbröt jag det för jag skall börja se om på hela One tree hill istället. Ja, jag är en jävla nörd, I know it. Nej men fyfan, jag känner mig inte ett dugg pepp på att gå i skolan, men det är bara tänka på den där dagen. 5 juni <3

Moving mountains

AHHHHHHHHHHHHHH! Fyfan vad jag är glad! Men mer om det senare.. Dagen har spenderats med Vicke och Malin. Jag och Vicke åkte till donken där jag svamlade på om min resa och faktumet att jag trodde att jag bodde dåligt i Bangladesh. Fan om jag bodde dåligt ska ni ju bara höra hennes jävla bondgårdshistorier från Serbien? I'm grateful now. Mohaha! Hade aldrig pallat leva bland bönder i 1 månad ;P Anyways, det var sjuka grejer och med Vicke skrattar man ju som aldrig förr, för hon är en sjuk liten jäkel. Precis min typ av vän, alltså!

På donken jobbade även Malin. Jag och Vicke gömde oss bakom en ganska stor man när vi stod i hennes kassa för att hon inte skulle se oss, men sen såg hon oss så hela planen förstördes :( No fun... Anyways, vi beställde käk och hade det trevligt och det bästa var ju när Malin kom fram till oss och hennes chef började pipa med sin jävla röst. My God? Anyways, när hon slutade snackade vi och så lite tills M's mamma kom och hämtade oss med bilen och droppade av oss i Valsta. Där delade vi musik på mobilerna och umgicks och pratade på Sonnybänken. Damn I missed that! Jag och Vicke skrek varannan sekund och Malin tog tillfället i akt och kastade blad på mig. Big meanie! :O En helt lugn, mysig kväll. Sådana som jag saknat!


När jag kom hem gick Malin med mig och vi hängde lite och pratade. Det var goa grejer :D Sedan blev det sent och dags för henne att gå hem, så hon drog. Satt vid datorn ett tag och det dröjde inte länge förrän min telefon ringde. Det var Bee som ringde från Bangladesh och med jävligt bra nyheter! Hon kom in i en skola i England, så nu ska hon flytta dit i September! Herregud vad glad jag är! Den skolan har även sammarbete med Sverige så efter ett år ska hon flytta över hit! Fy vad länge vi alla har väntat på det här, på att hon ska komma hit och vara med oss och leva med oss. Oherregud, ni skulle sett/hört hur glad jag blev när hon skrek "I GOT IN!!!". My God, I freaked out. Fy vad glad jag är! Inte länge tills vi ses igen alltså :) Det betyder att vinterlovet spenderas i England med den här skönheten;


Bee, I always knew you could do it. <3 Fyfan vad jag är glad. Fyfan. Fyfan. Herregud! Nu behöver inte avståndet mellan oss vara så jävla långt, man kan åka dit över helgen om man så vill... Och snart, väldigt snart, är hon här med oss. I love you <3

You won't try to save me..

Ett utav det värsta som finns är att inse att man inte kan lita på någon.

If I remember you, will you remember me?

Hm, igår var rätt... trevligt? Eller vad man säger. Under själva minnesstunden var det ju som förväntat lite depressing, men sen när alla umgicks och så var det trevligt, jag har fan saknat det och alla! Senare mot kvällen käkade vi alla, sen från ingenstans tittade Sabby in. Lika glad som vanligt blev man! :D Honom har jag inte heller träffat på 2 och en halv månad, lite skumt sådär. Iallafall, senare kom han in i rummet och då satt vi och pratade om min resa and what not, det var some najs shit. Ännu senare började grannarna klaga för att vi var högljudda, fan vad griniga grannar dom har! :O Och på en lördag kväll dessutom.

Later that evening så satt jag på balkongen med Emz, Rabby och Runty bhaia och vi talkade hit och dit om Bangladesh och skrattade och hade det trevligt.

Idag vaknade jag av att farbror messade, och han ringde också för typ 15 minuter sen. XD Stackars farbror måste förlora mycket pengar på mig därifrån ;o Anyways, idags planer är att jag inte ska göra ett piss och det är fan najs.


Btw, så kan jag inte komma över hur jäkla nöjd jag är över min nya frisyr. Innan jag åkte bort hade jag riktigt trollhår, det kan jag lova er. Sedan när jag kom till Bangladesh så klippte jag det först en gång, då blev det rätt kort. Sen rakpermanentade jag det (asbilligt i Bangladesh, gick på typ 1300 svenska kronor), då fick jag ju längden tillbaks igen.. Så då klippte jag kortare och klippte luggen och så blev det såhär. Jag är förjävligt nöjd :D! Har typ aldrig varit nöjd med mitt hår. Och allt jag behöver göra är att torka det med hårtork varje gång efter jag duschar och lägga olja i håret 2 gånger i veckan. Loves it! :D Anyways, until next time... Puss!

What hurts the most

Dagens planer är att vi ska på en milad (på svenska blir det väl typ... minnesstund) för Aniks mormor som dog för precis 40 dagar sedan. :/ Hemskt hemskt.. Pappa jobbar så resten av familjen hade lite problemas med att kunna åka, men jag paxade iallafall en plats med Mithila & dem så dem ska jag åka med dit. Ska bli skönt att finnas där för Anik.

Och ja, jag vet inte hur jag känner inför ett piss längre, och det är det som är grymt jobbigt just nu. Hur fan tar man reda på vad man känner? Allt jag har är en massa förvirrande känslor. Hur vet man vad som är rätt och fel, hur vet man vad man ska göra för att lösa saker, hur vet man någonting alls när man är så fylld av så många olika känslor?


Don't tell me you're sorry 'cause you're not

Träffade Simon, kom hem för ett tag sedan. Skum kväll? Träffade honom och hans två polare/kusiner-something something. Sedan gick vi runt lite och Slajmon blev överlycklig utav sina presenter kan jag gissa på ;P Sedan så körde Akash iväg med Simons bil och Simon fick ryck och då åkte dom tillbaka med hjälp av GPS, sedan hoppade även jag och Simon in och planen var att vi skulle käka på donken i Arlanda..

Men något gick hemskt fel och snart var vi vilse och hade ingen aning om vart vi var XD Det var sjuka grejer, hans himla GPS krånglade eller något sådant. Fyfan, tror vi nästan var påväg till Uppsala kl 23 på kvällen, :D Dessutom ringde Taso 2 gånger under denna kväll för att han var orolig eftersom att jag var "ute så sent".

Cuteface är vad han är! Anyways, nu ska jag ladda ned lite musik. Har en ny dator och den är otroligt tom. See you laters!


And who is gonna save you when I'm gone?

Idag har varit randomness och boringness hit och dit. Träffade som sagt blondinen. Sedan träffade vi på Daniel och det var helt nice, han är så trevlig! :) Hur kan man vara så trevlig? ;o

Nåväl, så smsade BengalSimon89 och frågade om jag kunde ses idag istället, vilket jag totalt vägrat fram tills nu. Jag kände mig så trög och äcklig och bara blaah. Men nu har jag sagt att det är okej att han kommer, och han kommer om cirka en halvtimma. Sitter helt fixad så det är bara dra härifrån strax tror jag.

Han kommer med sina två kusiner som jag inte har någon aning om vilka dom är, och ja. Det är väl det? Total randomness. Sen får vi se hur länge jag är borta.


Förövrigt käkade jag kebab idag och det var najs. Fyfasen vad jag är tråkig just nu.. Helt förjävligt inlägg, och det tar stopp precis här.

Whenever I'm alone with you, you make me feel like I am free again.

Idag har jag sovit dåligt som fasen. La mig vid halv sju (somnade dock inte då utan ännu senare, vet inte när) sedan vaknade jag runt 12. Det var inte goa grejer, jag som trodde sömnen skulle bli normal igen när jag kom tillbaka från Bangladesh. Istället sover jag ännu mindre.

Iallafall, när jag vaknade på morgonen såg jag att Taso messat mig 2 gånger och så messade vi sisådär hela morgonen. Det är verkligen tufft att vara utan någon man varit med jämt och ständigt såhär länge. Dessutom saknar jag Bee och alla andra som fasen, inte bara Taso. Det är bara det att jag blev närmast med honom och därför känns det värst för mig just nu. Bee brukar jag iallafall chatta med och så på msn, men det har ju inte han så det är inte särskilt lätt det här. Men iallafall, sedan messade jag Mille (kaninen på bilden) och frågade om hon ville ses idag. Och ja, det ville hon, så vi ska dra ut och käka kebab. Jag har saknat kebab som fasiken, har inte ätit det sen ett tag innan jag åkte. XD Goa grejer är det!


Resten av dagen som passerat har jag spenderat genom att glo igenom alla bilder från resan ett par 120 gånger. Gud vad jag saknar det. Fy fy fy. Undra när jag kommer börja gilla Sverige igen? Eller alltså, don't get me wrong. Jag gillar Sverige men det är så.. Ensamt. Yeah yeah.

Får väl sakta men säkert börja komma in i mina rutiner igen så småning om. Snart börjar skolan och det är mitt sista år i gymnasiet. Det är najs, I tell ya! Jävligt nice.

This is how you remind me of what I really am.

Jag tyckte det var dags för något nytt, en förändring. Så nu börjar jag om med skiten på nytt och vi får väl se vart det för mig? Jag vet inte riktigt hur jag känner mig. Jag känner mig så otroligt ensam i det här landet. Kom hem för bara två dagar sedan men längtar redan tillbaka. Är det så hemskt? Det sägs ju att borta är bra men hemma är bäst. Jag är glad att vara hemma, på vissa sätt. Men alla är så himla upptagna, alla är för sig själva hemma. Man oroar sig inte för varandra, man tar varandra för givet nästan. Jag vet inte, men det är den uppfattningen jag fått nu när jag sett skillnaden.

I Bangladesh var man med alla, jämt och ständigt. Men det är nog för att de visste att man skulle åka iväg och att vi inte hade all tid i världen. Men Taso... Jag ville aldrig lämna dig. Lovar. Hade jag kunnat hade jag packat ned dig i resväskan. Du har blivit lika viktig som vatten för mig ska du veta. Det känns förjävligt att inte kunna träffa dig varje dag längre, att inte längre kunna skojbråka med dig om ingenting alls, att inte kunna slåss med dig eller ha långa samtal i timmar under nattens gång. Du är en av de som vet allt om mig och ändå aldrig dömmer mig eller skäller ut mig för allt dumt jag gjort och gör. Jag minns att jag var rädd för att berätta allt, men du reagerade precis som man ska. Du gav mig råd, du bad mig lova att inte göra vissa grejer som jag vet är dåligt för mig... Du fanns helt enkelt där.


Vem vet när jag träffar dig igen? Upprörande tanke.. Och Bee, jag vet att du har det svårt. Ännu värre nu när vi inte är kvar. Men du klarar allt. Du är stark och jag älskar dig mer än allt. Jag kommer aldrig glömma alla människor jag träffade därborta, alla skratt och alla tårar. Jag kommer aldrig glömma alla minnena som vi alla delar och jag kommer aldrig någonsin kunna glömma er, även om jag skulle försöka. Det kan jag lova.

Förövrigt tog jag en tripp down memory lane idag. Det var ännu mer deprimerande, bara för att göra dagen ännu värre. Och det som var ännu värre var ju att jag skulle träffa Simon idag, men det blev ändrade planer. Men fuck the same, vi ses ju på söndag ändå ;D! Så planerna idag är oklara. Ska försöka slippa att behöva dra till tandläkaren, jag pallar inte det just nu. Jag hatar tandläkaren. Förövrigt så tycker jag vissa människor är förjävligt idiotiska och puckade. Puhlease, get out of here you stupid fuck. Thank you, bye.

RSS 2.0