Komedi

Att du orkar. Hahahahahhahahahaha.

Roma

Italien var underbart! Ta mig tillbaks.

Hotell Michigan, italienarna, besöket på den italienska skolan, sista kvällen, bartendern, tequilashots, alla sevärdheter, bli busted av lärarna med kassar av sprit, glassplitter i rummet, vandra runt i rom kl 5 på morgonen, lärarna som sitter och väntar på en i receptionen i mitten av natten, den läskiga gubben i receptionen aka Luigi, Wladiimieer, ääiviiii!, Sorinu, Alex, ingen sömn, lunch på italienska restauranger, umgås med klassen 24/7, anklaga läraren för att lyssna på knarkarmusik, donken som räddning från de små portionerna med mat!, Malins skål med djävulen, Gud och ängeln i hörnet!, alla hesa röster, övertrötta på hemvägen, solbrillor, kameror, men det bästa av allt: sps06 <3


If you don't wanna love me


I'm gonna stay
When you just wanna fight
When you're closing you're eyes
'Cause you don't wanna love me
I'm gonna stay
You can't push me too far
Theres no space in my heart
Where I don't wanna love you

And when theres no,no storm,
and I feel the calm,
If theres nothin', nothin', nothin left to lose,
Then what is this feelin that keeps on bringin me back to you

Dem perfekta orden.
jagälskardig

Rom!

Juste, rumsfördelningen för Rom är klar också och jag är helnöjd, det blir jag, Malin G, Malin K, Tanzila och Denise! Det är nice. Fan vad jag längtar till Rom nu!


Built to last

Idag är en bra dag. Lyssnar på min feelgood-låt och är allmänt glad. Allting har gått ganska rätt till idag. Började med samhällskunskap, fick veta att vi inte behöver lämna in bilagor till uppsatsen och lättad blev jag då jag har ca 24 källor. Lite drygt att lämna in allt det som bilagor, hur drygt skulle inte det ha blivit?

Sedan hade vi idrott, vi hade taktövningar och sedan fick vi göra vad vi ville, så en del av oss spelade 21:an och det var kul. Efter det - lunch, det fanns hamburgare! Yay! :D Fick en tia av Karlsson också som räddade mitt liv. En tia innebär nämligen att jag inte behöver vara cola-fri för dagen, alltid ett plus ;)

Sedan hade vi prov i filosofi som alla satt och pluggade på vid skåpen. Under provet var läraren inte i klassrummet vilket gjorde provet rätt enkelt... Jag kunde dock det mesta. Men det var way för svårt för att vara bara ett G-prov, speciellt när det fanns VG-MVG frågor med, what? Anyways, whatever.

Jag & Malin drog till IR lektionen i bibblan, man fick jobba med uppsatsen som Malin hade hemma och jag var ju redan klar.. 11 sidor lång, vem orkar läsa? Haha. Så efter vi umgåtts med Wladde, Umme och T ett tag fick vi lov att gå hem! Ännu ett plus och rätt ovanligt för att vara Eivi, lol. När vi sitter utanför skåpen kommer Kjell fram till mig (mattelärare). Jag gjorde ju prövning på matte a nyligen, har försökt klara det genom prövningar sen 2an, har gjort ca. 2-3 st. Har verkligen assvårt för matte. Det hjälpte inte heller att han kommit fram till mig i kafeterian för några dagar sedan och sa att det inte såg lovande ut.. Men idag, idag såg han minsann glad ut!

Han sa att han rättat klart och att jag fick 17 poäng. För G behövde man 19.. Och det sved, men han sa att jag varit såpass duktig enligt honom att jag förtjänar G, så han ska prata med Thomas (en annan mattelärare) och försöka fixa det... En sak man måste göra är nästan ur vägen!! Får reda på mer efter Italienresan, skulle söka upp honom på fredagen för att se om jag behövde komplettera något eller så. Men det lät på honom som han verkligen vill och tänker ge mig ett G. Det är nice, dessutom är det fint väder ute, och imorgon har jag geografiprov och är påväg att få geografikursen ur vägen, och sen ska jag till Rom nu på söndag!! Längtar.

För er som undrar vad min feelgood låt är så äre Melee- Built to last, Lyssna!


Yes, så idag är en bra dag, idag ska jag vara glad - även om jag är så trött att jag dör.


Plugghelg

Har en hel vecka av plugg framför mig innan Italienresan, skitjobbigt.

Sen igår har jag suttit fastklistrad vid datorn och skrivit en 9 sidor lång uppsats. Och jag tycker fan att 9 sidor får räcka, för jag orkar inte lägga ned mer tid på den där jävla uppsatsen. Har fortfarande en vecka kvar för att bli klar med uppsatsen men min personliga deadline var idag. Har 3 prov i veckan som jag måste plugga för så det var bättre att få det överstökat. Jävligt jobbig uppsats iaf.

Anyways, har haft en helt okej vecka. Var och shoppade med T, sen mötte vi Mille för att käka massvis med mat på donken, muhahaha :D! Skitlängesen man åt där :]

Nu måste jag återgå till plugget.. Ciao!

It burns like me for you

Tjoo! Ska snart dra & träffa Malla, Vickevirre och Tanzila och möjligtvis Linda också på vedugn. Vi ska käka och catch up lite, Vicke har inte varit hemma på några veckor och Malin kom hem från studentkryssningen imorse (som jag inte var på - YAY! *sarkasm*) så vi kommer ha en del skoj att prata om ;D! Ska bli trevlans.

Det ska hursomhelst bli trevligt. På tal om annat kan jag inte fatta att studenten är så nära, och om 2 veckor drar Sps till Italien också! Inte alls länge kvar nu, ska bli så jävla kul. På måndag ska jag, T & Malin dra och shoppa lite smågrejer inför resan som vi behöver sen äre klart och då ska man bara vänta in den 22 mars. Anyways, tänkte bara uppdatera lite eftersom jag blivit så dålig på det på sistone. Suck. Ska bättra mig :] Puss


Sps på spexet! Italien snart <3

Wishes

I hear you on your side, as my heart breakes on the other side of love,
it's hurting me but I can't find the words to speak my wishes out loud
So I stay silent, listening to you quietly, loving you quietly..

© Sam 2/3-09

Har inte bloggat ordentligt på ett bra tag, antar att jag inte haft lust eller helt enkelt inte orkat bry mig om att rensa igenom mina känslor. Har iallafall haft sportlov nu efter världens jobbigaste skolvecka, det kändes skönt och välförtjänt då jag jobbade som fan för att klara mig med både närvaron & komma ikapp med alla uppgifter. Och på något sätt så gick det ändå väldigt bra. Mindre bra att vi har prov med Eivi av alla, andra dagen tillbaka i skolan. Så imorgon blir det back to school och plugg plugg plugg hela kvällen, what else is new? Får komma ihåg att studenten är påväg.

Saker känns väldigt jobbiga, vet inte hur jag ska fortsätta försöka när mitt hjärta ändå går sönder varenda gång jag hör din röst. Men jag försöker för min skull ändå. Men sen hur ett hjärta som blir krossat varenda dag är bra för min skull kanske är en bra fråga? Har alltid kunnat se en möjlighet med det här men nu ser jag allt oftare en omöjlighet, hur det är utom räckhåll från mig, som att det är dumt att hoppas. Och det är det nog.. Tankarna lutar allt oftare mot att jag egentligen borde ta hand om mig själv och inte fortsätta handla på ett sätt som skadar mig. Men jag kan aldrig ta det där steget för jag bryr mig för mycket. Har alltid fått älska på avstånd, så kanske ska jag bara inte bry mig om det & låta tiden och händelser passera. Inte bry mig för mycket om sånt jag hör som egentligen sårar mig. För du har all rätt till att göra vad du vill, jag har ingen rätt över dig. Kan bara inte hjälpa att känna mig hjälplös när jag känner såhär, det här känns inte kul längre helt enkelt. Jag älskar dig, på avstånd såklart, men jag är så jävla trött på situationen och att alltid vara den som ska vara ledsen och sårad hela tiden.

RSS 2.0