I ain't got much to offer but my heart and soul, and I guess that's not enough for you to notice me

Bah, känns som om det varit en otroligt lång dag idag. Orkade inte gå till skolan idag utan kände för att va hemma och poppa piller men jag kunde inte somna om när jag väl vaknade imorse innan 10. Så jag sket i det, och gick upp och satte mig vid datorfan istället. Idag var det ju som sagt Eid, vi fick över lite gäster & så och senare så åkte vi till sjukhuset för att träffa gulliga Khalo <3 Usch blir så ledsen när jag ser honom, speciellt idag verkade han vara så utmattad, men han kommer fan bli bra snart, och då kommer allting ordna sig!



Mamma som hade gått all out på Eid och hela köret hade lagat mat för typ 10000 pers så vi tog med Tanzila och dem hem för att käka lite :) Det var ju otroligt mysigt, det är dock ganska otroligt hur jävla mycket jag orkar prata när jag är med dem filurerna, haha! Sen drog dem & nu sitter jag här ett par timmar senare. Dagen var väl sådär, vaknade förbannad så jag kunde inte riktigt förvänta mig att dagen skulle bli bra när den startade dåligt. Och nej jag vet inte varför jag vaknade förbannad, jag bara vaknade så, mwaha!

Imorgon ville S att jag skulle träffa honom i stan men jag får inte tag i något busskort och dessutom behöver jag vila så >< Blääeh! Tråk. Iallafall, nu ska jag nog dra vidare och kolla på nya Heroes som kom ut idag. Idag kom både Heroes, Gossip girl och One tree hill. Snacka om lycka (a)

Quote this

I've come to the conclusion that if having things turn out the way you wanted them to is a measure of a successful life, then some would say I'm a failure. The important thing is not to be bitter over life's disappointments. Learn to let go of the past. And recognize that every day won't be sunny, and when you find yourself lost in the darkness and despair, remember it's only in the black of night you see the stars. And those stars will lead you back home. So don't be afraid to make mistakes, to stumble and fall, cause most of the time, the greatest rewards come from doing the things that scare you the most. Maybe you'll get everything you wish for. Maybe you'll get more than you ever could have imagined. Who knows where life will take you. The road is long and in the end, the journey is the destination.

-One tree hill, Whitey Durham

Secret love



Just a friend
That’s all I’ve ever been to you
Just a girl
Who wants to be the center of your world
But I ain’t got much to offer
But my heart and soul
And I guess that’s not enough
For you to notice me

I’m just a girl
And I guess that’s all I’ll ever be to you


I tried to carry you, and make you whole - but it was never enough

Yo bitches :D! Fan vad dryg dag. Höll typ på att avlida när jag vaknade imorse men gick till skolan ändå vid halv 11. Där var jag med på religionen men sen gick det bara nedför för jag höll på att dö lite till för varje minut så under lunchen drog jag hem. Jag vet, det var aslyckat. Ehm, sen väl hemma så höll jag på att dö igen så jag poppade piller och kollade klart på säsong 4 av DC. Det var sadface. Bläeh! Nu väntar jag på att säsong 5 ska bli klart :')

Har försökt fixa DH hela dagen men de vägrar funka och så, ganska lätt irriterande eftersom jag väntat aslänge på det? Har hunnit göra allt där emellan som jag väntat på att det ska bli klart men no luck. Anyways, sov typ ingenting inatt så när jag kom hem sov jag som en jävla stock. Imorgon tar fastan slut så snart är det Eid, undra vad som hittas på då? Och på tal om det har jag prov imorgon men medans jag satt och pluggade lackade jag ur så mycket för vem fan pallar ha prov på något vi redan fått betyg i? Säg mig något onödigare? Så jag bestämde mig för att inte göra det och det är inte som om hon kan faila mig i A-kursen eftersom jag redan har betyg i den så. Så, jag skiter faktiskt i det. Fuck that.

Dessutom så är det Eid imorgon och då får man säkert lite cash, förhoppningsvis. Iallafall av päronen så äre spikat. Och mamma blev lite besviken när jag talade om att jag slutar 4 för hon har gjort värsta big deal och lagat mat för typ 1000 pers så jag tänkte att om jag inte gör provet så kommer jag hem tidigare och är med henne och så för sånna här högtider betyder rätt mycket om henne. Och visst så har jag och mami våra differences när det gäller religionen och så, hon vet mycket väl hur jag känner och så angående vår familjs religion men hon har aldrig tvingat på nånting på mig. Hon har bara försökt att få mig att tro mest för att hon vill att jag ska ha något. Så det minsta jag kan göra är väl iallafall att försöka göra dagen bra för henne tycker jag.


Mami och jag på min 19-årsdag (uhhh, 19!) Älskar dig mami<3

Every heartbeat, every kiss just makes me wonder what all this is

Spenderat kvällen med att snacka med Moa om psycho-lesbo-Nanny Carrie-look-a-like-bitches och så hjälpte hon också med min bloggdesign och gjorde den skitsnygg, så tack Moa :D<3 Du är bäst. Pluggade faktiskt litegranna & så var Milena också väldigt hjälpsam så tackar till dig med Mille <3. På tal om annat känner jag mig alldeles för nostalgisk på Bd-08 resan. Fan vad jag saknar det, fan vad jag saknar alla. Har också bestämt mig för att börja lägga in mycket mer bilder här, så här kommer en från resan. Den togs en timme innan vi åkte hem igen;

Miss you!

Foto; Morbror <3







Here I am

Gud vad mysig dag jag haft! Jag & Mille drog till Eurostop för att käka på donken. Men när vi gick av bussen så ville hon kolla något att köpa till sin systers födelsedag. Påväg in så träffade vi på mami och dady :D! Sen fick jag ett sms av Malin som fick oss att rusa iväg till henne istället, så vi hann inte riktigt kolla något. Malin drog senare hem och medan vi satt på donken och käkade ringer hon och frågar om vi inte kan fråga någon som jobbar där om vi kan få M's halsduk som hon glömt haha. Killen i kassan som vi frågade om denna tjänst såg ju verkligen ut att tänka "vadfan, är ni seriösa?" och jag tyckte det var grymt pinsamt då det var folk bakom oss med, mwahaa :D Vi tog sedan bussen hem men insåg att kvällen var ung :D Så vi tänkte dra till M för att droppa av halsduken och sen promenera runt.

När vi kom till M så drog vi ut henne med och så tänkte vi att fan, vi kan ju fråga T med? Men det blev aldrig så för som alltid så fastnar man ju hemma hos T :D! Gud vad jag var oartig hemma hos dem, men jag känner ju mig som hemma där och det är ju trots allt mitt andra hem så (a)  När jag hällt upp ett glas coca cola till mig så satte vi oss alla och pratade om våra kärleksliv och allt möjligt. Eller iofs så diskuterade vi inte mitt även fast Mille försökte få ut ett och annat haha! Fan vad jag är högljudd när jag är med dem där tjejerna, fan vad jag skrattar som aldrig förr. Ni är verkligen bäst! Och en annan bra grej var ju att jag fick träffa Mithila <3 Yeay! Sånna här dagar behöver man ibland där man ses helt random och har det kul.

Drog dock hem rätt tidigt för T skulle plugga vilket jag också borde göra. Puss!


I will be



I will be
All that you want
And get myself together
'Cause you keep me from falling apart
And all my life
I'll be with you forever
To get you through the day
And make everything okay

<3

Chasing cars

Nyss ringde min farbror bara för han saknade mig och gjorde mig gladare än jag varit på länge. Finns inte många som kan göra mig så glad som jag blir när jag pratar med honom. Vi fick verkligen vårat band att växa brutalt under sommaren och han är en av de väldigt få jag litar på mest i världen, tro det eller ej. Är inte ofta man brukar vara så nära sin farbror som jag är, men jag är bara tacksam, för han är verkligen den bästa farbrorn man kan få och jag älskar honom.


Och Simon, du är också bäst. Efter regn kommer solsken, glöm aldrig det! Du förtjänar allt utav det bästa, nothing less.


I övrigt har jag spenderat hela dagen med att kolla ikapp mig på Idol och så har jag även sett massvis med Dc <3 Mwah! Sen har det inte hänt något mer idag. Besviken som fan är jag men vad kan man göra? Iofs finns det mycket man kan göra, men det finns inte mycket som jag vill göra. Ja håll käften, jag är envis. Och så är jag ju besviken som fan på mig själv också. När jag för första gången tänkte över det här såg jag verkligen fler fördelar än nackdelar med att verkligen 'come clean' men nu ser jag mest nackdelar.

Mest är det för att jag hittar på en massa i mitt huvud så jag slipper gå igenom det. Jag skäms över mig själv, jag är så tragiskt feg. Fyfan. Jag vill bara få det gjort.

Every voice inside my head is telling me to run like mad

Otroligt. Jag höll käften för att jag inte ville att någon skulle få mig att ändra på det jag tänkte göra, men nu har jag nästan ändrat mig helt själv. Den enda som förstör för mig själv är jag, och det här är sista gången jag tänker skylla på någon annan. I grund och botten kommer det alltid tillbaka till mig själv och mina egna rädslor för att misslyckas. Mitt fel, ingen annans.

Det fanns en tid vi inte kunde vara utan varandra, bortglömt?

It's not over

Igår var jag på sjukhuset hos khalo, & idag opererades han! Tanzila messade för ett par timmar sedan (och även Mithila gjorde det, <3) och sa att allt gick skitbra verkligen. Är så stolt över khalo, han om någon kunde ju klara det här! Och jag är så glad att det snart är över. Jag blev lättad som fan när jag fick höra de goda nyheterna så ja, man kan ju tänka sig hur Tääni och hennes familj känner sig nu. Det är verkligen underbart!

Jag saknar dig så jävla mycket. Jag måste sluta med det här.. Jag skadar mig själv när jag gör såhär. Jag blir rädd och det är inte meningen. Men jag kan inte hjälpa att känna så.

I veckan fyllde jag 19 år också. Känns väl sådär. Tiden går så jävla äckligt snabbt, det är inte ens kul längre. Var verkligen helt negativ till hela dagen och kunde därför inte njuta fullt ut utav det egentligen underbara sällskapet. Men ja. Mina vänner, och Sps06 är dem som kunde göra min dag okej iallafall, mitt i all den negativiteten. Det hade verkligen ingen annan lyckats med så det ska dem ha creds för. Ni är bäst hela bunten ska ni veta. <3


Idag vaknade jag vid 11 och drog på idrotten som endast var en teorilektion. Det var asnajs och nästa vecka är vi lediga också så det är också bra. Visste inte ens om det mwahah. Hemma har jag bara sett klart på 3 säsongen av DC (ja, jag är mobbad, men jag har alltid varit nyfiken på den serien och nu gillar jag den som fan så käften) Ehm.. Ja, det är typ allt.

Imorgon blev jag tillsagd av mamma att skolka från skolan, eller ja. Skolka och skolka. Men jag slutar så sent och om jag skulle va kvar så länge skulle vi inte kunna åka till sjukhuset. Vi ska dessutom skjutsa Tanzila och dem så jag ska vara hemma rätt tidigt så vitt jag vet? No idea vilken tid för det var hon inte så tydlig med. Ska bli kul att träffa honom!

Mjae, iallafall. Glad att allt börjar ordna sig. Det är dem värda, verkligen.

Lovebug

Den här dagen har varit hur usel som helst. Bara panik över allting & ingenting. Börjar få second thoughts vilket var det jag inte ville få, det var det jag ville undvika. För jag vet att det är viktigt att jag gör det här för mig själv, men jag blir bara så rädd och skakig såfort jag tänker på det. Och blir det inte av den dagen som jag planerat, då blir det aldrig av, det vet jag. Bah! Goda nyheter har jag iallafall idag. Min Bee, världens bästa Bee åkte ifrån Bangladesh igår. Hon om någon förtjänar verkligen en fresh start och jag hoppas att hon får det nu. Nu sitter hon på London Heathrow och väntar på sina kusiner som ska hämta upp henne. Om några dagar börjar hon plugga på Westminister tror jag det hette. Och sedan, i December åker jag dit och hälsar på henne och då har hon förhoppningsvis sin egna lägenhet och hela köret!

Jag är så jävla stolt över henne, hon satsade verkligen på det här och det hände. Det förtjänar hon massa creds för. Har alltid trott på henne, och nu vet ni varför. För jag vet att hon klarar allt.


Igår blev det ju bara en massa känslig text om khalo och så, men en positiv sak med det hela är att jag verkligen ser på honom att han är beredd att kämpa emot det här och att han är så otroligt stark. Jag fattar inte att han har styrkan att le och skratta precis som vanligt fortfarande, mitt i all denna rädsla. Han är faktiskt en otrolig förebild för oss alla, för jag har varit nere för mycket mindre saker än sånt här och då kunde INGET få mig att le. Men han försöker verkligen och kämpar för sig själv men också för sin familj vilket är otroligt modigt och starkt.

Han visar bara sånt otroligt mod att jag blir rörd. När jag såg på honom igår i den där sjukhussängen och tänkte på det som väntar så hade han den där blicken i ögonen som betyder att oroa er inte, jag klarar det här. Och jag blev bara så paff, för han är otrolig som är så stark angående det här. Och även om han någon gång inte skulle vara lika stark, skulle det också vara okej. För att jag vet vad han är kapabel till, att han alltid kommer återvända till den där punkten där han är stark igen. Han om någon kommer klara det här. Det tror jag faktiskt på, med hela mitt hjärta. Hade det varit någon annan kanske jag inte hade varit lika säker. Men nu är jag det.

A reminder

Mwahahah! Som det ser ut nu så behöver inte Simon vara min hjälte *knackar i trä & säger peppar peppar* eftersom att mitt internet bara helt mirakulöst började funka? Don't even know what happend. Var på luren med Simon och så bara råkade jag klicka på logga in på msn på datorn och så bara loggades det in. Wtf säger jag bara? Helskumt, och innan när jag försökt fixa till det i över en timma så funkade det inte. Eller jo, uppenbarligen funkade det jag gjorde då eftersom det gav resultat nu mihi. Dock har jag inte bara goda nyheter idag.

Det började med att jag satt i skolan & helt plötsligt rusade T ut ur lektionen. Jag tänkte inte mer på det utan tänkte att hon kanske skulle göra något viktigt bara. Malin som satt längre fram än mig hörde att någon grät, och sprang ut. Jag som tänkt att jag inbillade mig gråten insåg då att det var på allvar och sprang lika snabbt ut tillsammans med henne. Det var dåliga nyheter om khalo, han ska operera hjärtat nästa vecka och självklart var ju T orolig som fan. Det kan jag förstå, för det är jag också. Det finns fan ingen gulligare än honom, seriöst! Kommer aldrig finnas heller. Sedan kom Mithila dit rusande efter hon också hört och det blev en väldigt jobbig stämning timmarna framöver, men för dem där två skulle jag vara i varenda jobbiga, obekväma situation möjlig. Sånna här känsliga grejer hatar jag framförallt för att jag hatar att visa mig sårbar (genom att t.ex gråta) men fan, det sket jag helt och totalt i idag för allt jag ville var att finnas där. Och vet ni vad? Jag vet att ni oroar er. Att ni kommer göra det fram tills det är över. Men se inte det här som ett bakslag, se det som ett steg framåt. Han kommer få operationen för det är vad som är bäst för honom och vad som kommmer hjälpa honom.

Och varenda steg genom den här tuffa vägen, så kommer jag finnas här. Det är bara titta över axeln! Jag kanske inte är den världsbästa på att trösta eller säga saker som får en att må bättre (faktiskt inte ens nära) men jag tror och hoppas att ni innerst inne vet att jag finns här för er genom små gester som att jag håller era händer, eller ger er kramar. Jag kan aldrig sätta i ord vad ni och eran familj betyder för mig.. Ni är min andra familj och inte fan ska något ont hända er. Det här kommer ordna sig, det vet jag att det gör. På ett sätt eller ett annat.

När sånt här händer, då ser man verkligen vilka man kan vända sig till. I detta fall så steg hela Sps06 upp till den rollen & fanns där för framförallt Tanzila och även Mithila och till och med för mig. Det tycker jag visar hur jävla underbara människor det finns i våran klass och hur jävla tur vi har att vi träffat dem. Jag verkligen älskar min klass, dem är helt underbara! Det finns inga bättre. Och för att citera Umit: Vi är som en enda stor familj <3. You guys are the best!

khalo <3


Live your life

Kort & skön skoldag idag! Klagar inte på torsdagar, förutom att vi har idrott sista vilket är ett ämne jag hatar. Känner mig helt handikappad på idrotten och känns som om allt man gör bara är dumt. Urk. Annars så har det också börjat en ny i våran klass, så nu har det totalt börjat 5 nya i vår klass xP Ganska många. Andra passet var vi så uttråkade att vi hade någon form av AA-möte (utan själva det där att vi är alkoholister) Jag vet, kul liv va? Haha. Käkade sedan lunch och det var helt okej sen efter idrotten gick jag hem med Smokey ^-^ Hihi.

På tal om annat är ju mitt internet fortfarande råknullat och funkar inte. Det funkar att ladda ned saker men inte att gå in på olika internetsidor. Helt jävla sjukt? Hur fan laddar den ner utan internet? Fattar iallafall ingenting & typ ingen annan kan hjälpa heller. Simon skulle kolla på datorn och ifall han fixar den är han fan min hjälte, mwahahah :D Nej men seriöst, vi har ringt runt över allt och alla säger bara "ring till det här numret" och så ringer vi dit och blir ännu mer vidarebefodrade tills vi kommer till någon som säger att dom inte vet.

Grymt irriterande är vad det är. Sen har inte förskylningen blivit bra heller & till råga på allt fyller jag år på tisdag. Helvete. Är inne i en ålderskris haha, seriöst. Har alltid älskat att fylla år men nu känns det bara som... NEJ! Kan inte allt bara gå lite saktare? Livet går fort och det är verkligen skrämmande. Känns som man knappt hinner andas innan en annan dag är förlorad.

Och ni vet hur det är att vänta på något som man velat göra hur länge som helst? Som man har spelat upp en massa scenarion om i huvudet på hur det kan gå... Så är det nu. Jag ser din reaktion, din min, ditt möjliga svar. Hoppas bara du förstår vad jag vill få fram med det, att jag inte vill pressa dig till något. Jag vill bara vara ärlig mot dig & sluta ljuga. Jag vill bara att du ska veta hela historien som den är, och inget annat. Jag vill bara få det gjort och sagt.

Honestly

Please believe that I tried my best to forget you
but the memories keep flooding back like tears
I didn't mean to fall in love

But sitting here waiting for this is torture
I'm so glad you're far away
Is that a terrible thing to say?
Well, I wonder if you're ok

Ärlighet

Inatt såg jag sanningen i vitögat och somnade inte förrän det blev riktigt sent. Kunde inte heller sova länge så jag klev upp för inte så längesen vilket inte är normalt för mig om jag är hemma. Totalt blev det väl inte så mycket sömn, men det kan jag inte klaga på för vad gör man när tankarna springer runt fritt i huvudet och skräckscenarion spelas upp framför mitt huvud?

Men jag vet iallafall vad jag måste göra, vad som måste sägas. Ber bara att jag är stark nog för att göra det. Det finns ingenting som skulle göra mig stoltare över mig själv än om jag fick det här gjort, bara överstökat. Jag vet när, var, hur. Jag är redo. Redo att se sanningen i vitögat och hoppas på det bästa. Redo för att spotta på lögnerna och glömma dem föralltid. Redo för ärlighet.

Babylove

Ser allting tydligare än någonsin.

Jag älskar dig

Fan vad trött jag är idag! Igår kväll/natt så pratade jag med Simon och insåg hur jävla trött jag var, så jag lade på med honom och gick och la mig och slocknade med en gång. Helt sjukt längesen det hände att jag somnar så fort. Anyways, sen var ju helgen slut så det var dags att kriga sig upp och gå till skolan. Jag överdriver inte när jag säger att det var svårt som fan att ta sig upp imorse. Hade varken lust eller ork för skolan, men eftersom jag varit borta en stor del av förra veckan tyckte jag det behövdes, så jag gick upp ändå efter jag legat i sängen ett rätt bra tag och försökt övertala mig själv att gå. Så går jag till skolan - i tid för en gångs skull kanske jag ska tillägga? - och gissa vad? Dem två första lektionerna (dubbelpass) är fucking inställda. Jag hade kunnat legat kvar och sovit. Fyfan. Men det var rätt mysigt ändå, umgicks med några ur min underbara klass så det är väl inte så hemskt ändå? Meningen var att de skulle plugga på rättskunskap men det gick inge vidare, själv hade jag inga böcker med mig XD Sen hade vi religionskunskap, där vi lär oss om etik vilket är grymt kul & faktiskt är intressant.

Fick en del frågor att ta ställning till etiskt och samtidigt få dem att passa in till 4 etiska modeller. Kanske är bara jag, men jag gillar iallafall den kursen. Sen hade vi en timme till där vi fick veta helt plötsligt att hela klassen skulle ha Matte B nästa timme fastän vi egentligen skulle sluta. Ganska fult att inte säga det tidigare så vissa blev lite sura. Jag läser dock inte B-kursen för jag tycker det är helt värdelöst eftersom jag VET att jag kommer få IG i det. Men på något sätt lyckades Umme övertala mig att följa med på Matte A kursen.

Det var den konstigaste timmen i mitt liv. Okej, inte konstigaste, men den var fan inte normal. Haha, sen gick jag hem med min gulliga vän Smokey och nu sitter jag här.

-

One may think we're alright, but we need pills to sleep at night

Idag och igår var verkligen helt värdelösa och tråkiga dagar. Helt onödiga, för allt jag gjort är att tänka vilket aldrig leder till något bra. Bah. Jag tror jag egentligen vet, men vägrar inse för att jag är bara för trött för att ta en tripp till samma jävla ställe jag alltid stått på. Eller ptja, egentligen har det alltid varit såhär, vilket ingen kan förstå. Jag vet inte varför jag inte har kunnat släppa taget på såhär länge, men jag har inte kunnat det och det är bara inse. Jag blev så glad utav vad du sa, men samtidigt så jävla sårad. Det var då jag insåg vad jag alltid vetat.


Det här är föralltid, du är en sån där kärlek som är förkrossande att glömma, och som finns i en föralltid. Innerst inne, så kommer jag alltid älska dig. Och det vet jag nu..

Everything falls apart

Kan inte låta bli att älska dig. <3

I come to you in pieces, so you can make me whole

Jag kommer aldrig älska någon så som jag älskar dig, lita på det jag säger.

Sysslolös och uttråkad. Så grymt uttråkad. Varit hemma i ett par dagar, för giltiga anledningar men även för att jag bara inte känt för att vara i skolan eller träffa folk. Igår tog jag mig dock ut, träffade Milena och Viktoria. På vägen till pizzerian så träffade vi Umit och Andreas och hängde med dem resten av kvällen. Måste bara säga att människor i min närhet är så fucking amazing att jag ibland undrar varför jag inte kan uppskatta det, för alla har det inte lika bra som jag. Jag bara älskar människorna runt mig, dom är så jävla bäst. Nu ska jag tillbaka i förvirringen i mitt huvud. Ärligt talat har jag försökt lista ut vad jag känner i ett par dagar, men utan framgång. Jag känner mig dragen åt alla håll. Finns inget jag kan göra för att fixa det som gått sönder..

My heart

Förut var jag så bra på att skriva ut precis vad jag känner, varför jag känner det och vad jag vill och tycker jag ska göra åt det. Nuförtiden är det som om jag tvingar ut orden, vilket är så himla synd. Jag saknar att ha något att vara bra på, jag saknar att uttrycka mig med ord och meningar som är så otroligt fulla av känslor, kärlek och sorg. Det bara flöt på, jag bara skrev och allting kändes så rätt. Nu känns allting så otroligt... tvingat? Jag saknar att kunna skrika ut till världen genom mina texter, att känna att jag har någonting inom mig som ingen annan har, att jag faktiskt kan lyckas inom skrivandet. Nuförtiden känner jag verkligen inte så, inte ens någonstans i närheten, och jag verkligen saknar den känslan så himla mycket.

Jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig längre. Jag vet knappt vad som är rätt och fel. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, är för rädd att fråga, för rädd för att bli upptäckt men ändå vill jag ha någon som jag kan släppa ut allt till. Saknar den där tillhörigheten, saknar att kunna prata med Taso om allt och verkligen pour my heart out utan att bli dömd en enda sekund. Saknar att ha en livs levande dagbok i människoform som höll alla mina hemligheter till hjärtat. Saknar att känna mig så otroligt speciell som jag gjorde därborta. Saknar det verkligen. Hatar att jag inte längre vågar dela med mig till någon här, att jag inte vill släppa in någon på djupet längre.

Jag förbannar alla mina jävla känslor, jag vill bara spotta på dem och trampa på dem, för jag känner mig så jävla idiotisk. Jag vet ju inte ens vadfan jag känner längre, jag saknar att veta, att ha något att hata och avsky. Att ha någon att skylla på. Men nu när allt har ordnat sig, så är jag fortfarande sönder. Varför? Det visar bara att jag inte har en enda människa att skylla på än mig själv. Jag har slutat beskylla dig för mina sårade känslor, för det är mitt eget fel att jag bara låter dem ligga och skräpa där i hjärtat istället för att ta itu med det och verkligen försöka glömma.

Det finns ingen som gör mig lika jävla besviken som mig själv.

Dangerous


You're the only person keeping me sane in all of this. Thank you for everything you've done and for everything you are, I love you.

S

RSS 2.0