Fuck it

Det ska bli ett sant nöje att komma över dig :]

Pallar inte hålla på att inbilla mig saker och hoppas på det bästa.. Tänker faktiskt inte hoppas på något nu. Jag är hellre cynisk och negativ för då har man inga förhoppningar och har ingen chans att bli besviken. Man förväntar sig det dåliga. Men när något bra kanske händer så har är det bra också, så det är lite av en win-win situation i mina ögon. Inte särkiskilt illa faktikt. Whatever, orkar inte bry mig om folk som inte bryr sig om mig, har redan märkt på mitt beteende att jag börjat skjuta bort sånt. Varför ödsla energin på det? Antingen bryr man sig om någon eller inte. Enkelt.

Jag har inte valt vem jag ska älska. Jag bara gör det. Vänner, familj, och den där som man känner något extra för. Men det finns faktiskt en gräns och jag har verkligen nått den, det har gått för länge utan att ett skit hänt så varför ska jag hoppas på något så misslyckat för? Det är ändå tydligt vad vi är. Så det är lika bra att skita i det hela, och det bästa är att nu känner jag mig redo för det. Sen vet jag inte hur bra jag kommer lyckas med att faktiskt genomföra det och komma över hela grejen men jag vet att nu kan jag iallafall försöka och få en ny början på det hela.

Och så är jag så fucking trött på folk som tar en förgivet. Tänk på vad ni gör innan ni handlar, ni ser bara dumma ut. Lev ett eget liv men kom ihåg människor som alltid varit där och stöttat och hjälp till att ta er dit ni är och hoppats på det bästa för er i livet.

Jag har helt ändrat attityd gentemot en hel del saker, ganska passande och bra nu när ett nytt år snart är här. Ibland kanske man måste börja om från ruta 1.

Uhm?

Palla va du. :] Wow, världen är fulla med idioter, isn't it? Great...

iPod :D

Äntligen fått en ny iPod, yay! En från den fjärde generationen med iPods, ganska nice. Skulle egentligen ha köpt den i färg men tydligen så är dom slut i hela fucking Stockholm så jag tog det nästbästa: en svart. Kändes tråk för min gamla är svart också men w/e. Nu har jag alltså en mindre och smidigare en, känns skönt haha. :]

Irritation

Människor får göra vad fan de vill.
Fatta beslutet, och lev med konsekvenserna. Rätt enkelt.

Som jag sa tidigare idag. Den här gången tänker jag inte ens låta det röra mig i ryggen. Det får vara som det är, så länge jag känner att jag gjort mitt så kan resten bara dra åt helvete för då är jag nöjd. Sen om responsen inte kommer kan inte jag sitta där som ett fån och försöka fixa ihop allting när det egentligen krävs två. Så, visst. Fatta beslutet men då får man fan ta konsekvenserna och inte gnälla över det som kommer tillbaka.

Rätt enkelt. Alla bestämmer hur de vill vara mot andra, vad de vill göra av livet, och många viktiga grejer i livet. Men en sak jag inte står ut med är såna här grejer, jag blir så sur och irriterad. Men jag sa till syster idag att jag tänker inte bry mig den här gången: Jag slösar för mycket tid på sånt här. Bli sviken, bli irriterad, bli sur & gå vidare, ganska enkelt sätt jag ska leva efter nu. Men om jag bara får skit kan man inte förvänta sig att jag kommer ha förtroende eller någon form av respekt efteråt. Fucking bullshit.

Fatta beslutet, och ligg i sängen du själv bäddat. Varsågod.

Whatever you like

Whoa, har verkligen inte hunnit blogga sen min Hubby kom men I don't mind <3 Har verkligen haft det underbart, vi har gjort smågrejer men det känns verkligen underbart att kunnas umgås igen. Speciellt vi alla kusiner som är nära, eftersom vi inte varit tillsammans på 10 år allihopa samtidigt! Den 16 landade hon, kom direkt hem till oss där hon sov i två dagar. Dagen efter hon kom följde hon med mig till skolan, träffade T, sen drog vi hem runt lunch, åkte till T's restaurang där hon träffade T's päron och Imtiaz. Efter det drog vi till stan, yrade runt och tog en massa fina kort vid alla fina dekorationer. Vid ett tillfälle stod hon och läste om Stockholms historia på en turistgrej, så går det förbi en kille som ber om att få vara med på kort. Senare hoppade även hans 2 andra kompisar in i bilden somehow. Den här grejen hände två gånger. Andra gången på plattan då jag tar kort på Mithila och Bee. En kille går förbi, posar, och sen fortsätter han gå. Skumma människor det finns inne i Stockholm alltså...Anyways, vi gick runt vid alla julmarknader, rökte och umgicks och hade allmänt trevligt. Sen kom T, Mithila, och Imtiaz in till stan, och efter det Tanvir med. Riktig kusinträff. :D Vi käkade på Kungshallen där vi alla umgicks sen drog vi till ett gulligt kafé där vi alla satt ganska länge, tog en massa kort med T's systemkamera, massor med gruppbilder på oss alla. <3 Tanzilas kamera!



Drog hem sen, dagen efter åkte vi till Tanzila där jag skulle bo med henne i 2 dagar. Vi hade det trevligt allihopa :] Senare åkte Bee iväg till Sthlm ;( Sad face. Men var bara borta en och en halv dag typ.

 

Efter det var hon på plats hos oss igen och då blev det samling hos oss igen med oss allihopa! När hon vart här har vi alla i stort sätt varit varenda dag skulle jag tro (bortsett från när hon varit i Sthlm hos mina andra kusiner). Hon kom på en idé om att vi skulle köra secret santa vilket vi gjorde. T&M listade ut på plats vilka alla hade fått hahaha, gud vet hur? På måndagen tror jag det var, så åkte vi in till stan och mötte även Babbe där, för att köpa våra secret santa presenter.. Det var virrigt och förvirrande och jobbigt att hitta saker men det var mysigt också, sedan käkade vi på donken och sen spelade vi biljard :]



Igår firade vi alla jul (trots att vi egentligen inte firar det haha) Alla klädde upp sig och delade ut julklappar, såg på Kalle Anka och åt middag+efterätt. Vi såg på Enchanted också, tyvärr.. Fyfan vilken film.





Idag var jag och Hubby ute på dejt :] Hahaha, var på ganska dåligt humör idag men hennes suuurrpriiise var en underbar en, så jag är nog glad ett ganska bra tag till ;) Hubby <3 Wifey. Senare gick vi till grannen, satt där litegrann & sen drog vi hem och käka middag. Började sedan messa med Vicke och tyckte det var längesedan vi pratade så jag ringde upp henne och nu ska vi äntligen ses imorgon. Först skulle det bara vara hon, jag och Malin men sedan ville Bee träffa T&M så då sa jag till dem att komma med, så dom också får veta överraskningen ;) Så det ska bli mysigt faktiskt, längesen jag träffade vännerna <3 Och så var det asmys att prata med V idag, det var så längesen, alla har varit inne i någon sorts bubbla och inte hunnit med varandra så det var skönt att vi tog tid till varandra nu och ska ses. Och dessutom är hon så förstående och puttinuttig så det går ju inte att be om något mer :D Kan inte förstå att du ska flytta, det känns verkligen hemskt. Är verkligen inte redo för det, kommer sakna dig ;(


Disgusting

Tänker aldrig göra om det där misstaget igen. Enough is enough...

Snart!

SNART KOMMER MIN FAVVIS :D:D:D:D

Åker mot Västerås om cirkus en halvtimma, är helt färdigfixad nu och sitter bara och väntar på att vi ska dra :] Märks det att jag älskar den här filuren med allt tjat om henne?

With every bit of me

Mwaah, första dagen tillbaks i skolan på sisådär 2 veckor (give or take) var man ju inte direkt taggad till. Men nu är det färdigdeppat har jag bestämt, ingenting blir väl bättre om jag ligger hemma som en jävla lodis och tänker på allt som går fel? Istället för att bara dra upp och fixa det så gott jag kan. Och även om jag misslyckas så har jag iallafall försökt. Ungefär sådär ska det låta för att jag ska fejka min positivitet ;]

Anyways, efter ett idrottsprov som var busenkelt och ett par lektioner slutade vi, så vi drog mot Valsta för att möta Mille. Snackade lite & sen drog jag hem. Såg på en helt värdelös film, och började se på en till film efter det. The Love Guru. Misstag nr 1. Seriöst? Finns det en dåligare film? Förrutom typ The ten, den var också kass. Nej men seriöst, titta inte på den, slöseri med tid. Jag orkade inte titta mer efter 40 minuter så jag stängde av skiten och tog bort den från datorn. Den människan som gjorde filmen borde skämmas vafan, SÅ DÅLIG ÄR DEN, seriöst. Jag blir ledsen att den ens blev gjord.

Nu funtar jag på att se en till film men jag är rädd att även den kommer vara värdelös haha. W/e, ska nog se en ändå. Imorgon kommer min favvis hit <3<3<3<3 Och dagarna efter det blir underbara. Imorgon på kvällen hämtar vi henne från Västerås, lär väl bli vakna hela natten eller något, sen på onsdag morgon drar hon med mig till skolan och är där hela dagen med mig, och så får hon träffa Tääni & Em också :] Happy reunion :D Efter det ska jag, hon och apo till stan och möjligtvis Tääni också. Ska visa runt henne lite och så antar jag och bara umgås och ha kul :]

På kvällen tror jag vi ska till Tanzila (för att hon ska kunna träffa T's föräldrar och Runty bhaia and so on) och umgås där. Sen vet jag inte var hon sover den dagen, antingen hos oss eller hos T men vart det än är så har jag lovat att vara fastklistrad med henne så jag kommer väl inte synas till särskilt mycket under tiden hon är här kan jag gissa. Mwahahaha. Men vad gör man när hon bara är här 12 dagar ;(

Tomorrow

Can't wait to see you hun <3




Spend my life with you

Can I just see you every morning when
I open my eyes
Can I just feel your heart beating beside me
Every night
Can we just feel this way together
Till the end of our all time
Can I just spend my life with you?

Light up

Allt jag egentligen behöver göra den här veckan är att klara mig till tisdag kväll utan att bli helt psyk för då kommer min räddning hit :'D <3<3<3 Ska hämta Bee i Västerås och hon kommer vara här i 12 dagar. Vi har planerat massvis och vi kommer självklart vara fastklistrade vid varandra som vanligt haha :D! Ska bli så jävla kul :]

Så på tisdag kan man redan nu säga att jag kommer vara lycklig. Och dessutom ska vi till Västerås, där dem pratar så gulligt, hahaha. Näe, fan vad jag längtar!

Lol, ända till kl halv 7 imorse satt jag och tittade på Shafique och Bee i cam. Bee var full och borta i huvudet och plågade Shaf. Hon lyckades rätt bra då han såg ut som att han ville döda henne litegrann. Haha Bee <3 Imorgon ska vi träffa Milena efter skolan i vedugn, har också idrottsprov. Hoppas det går bra, det borde det göra iallafall.

Anyways, nu skall jag återgå till Sanningens ögonblick. Puss!

Lalala

Jävla skit.

Palla

Det är så jävla ovärt att bråka med dig hela jävla tiden. Orka, seriöst...

Helvete

För ett tag sedan låg jag och tittade igenom en massa gamla filer och texter, från flera år tillbaka som seriöst fick mig att vilja fucking spy. Seriöst, jag mår fysiskt illa, så jävla mycket hatar jag den där jävla tiden. Jag mår illa, fyfan. Än idag kan jag fortfarande inte hantera det utan att må skit och bli lite halft suicidal. Ändå plågar jag mig själv med texterna. Nu låter jag lite halft sadistisk men wtf. Näe usch, dem där filerna ska jag gömma riktigt noga så jag slipper se dem på ett tag, jag klarar dock av någon anledning inte av att radera dem. Btw, jag mår fortfarande lika illa som i början av inlägget.

Step one

Är inne i en förjävlig svacka, har inte orkat någonting, inte orkat koncentrera eller bry mig, har resulterat i att jag inte varit i skolan sedan i början av förra veckan, förrutom i fredags då jag gjorde det där förbannade NK-provet och sen gick hem. Idag pallade jag inte heller och imorgon blir inte heller av. Syster verkar må lite bättre, det var iallafall vad hon sa igår. Och nu är han gift, det är slut på det hela men det var lika bra för han förtjänar den olyckan som väntar :] Man får vad man förtjänar, hoppas du vet det.

Nu tittar jag på Entourage, har börjat se på det. Gör en faktiskt på lite bättre humör, karaktärerna i den serien är så roliga. Ari Gold, Turtle och Drama är ju för bäst :D

Keep comin'

Fler dåliga nyheter, det bara rullar in. Nu på söndag är dagen som kommer förstöra 4 människors liv, pågrund av en människas idiotiska val. Pågrund av att en människa inte har någon ryggrad, pågrund av att en enda människa inte kan stå upp för den han älskar och den han egentligen vill vara med. Tragiska människa, jag hoppas efter det här att jag aldrig ska behöva se ditt jävla ansikte igen. Grattis, du förstörde hennes & ditt eget liv.

Uppdatering 1

Plugget går inte framåt, jag känner mig körd och allmänt förvirrad. Fan då.

Naturkunskap

Trodde jag gjort det jag behövde för att klara av det här provet, tydligen är det mycket mer.. Flera frågor, frågor som jag inte ens förstår, och bortsätt från det, +60 frågor (som jag & Malin gjorde igår) och även 35 sidor. Fick nu veta om de andra frågorna, Umme håller på att skriva dem till mig och jag fattar ingenting. Jag är fan körd.  Fan vad fail.

.

Nu måste jag fan börja sköta mig bättre, sova bättre (helst innan 3-4 thank you?), sköta skolan bättre, och rycka upp mig allmänt, det här börjar bli pinsamt faktiskt. Jag orkar inte ens vara vaken om dagarna, orkar inte gå i skolan, pallante bry mig om ett piss, bara fortsätter livet som att jag är i någon sorts trans eller något utan att reagera eller bry mig om något, för jag pallante mer faktiskt, allting börjar bli så jävla jobbigt helt enkelt.

Die motherfucker

Cpdag ända från igår, så ja, cpdagar. Igår började med dåliga nyheter, när jag vaknade fick jag sms av Bee från London som berättade om en grej som gjorde mig så jävla upprörd, besviken, förbannad, ledsen, förvirrad och en massa annat. Hur man kan göra som den här människan gör, är beyond me. Seriöst. Kan inte fatta att han verkligen skyller ifrån allting på sin familj, när det egentligen är hans val, han vågar bara inte backa upp det, synd. Jag instämmer med Em, du är ingen man, du kan inte stå för besluten du fattat, och vet du varför? För det du gör är så fucking fel, så fel som det kan bli och det är bara du som inte kan se det! Dina bästa vänner har alla lämnat dig för det här beslutet, och nu kommer du förlora den enda som älskar dig. Och du säger att hon väljer familjen framför dig. I min familj har vi haft så jävla mycket problem, problem med pengar, farfar dog, farbror dog ung, pappa var förstörd, jobbar hela tiden, fick en hjärtattack, mamma fick cancer, åkte in på behandling och mår fortfarande inte hundraprocentigt bra. VEM HADE INTE PRIORITERAT FAMILJEN DÅ? Om jag ska fortsätta så mår hennes syskon, alltså jag och bror, skitdåligt, och det har hon också försökt ta hand om. Så, vad ger dig rätten att yttra dig om det här? Seriöst, jag fattar inte att du ens vågar, att du ens vågar öppna munnen och säga ett skit om det, om våran familj när du vet allt som har hänt.

Om du ska göra det här, snälla erkänn då att det är ditt beslut och ingen annans. Och gör man såhär, så älskar man inte personen. Som jag sagt till dig förut, jag vet att du älskar henne, det kan jag erkänna. Men du älskar inte henne på rätt sätt. Att älska någon, det gör man villkorslöst och utan krav på vad man vill att den personen ska vara. Man älskar inte personen för den som den kan bli, man älskar den för den personen den då är, och sedan för den personen den kan utvecklas till. Det du ville få av henne var ytliga grejer. Tror du inte man kan lära sig? Och dessutom är inte en människa gjord för att göra en annan människa nöjd. Jag frågade henne igår; Har du någonsin sattit några krav på honom? Och det hon sa var att hon bett dig att börja plugga igen. FÖR DIN EGEN SKULL, INTE FÖR HENNES SKULL. Det är det enda hon har sagt. Medan du sätter helt orimliga krav på henne! Vill du ha någon som lagar mat åt dig kan du förfan bo på hotell eller något och påstå att du älskar kocken där eller något. Jag frågade henne sen också, skulle du lämnat honom bara för att han inte uppfyllde det önskemålet du hade? Och nej, det skulle hon inte. Hon skulle rymma iväg med dig om det vore så, utan någonting med sig, bara du och hon. Hon älskar dig villkorslöst, det gör inte du, det märker jag.

Det är sjukt att människor i den här världen så lätt kan säga att dem älskar varandra. Visa det istället, säg inte det. Det får dig bara att verka falsk när alla dina handlingar pekar åt motsatsen, eller hur? Och jag hoppas innerligt att du skäms, för det är du förtjänar. Om du tror att du blir lycklig med det här beslutet, att spendera livet med någon annan och inte med den du älskar, då får du nog tänka om, för du kommer aldrig bli lycklig om du inte får vara med den du älskar. Och innan du dör, då slår jag vad om att du kommer se tillbaka på det här och ångra dig så jävla hårt. Så jävla försent det kommer vara då. Du förstör DITT LIV, hennes liv och en annan människas liv. Du säger att du ska berätta om henne för den andra personen. Hur tror du då det får den personen att må? Seriöst? Tänk efter och snälla lär dig hur man beter sig, du är så himla patetisk, människor alltså.

Pinsamt.

Vissa människor har ingen skam i kroppen. Hoppas du skäms, du är pinsam. Konstigt att du alltid gnällde om att jag inte hade någon respekt, vilket jag nu förstår varför jag aldrig hade för dig. Hoppas du fattar nu att det är du som inte har en enda känsla i kroppen som kan kallas respekt, du säger att det inte finns något att göra? Pinsamt att du skyller ifrån dig på allt annat, du vill bara lägga skulden åt ett annat håll men du vet själv att det är ditt egna beslut. Du kan inte skylla ifrån dig på andra när felet ligger hos dig. Dina krav, dina önskemål, medan du själv bara sitter på arslet utan att ens försöka göra ett skit. Fattar inte hur du kan påstå att det här inte är ditt fel, man ska inte behöva förändra sig själv för kärleken, man känner kärlek för någon för den dem är, inte för vad man vill att dem är. Det är skillnad på att älska någon, och vilja älska den personen som den kan bli. Synd bara att du aldrig kommer inse något av det här. Du är så jävla pinsam, skäms bara.

Inte jag som skrivit den här, men jag föll för den.

Om du ser mig gå med någon annan,
så är det inte för att jag älskar honom,
det är för att du inte vågade gå med mig.
Om jag säger fina ord till någon annan så betyder inte det att dem betyder något,
det är bara för att jag för en gångs skull vill få sanna ord tillbaka.
Om du ser mig skratta så är det inte för att jag har slutat tänka på dig,
utan för att jag är så jävla trött på det.
Om du ser mig leva igen,
så är det inte för att jag vill ha tillbaka dig.
Jag vill bara känna samma känsla jag en gång fick,
och framför allt, om jag blir kär i någon annan,
så är det inte för att jag vill det,
utan för att du aldrig var där för att fånga mig när jag behövde dig som mest.

RSS 2.0