Memories


Saknar dig! Skitgammal bild men wtf, haha roliga dagar de där :]

Finns ju faktiskt ingen som du, så nu får du ta & komma hem snart.
Ses iallafall snart, som tur är. I miss you, Vickevirre!

Jag är duktig!

Yes I am. Igår gjorde jag klart en 2 sidor lång uppsats i Geografin och idag skrev jag en 6 sidor lång uppsats om hur Bangladesh bryter mot 2 av de mänskliga rättigheterna jag hade valt att inrikta mig på. Och nu känner jag mig fett duktig, så nu ska jag belöna mig själv. Inget mer plugg förrän onsdag kväll! ;) Haha, okej jag lär ju behöva plugga innan det, men men... A girl can dream can't she? Yeah, nu blir det serier. Puss


 

My life would suck without you

Nu sitter jag här efter en bra dag! Först skola från 10.30-14.45 (ungefär, fick sluta en timme tidigare hih!) sedan gick jag och T hem till mig, Tanzila kastade frosties på mig för att jag sa att jag var lik House från serien uhm.. House, och sen gick vi ut för att möta Viktoria som är på besök igen! Tihi men det är bara kul att hon kommer hem så ofta såklart :] På köpet så var det också ljusgårdskonsert i skolan som några hade som projektarbete, Mithilas kompis var jätteduktig tycker jag, :D!

Iallafall efter vi mött henne så va vi ute ett tag & sen drog vi till mig igen, satt vid köksbordet och pratade och sen så bestämde vi oss för att fixa lite middag eller vad det nu blir så det började stökas runt ganska mycket i köket och massvis med oljud samtidigt som vi gick runt och sjöng haha, fett mysigt! Tanzila gjorde makaroner, Viktoria fixade köttbullar och jag städade undan litegrann & dukade bordet haha. Sen kom Malin precis efter maten blev klar så vi satt och käkade och hade det mys och väldigt kul helt enkelt, pratade om allt och ingenting samtidigt som vi skrattade och hade skoj.

Senare kom min syster hem så då var vi med henne, och alla drog innan 9, hade det faktiskt trevlans. Lite variation mot att vi alltid möts i vedugn när vi ska träffas ;) Efter dem gick så satt jag med mamma, pappa & syster och det var också rätt trevligt, inte ofta vi har lyckade stunder hahahaha. Men det var kul.

Och det var skönt att få tankarna på annat. För inatt tänkte jag att jag skulle sova hela natten, och orka dagen idag. Men mitt i natten runt 1-2 så började mamma må dåligt och spydde en hel del, kan bero på behandlingar men det är inte särskilt kul att se henne må sådär åt skogen ;( Bläeäh. Satt med henne väldigt länge efter det och kom sen i säng vid kl 5 för efter det var tankarna igång såklart.  Idag mår hon också dåligt. Undra hur länge detta ska pågå både här hemma och hur länge det ska spöka i mitt huvud?

Happy birthday



Happy bday baby! I hope you're having a great day over there... Wish I could be with you instead of at this crap place but... Neways have a wonderful birthday because you deserve it, you deserve all the best you know, only the best for my husband! <3 <3 <3

Helvete

Fattar fan inte vad jag ska ta mig till nå mer. Nu har mamma blivit dålig igen...
Jag orkar fan inte det här en fucking jävla gång till.
Jag gör inte det.
Skriver det här så jag slipper svara på frågor eller upprepa mig hundra gånger


This time was different

Halloj. Idag vaknade jag rätt tidigt för att ha lagt mig så sent... Pratade med Simon inatt & sen slog febern till så skulle försöka vila/sova men det gick inte så jag började se på film. Ellen Page hade huvudrollen i filmen som hette Hard Candy. Sjuk film much? Seriöst, sjuk människa också. Anyways, sen när jag vaknade så drog jag och mötte company, vi käkade och hade det trevligt och talade om Vickevirres nyfunna vänner :]

HAHAHAHAHAH! :D Bäst <3 Diggar dem redan :D En grej som är skön är att vi hållt kontakten så bra trots flytten och att hon kommer och hälsar på mycket och vi träffas nästan oftare än när hon bodde i Märsta kom vi fram till HAHAHAHAH, efter studenten så jobbade hon nästan hela tiden med helt galna tider på Maxi så vi hann inte ses mycket. Men nu på sista tiden har vi setts rätt mycket trots att hon bor i Örebro, skumt.

Och hon kom rätt lägligt, för idag var det bruuuushans födelsedag! :D Graatz bror, finns ingen som du! I love you <3 Mådde inte så bra med tanke på att jag är sjuk så drog hem vid 3, T&M skulle hem till M och se på film men jag kände mig inte up for it. Vicke drog tillbaka hem för att packa & ska tillbaks till Örebro ikväll. ;( ,Ses snart igen!

Grattis på födelsedagen Malin <3

Sjuk

Inatt var fan en av de värsta nätterna på länge. Vid kl 12 började febern komma och jag låg och skakade under täcket hur länge som helst, försökte sova men det gick bara inte. Tror jag somnade i ca 5 minuter men sen vaknade jag igen, och de 5 minuterna räckte för att hålla mig vaken till halv 6 imorse. Har fortfarande feber nu, blä.

Imorgon fyller Malin år, då ska vi käka ute & ha filmdag/kväll (?) hos Malin. :] Och Viktoria kommer också, hon kunde bara inte hålla sig borta från Märsta hahahaha :D Hon kom hem igår, så det ska bli trevligt :] Nä nu ska jag fortsätta se på Criminal Minds, puss

RSS 2.0