..

Idag hade vi möte med rektorn, som tydligen hade glömt att vi bokat så för det första var man tvungen att jaga upp honom och för det andra va det ju rätt tydligt vems 'sida' han var på, trots att vi var nästan en hel klass som kom och klagade haha. Visste ju nästan att det skulle bli så, men han kunde väl försökt dölja det lite smidigare? :D Lärarna skulle va där också. Den ena var sjuk och den andra vägrade komma, hon gömde sig i sitt lärarrum när vi skulle ha mötet, och hade sagt till rektorn att hon "inte har något att säga".

FAIL. Men vi ska tydligen ha ett till möte nästa vecka, rektorn ska möta upp oss på måndag, inte för att jag tror han lär göra det men.. Skitskola, är fan glad att jag går ut på det sättet, även om jag kommer sakna Sps, men palla att man ska behandlas och betygsättas orättvist bara för att de inte gillade våran resa till Italien. Riktig idioti.

Quote; Smallville

I want to let you in on a secret. I'm not who you think I am. In fact, my disguise is so thin, I'm surprised you haven't seen right through me. I'm the girl of your dreams masquerading as your best friend. Sometimes I want to rip off this facade like I did at the spring formal, but I can't because you'll get scared and you'll run away again. So I decided it's better to live with a lie than expose my true feelings.

My dad told me there are two types of girls: the ones you grow out of, and the ones you grow into. I really hope I'm the latter. I may not be the one you love today, but I'll let you go for now, hoping that one day you'll fly back to me;
because I think you're worth the wait.

If it's all I ever do

Saknar att kunna skriva sådär som jag kunde förrut,
när skrivandet var min bästa vän. Gah.. Vart försvann det?



if it's all i ever do, i will give my heart to you..

Soooft.

Har maxat med min uppsats så jag blev klar. Den är skitdålig men jag ville bara bli klar och skita i plugget och slippa tänka på det imorgon när jag kommer hem från skolan igen för typ femte eller sjätte dagen sen i helgen. Imorgon när jag kommer hem, då är det fan helg och chill, göra nada och bara ta det lugnt, tack gode gud.


Italien skulle passa jävligt bra nu. Take me back.

Trouble sleeping

Idag var en hemsk flashback till 1an och 2an i gymnasiet när jag i allmänhet var som tröttast. Sov ingenting och kände mig ungefär som jag kände mig imorse som jag vaknade. Längesen jag var så trött som idag! :/ Illa. Sen ska jag behöva plugga naturkunskap och kanske börja på en etisk analys om jag orkar det. Studenten snart, försöker hålla ut.

Beginning of the end...

...starting right now.



--

Remembering that there was a time when I loved you

Och jag menar det jag sa; att det kanske är bäst att vi släpper varandra nu innan vi fastnar mer. Du har visat mig en sida av dig själv som jag verkligen inte trodde du hade. Vem kunde tro att du kunde vara den där känsliga, mjuka, romantiska och otroligt gulliga killen som du har visat dig vara?


--

Efter en sleepover hos familjen Q satte tankarna igång, efter mitt och M's snack om natten. Letade då upp min gamla blogg som jag brukade skriva i när det var du och jag (citat ur den bloggen där uppe). Läskigt hur sånt bara kan komma springandes från ingenstans, ett helt arkiv av minnen bara öppnas upp och man kommer ihåg de sårade känslorna, de lyckliga stunderna, telefonsamtalen, smsen, allt det där roliga. Inte för att jag har känslor kvar för just den här personen, utan för att han alltid kommer vara ett fint minne. Oftast skojar man bort sånt här, man vill inte komma ihåg, för oftast - då kommer de dåliga sakerna tillbaka först, men vad glad jag blir att veta att jag kan öppna mitt hjärta för någon annan, och inte bara vara den där som är fast hos samma person dag in och dag ut. Visserligen slutar det ju alltid upp hos den personen, men som jag sa till M igår: jag var så kär i dig då. Att jag fick se en person som ingen annan fick se.

Haha, gillar att tänka tillbaka på sånt här ibland. Komma ihåg det roliga somsagt, inte bara det dåliga. Jag kan sitta och titta på dig ibland och skratta till, du undrar alltid varför. Jo, det är för att jag minns allting, det dåliga, men främst det bra.


"hur mycket jag än försöker dölja sanningen för alla
måste jag alltid berätta den när det är dig jag pratar med"

..

Depp-period. Yay ^^

Always

Önskar jag kunde sätta stopp för mina känslor här och nu.
Kan inte se mig själv med någon annan, äcklas av tanken och skjuter bort den.
Drömma går alltid. Vem sa att alltid livet var lätt? Och i mitt fal, när är livet någonsin lätt?

Funkar inte längre. Har ingen aning varför, men jag vet inte vad jag kan och inte kan säga.
Vill inte visa att jag står här och önskar och hoppas, vill inte lämna dörren öppen.
Vill inte att du vet att du kan såra mig när du vill, att du är den enda som kan,
och den enda som gör det, den enda som lyckas.
Vill vara som de där starka människorna man alltid ser upp till,
dem som inte tar någon skit, dem som inte låter folk trampa på en.

Det jag behöver göra är nog att skära av öronen så jag slipper lyssna på den här skiten.
Tur att jag är halft döv nu.

Standing in the light of your halo

Okej, kanske ska skriva ett vettigt och inte "kodat" inlägg här för en gångs skull? :] Yeees... Förkylningen håller i sig fortfarande, och tillråga på allt så var jag rädd att jag fått öroninflammation. Brukar inte heller vara förskyld såhär länge så jag började ana att något lågt skumt till, och jag som aldrig uppsöker läkare gjorde det ändå för på kvällen hörde jag bokstavligt talat inte ett piss i öronen, lät som om alla var 10000 mil bort när dom pratade så jag blev lite rädd. Började inbilla mig att jag höll på att bli döv, hahahaha. Typiskt mig.

Och jag är en sån som tror en god natts sömn hjälper, kanske inte fixar - men hjälper. Så ni kan ju förstå att mitt hjärta nästan stannade när jag inte hörde alls vad någon sa när jag vaknade. Hahaha. Paranoia. Då ringde vi läkaren och fixade tid till mig... Visade sig att jag blev hemma från skolan, jätteovanligt, I know.. Uhm, sedan bar det av till läkaren. Mina hörselgångar är skadade sa dem, så jag har fått örondropp som jag ska använda 3 gånger per dag i 5 dagar, sen ska jag tillbaka dit. Skitkul verkligen. Sen drog jag hemåt och såg klart på hela Degrassi. Längtar tills nya avsnitt! :]

Imorgon är det dags för sam-skivan. Vissa saker händer inte så lägligt men wtf, hoppas på en kul kväll och att det inte spårar XD Tog nyss en dusch, ska fixa naglarna nu ^^ Tihi.

Så imorgon blir stressigt som fan. Först skola från 8.15-14.55, springa hem, byta om, fixa mig, fixa håret (det har börjat bli lockigt nu igen, gah), och hinna bli klar till innan 16 för att skynda mig till Malin där hon säkert också står och stressar och fixar sig, där ska vi och Tanzila föra lite skulle jag tro, sen ta halv 6 tåget till stan, det är ju middag och lite sånt där först.  Hur fan ska man hinna? Inatt får jag sova gott iallafall, känner mig helt trött. Ciao! :]


080409

Trying to forget you for the sake of my sanity.








... <3

..

Saving myself from you.

Moonlight desires

Idag har jag haft en mysig dag, vaknade till 2 sms av Malin som undrade om jag ville ses, och eftersom jag mår mycket bättre idag (fortfarande sjuk dock) så bestämde jag mig för att träffa henne, har fan inte träffat någon sen Italienresan! Så halv 4 mötte jag henne på station så åkte vi och käkade, där joinade även Sebbe oss eftersom han jobbade och vi pratade om Italien och skolan och lite annat.

Sen efter kanske 2 timmar tog vi bussen till Malin där vi skulle lämna av cola men det slutade med att vi tog med oss den ut och så drog vi till SB. Umme och dom spelade fotboll där nere så vi drog och satte oss vid en bänk där tills Umit kom sen gick vi till SB igen där vi umgicks till typ nyss, det var trevligt. :] Saknar fan klassen och allting, känns som om man inte träffat dom på länge hahaha. Ser fram emot torsdag, då är det dags för våran skiva och jag hittade nyss vad jag ska ha på mig XD Det är black & white tema och jag hittade en svartvit klänning i garderoben, muhaha! Det blir bra det. Nu ska jag nog återgå till mina serier, vi hörs puss!


Whisper to a scream

Wow, den här veckan har varit helvete. Hotellet vi bodde på i Italien va iskallt och hade ingen värme, och sen var fönstret i vårat rum sönder och så sov jag bredvid Malin som var väldigt sjuk, så nu är det inte direkt chockerande att jag också blev sjuk. Jävligt sjuk blev jag, har vart hemma hela veckan från skolan och fått feber till och från och hostat och legat och dött i sängen. Men idag när jag vaknade kändes det mycket bättre.

Synd bara att jag missade det fina vädret den här veckan, men förhoppningsvis så fortsätter det så jag också kan ta del av det :] Pratade med kära Vickevirre i telefon i typ en och en halvtimme idag också, om allt och ingenting :] Mysigt som alltid, hon kommer hem nästa vecka - då har vi inte träffats på jävligt länge.

Nu medan jag har varit sjuk har jag kollat på massvis med avsnitt av Degrassi - The next generation. Jag har slutat ladda ned nu pga den där dumma jävla lagen, inte för att jag tar så mycket skada över det eftersom jag kan kolla på mina serier ändå, har nämligen hittat världens bästa sida där de lägger upp serier när de kommer ut med nästan perfekt kvalité, så glöm att jag inte kollar på dem. Hade det inte gått att titta på dem hade jag nog fortsätt ladda ned XD Haha. Nu ska jag fortsätta med Degrassi. Puss!


Saknar Italien.

RSS 2.0