Baby I can see your halo

Nu har jag tagit en jävligt lång dusch och terrat ungefär alla här hemma haha. Dem längtar nog inte till sommarlovet antar jag ? ;) Mer terror blir det då haha. Anyways, är så jävla uttråkad nu, funtar på att börja på min filosofikomplettering.. Men hon har ju sagt att det är större chans att jag få G så jag vet inte om jag orkar slösa tid på det direkt? När jag bara kan ta det lugnt såhär dagarna innan studenten! Paarty party ! ;D

Imorgon blir det iallafall stan med syster och kära Aini (en från jobbet på Posten) ska bli trevligt. Aini har typ följt med på alla mina shoppingrundor inför studenten haha, inte mer än rätt att hon följer med på sista rundan eller ?! ;D På onsdag/torsdag (?) ska jag fixa ögonbrynen hos någon som gör det med trådar, så mycket skönare fan än att noppa en och en. Det är ganska svårt att hitta folk som gör det i Märsta, men nu har vi hittat en kvinna som vi brukar fixa hos för ett rimligt pris.. I Bangladesh är det mer nice, där gör dom det i varenda salong för ett skitbilligt pris, saknar det haha. Då kunde man göra det hur ofta som helst! Imorgon hoppas jag det blir fint väder? Då tar jag med min kamera till stan och tar lite fina sommarbilder, för sommaren är ju faktiskt här nu skulle jag vilja säga. Hoppas på fint väder nu på fredag, annars lackar jag. Men i vilket fall som helst tänker jag ha kul som fan på studenten, det ska inte bero på vädret! ;) Kommer bli grymt i alla fall.




Kommer alltid bli varm i hela kroppen när jag ser dig...

Bangladesh 08



Saknar dig farbror! ;( <3

Tell them it's me who made you sad, tell them the fairytale gone bad

Igår hade jag en ganska skön dag, vaknade utav mobilen ringde & de va Milena som ringde.. Vi bestämde att mötas efter hon vart i Märsta C, så kort därefter träffades vi vid TB, satt och snackade lite, men det var så jäkla varmt så man var ju nästan tvungen att gå och köpa en kall läsk haha. Drog mot Valsta och snackade, tills Daniel dök upp. Längesen man såg honom haha. Yees, sen snackade vi en del med honom tills han drog, vi satt kvar ett tag och sen drog vi båda hemåt. Fan, man blir ju helt trött av värmen hahaha.

Mot kvällen hade vi gäster.. Men det märkte jag inte förrän dom vart här i cirkus 1 timme hahaha. Så grym är jag! ;) Min syrra skulle fixa sig för hon skulle ut på kvällen, så jag satt och pratade med henne medan hon fixade sig, sen ringde Mille och jag drog och mötte henne igen. Medan jag satt och väntade på TB så hände typ världens skummaste  grej.. Det kommer fram en kille till mig, ganska snygg, antar att han var norsk? Haha.

Killen: Hej!
Jag: Tjaa..
Killen: Är det något  du vill prata om?
Jag: Ehm näee.. inte direkt?
Killen: Ja för om det är någonting du vill prata om så är jag präst.
Jag: Ehm näee.. Det är lugnt. Jag sitter bara och väntar på min kompis.
Killen: Jahapp! Okej, men om det är något så!
Jag: Hehe.. okej?
Killen: Dåså, ha en bra helg!
Jag: *jävligt förvirrad* Tack detsamma..


Haha så jävla mysko ?! Snubben såg inte ens ut att vara präst för den delen heller haha. Han var väldigt ung och det var inte riktigt min idé av hur en präst ser ut iallafall haha. Jaja sen mötte jag iallafall Mille, snackade lite. När hon drog kände jag inte riktigt för att dra in så jag försökte tjata ut Malin som envisades med att plugga haha, men satt ute och snackade med henne ett tag i luren, sa hejdå till syrran vid bilen sen drog jag in. Var verkligen så skönt väder på kvällen, jag hatar när det är för varmt (jag är antagligen en minoritet haha) men något jag älskar med sommaren är sommarkvällar, så jävla skönt att bara hänga runt ute då tycker jag, alltid älskat det ;D



Jag & TQ på 200-dagars. Nu är det 5 dagar kvar, sjukt va?




I will never let you fall I'll stand up for you forever,
I'll be there for you through it all, even if savin' you sends me to heaven..



I MISS YOU



Please don't walk away, please tell me you'll stay..



TQ och Mowa! ;)

Tack Tääni för att du ändrade lite med min blogg! Och tack Moa för headern! ;)



Malin Malin Malin..

Händelse från gårdagen;


Scenario: Malin drar ett skämt, jag börjar skratta.
Malin: VARFÖR SKRATTAR DU ?!
Samina: Du drar ett skämt och frågar varför jag skrattar?
*börjar skratta hysteriskt samtidigt som Malin*
Malin: Nejmen folk brukar inte tycka jag är rolig...


Your guardian angel

Tjoho! Idag var en mycket bättre dag än resten av den här jäkla veckan som var rent ut sagt skit haha. Förutom den delen när jag väntade halva dagen på att få prata med Eivi, hon sa att det verkligen var jätteviktigt att jag kommer på lektionstiden idag (vi har typ avslutat kursen så ingen behöver egentligen vara där) sen är allt hon vill att jag ska ge henne min omskrivna uppsats?! Kunde jag inte bara ha gett den till henne innan och fått gå hem och sova? Hade fan inte sovit på hela natten, panikpluggade lite till NK provet under natten, men bara ett jättelitet tag, resten av natten satt jag och snackade runt på msn med trevliga jävlar ;D Haha. Yeh, är iaf glad över att jag fick G på provet, så jäkla nöjd!

Nu tänkte jag sitta och fixa lite med låtarna till flaket.. Har ansvar för det, bra idé va? :P Jag borde inte få ha ansvar för något hahahah. Men ska försöka så gott det går. Har dock bara fått typ.. 5 låtar. Så alla måste skicka in det för att jag ska kunna fixa ihop spelningslistan, pallar inte heller stress-fixa den.

Anyways, idag ska jag ha en mysig hemmakväll, fan vad jag längtat efter det hela veckan. Hahah dom flesta längtar för att hitta på grejer, festa och ha det kul.

Men jag är sån som gillar att umgås med mig själv, va hemma, ta det lugnt framför serier eller en film. Kan låta tråkigt men jag tycker det är otroligt skönt. Behöver också det efter den här jävligt känslosamma veckan känner jag, haha. Näe men, det är sån jag är helt enkelt! Jag gillar såklart också att umgås med kompisar lika mycket som andra, bara att jag uppskattar min "egentid" väldigt mycket med, det är viktigt för mig.

Nog med svammel, nu drar jag. Puss

Du och jag åt skilda håll, det kan inte bara sluta så..




Bild jag tog för ungefär 1 år sedan.

Yeeeeeees!

Wihoo, trodde jag säkert skulle faila hårt på provet men jag blev godkänd!! :D Nu har jag en chans på kompletteringar och ett godkänt, då slipper jag läsa skiten på komvux! :D:D


Sps06


SPS06, ni är bästbästbäst! Hade en mysig kväll med gänget, vi drog och käkade kinamat på Lucky house & sedan drog vi vidare till Bryggeriet där vi drack, umgicks, lyssnade på skön musik och sedan folk som sög på kareoke haha. Det var en mysig kväll, alla tog det rätt lugnt eftersom de flesta i klassen har omprov i NK imorgon! Ska nog maxa med plugget hela natten, vill verkligen inte läsa om denna kurs! Sedan ska jag nog hem och sova efter det, det ska bli grymt skönt med helg, sedan en vecka av chill..

Sen? STUDENTEN FÖRFAN! Idag fick vi vårat schema för dagen, pirrade till lite då, fan känner mig lite nervös? Men ändå längtar jag som fan, pga att plugget nästan knäcker mig nu så skiter jag i att det känns lite sorgligt.. men ja, det lär väl komma nästa vecka, då lär jag bli all emotional?! Haha. Jaja, vi får väl se. Älskar iallafall denna klassen, bäst människor! Nu ska jag nog återgå till plugget, sista provet på ett jävligt bra tag! ;) Puss




Bildinlägg



Malin & Jag under våra projekttider!

Bild 1. Malin och hennes bästis :)
Bild 2. Jag och Malin, Fula-dagen
Bild 3. Jag prövar sexiga skor!
Bild 4. Mooolin! ;D



Bild 1. Syster & kusin i lokalen
Bild 2. Anik, syster & Kusin
Bild 3. Sabby hemma hos mig :]



Bild 1. Jag & TQ - vinter 2008
Bild 2. Viktoria, dagen innan flytten.
Bild 3. Jag, syster & bror
Bild 4. Eid 2008, mami



Bild 1. Jag & pimphatten.
Bild 2. Jag och Moolin flippar ur
Bild 3. Jag och TQ <3
Bild 4. TQ och Moolin! <3



Bild 1. Kusiner, TQ, Bee och Emz, nyår 08/09
Bild 2. Vi kusiner igen <3
Bild 3. Jag, syster och Bee kör vår standardbild!



Bild 1. Jag, Bee, syster dampar!
Bild 2. Paarty ;D Not..
Bild 3. Vi tjejkusiner tillsammans <3



Spex

Bild 1. Sebastian Peter Pan Strand
Bild 2. Peter Pinocchio Quarnström
Bild 3. Malin Rapunzel Gustafsson
Bild 4. Denise Tingeling Tengerström



Bild 1. Jag och Moa i soliga Rom.
Bild 2. Jag och Moolin under förkröket första kvällen.
Bild 3. Mr Chill häller upp dricka.
Bild 4. Jag och Moa sista kvällen (innan äcklet dök upp!)

Nothing compares to you

Satt och pluggade NK i ett par timmar, sedan geografi. När jag pluggade geografi flög ju NK'n helt ur huvudet. Jag kan inte plugga på två grejer samtidigt ahahah. Insåg idag att jag inte är Superwoman, nej jag kan inte göra 4 prov på 2 dagar, hellre tar jag ett IG och läser den där jävla kursen på komvux, ska ändå läsa 5 kurser för att få mitt CSN så då kan jag likabra läsa det.. Jag är inte dålig på geografi, det blev bara lite jobbigt att läsa det på sidan av och nu kommer han helt plötsligt och vill att jag gör 4 st prov. Nej, det går inte. Mailade honom och sa att jag hellre tar ett IG, hellre det än ett IG i naturkunskap, när min lärare där är väldigt snäll vad gäller betyg. Gäller bara att få G på detta prov, sen kommer jag få en komplettering och då ordnar sig det betyget. Om jag inte pluggar ordentligt på det blir det ju endå bara IG på två kurser liksom, för no way att jag blir godkänd på 4 st prov på 2 dagar hahaha. Nej fuck it. Ska sluta gnälla om skolan nu, de är ju så drygt att sitta och läsa sånt, så jag skippar det för idag. Orkar inte hålla på mer..

Idag fick vi besök av våra bengalgrannar som flyttade in i vintras. Dom kom och plingade på, haha typiskt bengaler. Dom ser att dom bor bredvid andra bengaler så självklart är det oförskämt att inte hälsa på.. Men dom var faktiskt väldigt trevliga av sig, de var här i några timmar, min syrra lockade mitt hår medans så provade jag allt till studenten. Har bestämt mig för lockigt nu tihi! Och på kvällen blir det att ha platt hår. Det blir nice! ;D Längtar som fan.. Hoppas min fot fixar sig till den också, drygt att gå runt med bandage och ha ont..

Farbror ringde idag också, fan vad jag saknat honom <3<3<3 Sen snackade jag lite med Sabby om vad som hände igår/idag.. Den snubben får en alltid på bra humör, hmpf! ;D

Nu ska jag nog börja lägga upp bilderna som jag lovade..

Btw, omogna hoe, dra åt helvete ok? Tackar! ;)

Oh yay

Btw, senare ikväll lägger jag nog upp massvis med bilder så håll utkik peeps! ;D

All I need is you

Sist jag skrev så var jag bara så jävla trött, så jag somnade.. Sov till kl halv 3, tur att jag typ slutade tidigare idag.. Eller egentligen inte men hade inget viktigt i skolan och behövde tiden för att plugga. Har pluggat i cirka 2 timmar nu på NK och nu ska jag börja läsa på lite för geografin, sen får det fan gå som det går... Har för mycket i huvudet.

Imorgon blir det iallafall en rolig utekväll med klassen med middag och kareoke som en sista grej innan studenten.. Sad sad sad. Men men, nu ska jag återgå till plugget.. Puss

Några från klassen + Chrilla i julas..

You took the breath right out of me, you left a hole where my heart should be

Ta dig i kragen
Håll dig vaken på dagen
För allting går vidare men saknaden skaver
Ingenting blir bättre av att bara gräva ned sig
Kommer alltid bli varm i hela kroppen när jag ser dig
Tack för alla fina minnen som vi delar
Känner rädslan för skillnaden att leva
Spelar ingen roll nu om det är du och jag
för bara du är lycklig så kommer livet sluta bra

Det är inte OK när skolan sätter så mycket press på en att man bryter ihop sakta men säkert. Jag är en sån som blir ledsen lätt men visar mig aldrig ledsen framför andra. Kan räkna på en hand hur många gånger jag låtit mina vänner komma och trösta mig för jag är så ledsen och jag faktiskt berättat hur jag känner och låtit mig bli tröstad. Det är två gånger, första gången var för kanske 2 år sedan och andra gången var igår. Ringde först Viktoria, men kändes för det första dumt att dra ned henne på hennes födelsedag så jag höll minen och sa att jag skulle ringa upp henne senare. Så jag ringde upp Mithila och då bara brast allting. Hon hoppade på första bästa buss och kom och mötte mig, vid det laget hade jag lugnat mig lite. Men fan vad crap allting känns. Jag orkar verkligen inte med den här pressen. Jag skulle vilja säga att jag är smart. Jag är smart. Men jag är inte skolsmart hur man än vrider och vänder på det. Jag är smart på andra sätt, sånt som man inte kan sätta betyg på. Att gå till skolan för mig är som att gå till ett ställe där man blir idiotförklarad varenda jävla timme och ses ned på. Man får veta att man inte är bra nog varje dag. Det är vad skola är för mig. Nu kanske många kan förstå varför jag mer än gärna brukar vilja skolka längre perioder för jag orkar helt enkelt inte höra att jag är värdelös varenda dag. Jag är inte värdelös så helst vill jag inte sitta och lyssna på det heller.

Sen när man har lärare man inte kan resonera med blir det ju bara värre. Förlåt, men varför fan går en människa och blir en fucking lärare om dem inte tycker om det?! Jo, jag kan se att du inte tycker om yrket eftersom att du gör ditt bästa för att förvärra andras situationer. Kanske för din egen är så dålig? Men vem fan bryr sig om dig egentligen, aldrig vart med om en mer idiotisk, otrevlig och oresonlig människa, inte bara lärare. Utan människa.

Sen till råga på det så gillar jag verkligen inte vart andra saker i mitt liv leder. Texten ovan är precis som jag känner. Har svårt att visa/säga det. Men var lycklig. Önskar verkligen du hade känt annorlunda, och det är inte ens det.. OM jag hade kunnat ändra på det hade jag känt annorlunda. Men det går inte. Vill alltid vara din vän men det verkar inte fungera i principen. Orkar inte med allt det här jävla tjafset..

Nu vill min lärare också att jag ska hinna göra 4 prov innan tisdag, 2 imorgon, det fick jag veta IDAG. Och så har jag ett NK-prov på fredag. Det här är ju bara så jävla lyckat. Lärare har fan varken sympati eller medlidande. Ska försöka lugna ned mig nu.. Kolla på lite vänner. Sedan blir det plugg. Vart fan är studenten? Känns långt bort på något sätt..


One night to be confused, one night to speed up truth

Hmpff.. Allting är mer eller mindre huller om buller nu (palsternacka?! we need to talk, typ i år! hahaha) så det är ju ganska katastrofalt läge, och väldigt förvirrande för den delen med. Slits bara åt två olika håll. Så jäkla trött på sånt!

Har på tal om annat vrickat foten för typ.. 3 veckor sedan, gjorde rätt ont dagen efter men sen har det bara värkt lite då och då, men sen efter jag var och shoppade i söndags och gick runt som fan så lyckades jag nog reta upp skadan eller något. För imorse skulle jag upp till skolan men kunde knappt gå, haltade mig fram som en jävla retard. Gjorde så ont! Fyfan. Så jag stannade hemma, pluggade lite för det jag måste göra imorgon (3 redovisningar,  yay me!) och skrev klart en svenskauppgift och skulle vart klar för typ 1 månad sen ahah. Jag är punktlig va? ;) En av mina bästa sidor, haha.

Bttw så kommer det en ny design här, har sett headern Moa (klickbar länk) tog sig tiden och gjorde till mig förut, sen när hon hinner så ska hon ändra designen och hålla på lite! ;D Yay, jag tröttnar nog om jag inte ändrar bloggens utseende lite då och då haha. Idag var det 2 år sedan Linkin Park konserten var, en av de bästa dagarna någonsin. Och om cirkus 38 minuter blir Vicke hela 20 år. Fan vad tiden går snabbt! För två år sedan var vi så taggade på dessa dagar, LP-konsert och 18-årsparty och nu sitter man här och så var det för hur länge sedan som helst. Man känner sig nästan lite gammal..

Börjar få lite ångest för studenten. Mer eller mindre panik. Kommer ju sakna att träffa alla varje dag faktiskt, och sammanhållningen i klassen.. Känns som om jag längtar dit grymt mycket men är också grymt otaggad på ett annat sätt. Sps06 <3 Har iallafall köpt allt som behöver köpas till den dagen. Studentklänning, klänning till skivan, skor, smycken, väska, underkläder, nagellack köpte jag också för att jag ska fixa naglarna och sånt den dagen. Imorgon betalar jag av flaket och biljett till slutskivan, sen är det klart! Då är det bara väntan kvar.. 5 juni, då jääävlar ! ;D Dagen efter? No thank you.



Denise och jag sista kvällen i Italien!


Mr. No Name

Det här var ju... lagom skumt.




Btw, jag saknar dig.

Hands held high


Älskar den här låten <3


Hands held high

Turn my mike up louder I got to say something
Light weights step to the side when we come in
Feel it in your chest the syllables get pumping
People on the street they panic and start running
Words on loose leaf sheet complete coming
I jump in my mind and summon the rhyme, I'm dumping
Healing the blind I promise to let the sun in
Sick of the dark ways we march to the drum and
Jump when they tell us that they wanna see jumping
Fuck that I wanna see some fists pumping
Risk something, take back what's yours
Say something that you know they might attack you for
Cause I'm sick of being treated like I have before
Like it's stupid standing for what I'm standing for
Like this war's really just a different brand of war
Like it doesn't cater the rich and abandon poor
Like they understand you in the back of the jet
When you can't put gas in your tank
These fuckers are laughing their way to the bank and cashing the cheque
Asking you to have compassion and have some respect

For a leader so nervous in an obvious way
Stuttering and mumbling for nightly news to replay
And the rest of the world watching at the end of the day
In their living room laughing like "what did he say?"

Amen
Amen
Amen
Amen
Amen

In my living room watching but I am not laughing
Cause when it gets tense I know what might happen
World is cold the bold men take action
Have to react or get blown into fractions
Ten years old it's something to see
Another kid my age drugged under a jeep
Taken and bound and found later under a tree
I wonder if he had thought the next one could be me
Do you see the soldiers they're out today
They brush the dust from bullet proof vests away
It's ironic at times like this you pray
But a bomb blew the mosque up yesterday
There's bombs in the buses, bikes, roads
Inside your market, your shops, your clothes
My dad he's got a lot of fear I know
But enough pride inside not to let that show
My brother had a book he would hold with pride
A little red cover with a broken spine
On the back, he hand-wrote a quote inside
When the rich wage war it's the poor who die

Meanwhile, the leader just talks away
Stuttering and mumbling for nightly news to replay
And the rest of the world watching at the end of the day
both scared and angry like "what did he say?"

With hands held high into the sky so blue,
As the ocean opens up to swallow you.

All you've ever wanted was someone to truly look upto you, and six feet under water... I do.

Idag var vi i Enköping med Lpl-klassen där vi besökte Försvarsmakten, var faktiskt rätt intressant, hade vart intressantare om jag inte hade varit så jävla trött. Vi kom väl hem vid sisådär 13-tiden, alla drog och käkade ute medan jag var tvungen att gå hem för att jag inte har pengar. Det var ju skoj, är så jävla trött på att inte har pengar. När jag kom hem såg jag på One tree hill och Gossip Girl, de två nya avsnitten alltså, sedan gick jag och la mig, fett skönt. Sov hela kvällen, pratade massvis med K och sen började jag skriva på den där jäkla filosofiuppgiften som jag skjutit upp som vanligt.

Fick väl ihop 4 sidor så mina svammelförmågor räddade mig där tihi.

Annars så känner jag mig rätt avtrubbad. Vet inte vad jag får och inte får känna? Visst, jag får känna som det vill men känns inte som att jag är berättigad till många av de känslor som jag känner när det gäller ja, allt som har med dig att göra. Har ingen rätt att bli sur, svartsjuk, irriterad, eller någonting alls. Jag får bara känna mig som jag gör och stå i det, och känna mig som världens idiot p.g.a de känslorna. Känns ju lite sådär dumt. Det är svårt när man inte kan släppa taget om vissa som förbannat försöker dra åt motsatt håll. Jag tänker alltid att "gå vart du vill, gör vad du vill, jag ska inte bry mig längre och jag ska släppa taget" men det går aldrig längre än att jag bara tänker så, för jag vågar aldrig göra så och jag vill aldrig det heller. Helvetes jävla känslor. Finns så mycket jag vill göra, ser så mycket i dig men samtidigt är det bara tomt, vi kommer aldrig hitta någonstans och det vet jag. Finns ju alltid andra som passar bättre, jag kommer alltid i sista hand och så har det alltid varit, till och med way back when... När jag väl öppnar mig blir jag bara nedskjuten, varesig det är med dig, eller det var med honom. Kärleken är inte till för mig.


Wihoo

London+Paris nästa?  Hoppas allt går som planerat, då jävlar skare bli lite resor!





Hoppas hoppas hoppas...

Skojigt.

Helvete, tror fan jag ligger här och har feber. Lyckat.

Hypnotic

Idag skulle jag ju ha gått i skolan, men slutade upp med att jag missade ännu en dag - ännu en idrottslektion dessutom, det är illa. Dumt men ganska förståeligt att jag försov mig med tanke på nada sömn natten innan, sen precis när jag skulle gå och lägga mig skrev Bee till mig på msn & henne hade jag inte pratat med på ett tag. Så jag kom i säng extremt sent. Sov fram till klockan 2, och då hade jag ju redan slutat liksom hahaha!

Imorgon ska jag dock vara hemma för att plugga. Jag har verkligen inte råd att få IG på ett till naturkunskapsprov. Pratade med Samir förrut som sa att ifall jag blir godkänd på detta provet, och gör ett omprov på någon utav de 2 jag fick IG på så kan jag få någon uppgift för att komplettera och bli godkänd. Så jag måste måste måste verkligen. Och denna gången ska jag sikta på att göra provhelvetet utan boken haha. [Vi brukar få använda böcker under NK-prov, men man måste då få alla rätt, och alla svar brukar inte finnas i boken] Jaja, hoppas på G iallafall. Dessutom känner jag att jag känner mig sjuk på något sätt, känner mig helt trött och död i hela kroppen.. Känns ju lagom kul.

Nu ska jag nog fixa lite mat att käka, puss


Dear Bee,

Damn I miss you! I love our long talks at night. Everytime I talk to you I see just how strong of a person you are. The strongest, actually. You wear a brave face into anything that comes your way and you don't let anything or anyone tell you that you are not good enough. I can not wait to see you, whether it's in Bangladesh this summer or London in the late summer. Whatever happends and whichever country we'll see eachother next.. we'll rock that place too, cause that's what you and I do!

I have so many great memories of you through out the years. I remember us playing in the snow during your first visit to Sweden when we were just little kids... and from that day on you loved us and you loved this place, Sweden, and always made it a goal to be close to all of your sisters.. And look how far you've come, from Bangladesh to England! I remember the showers in the rain, and watching Oth, you suprising us with gifts, you coming with us to boring ass weddings, having our late night talks about life and love and tragedy. I remember being so excited that you'd come all this way so I couldn't wait for you too meet all of my friends, and you taking me out that day in Bangladesh with the whole lesbians and freaky girls, then laughing our asses off all the way home.


I also remember the times you were sad and my heart would race because I didn't know how to help you, so I'd get all stressed out and just sit quietly, I remember our drunken mess, I remember crying with you on one of the toughest days of your life, but mostly, I remember loving you just the same, throughout all of this. I love you like no other. <3

Kahlil Gibran


Your reason and your passion are your rudder and sails of your seafaring soul.
If either be broken, you could but toss and drift or else be held at a standstill amid seas.
For reason, running alone, is a force confining.
And passion, unattended, is a flame that burns to its own destruction.


Sway pt.2



I talk to you as to a friend
I hope that’s what you’ve
come to be
It feels as though we’ve
made amends
Like we found a way
eventually

It was you who picked
the pieces up
When I was a broken soul
And then glued me
back together
Returned to me what
others stole

I don’t wanna hurt you
I don’t wanna make you sway
Like I know I’ve done before
I will not do it anymore
I’ve always been a dreamer
I've had my head among
the clouds
Now that I’m coming down
Won’t you be my solid ground?

I look at you and see a friend
I hope that’s what you wanna be
Are we back now where
it all began?
Have you finally forgiven me?

You gathered my dreams in
When they all blew away
And then tricked them
back into me
You saved me I was
almost dead

I don’t wanna hurt you
I don’t wanna make you sway
Like I know I’ve done before
I will not do it anymore
I’ve always been a dreamer
I've had my head among
the clouds
Now that I’m coming down
Won’t you be my solid ground?

I don’t wanna hurt you
Like I know I’ve done before
I will not do it anymore...

I don’t wanna hurt you
I don’t wanna make you sway
Like I know I’ve done before
I will not do it anymore
I’ve always been a dreamer
I've had my head among
the clouds
Now that I’m coming down
Won’t you be my solid ground?

Sway

Tjohej. Inatt var en jobbig natt, min bror blev nämligen så sjuk att vi behövde tillkalla ambulans mitt i natten. Sen fortsatte det in på morgonen så man har inte fått någon sömn alls. Sedan var jag ändå tvungen att dra till skolan eftersom jag lovat lpl-läraren det, har nämligen skippat i princip alla de lektionerna, kan nog räkna på en hand hur många gånger jag varit där. Så ja, det märks väl att jag hatar det ämnet? Anyways, hon ville diskutera lite om mitt betyg och ifall jag gör 2 redovisningar till, samt gör bra ifrån mig på provet på fredag så kommer jag bli godkänt, skönt det.

Efter det gick jag hem eftersom jag bara hade en timme NK att vänta på, kändes inte värt så jag drog hem och skulle försöka sova men det gick inte eftersom bror fortfarande var sjuk och så. Vid 2 skulle gänget till stan så jag bestämde mig för att hänka, pratade lite med Simon medan jag väntade sen mötte jag resten.. Drog till stan där det blev värsta studentklännings-jakten, killarna måste ha haft det grymt kul, stackarna stod där på sidan och väntade på oss bara haha ;( Men tillslut hittade vi en perfekt klänning för Malin, den var så himla fein :') Hon kommer se jättefin ut i den! Tror hon prövade runt 10-15 klänningar? XD Efter det var över drog vi & käka donken och tog sedan tåget hem. När vi kom till Märsta regnade det.. ;( Hoppas vädret rycker upp sig till studenten.

Btw så var mina serier så jäkla bra idag. Iallafall One tree hill och House speciellt. One tree hill har inte varit som det var förr på jävligt länge, är bara en massa dialog men inget händer, men igårs avsnitt var jag fan nöjd med, tyckte det var så fint. :') Och House som jag tjatat om hela dagen till Tanzila var ju bara alldeles för grymt. Jag vet inte om det bara var jag men förväntade mig verkligen inte slutet, can't wait till nästa säsong! Jobbigt att man ska vänta hela sommaren nu. Suck "/

På tal om sommaren var det ju sagt att vi skulle till Bangladesh med hela familjen. Jag ville absolut inte det och var helt emot det sen det bestämdes, med tanke på att jag just precis var där. Var taggad på en svensk sommar liksom, hur lame det än låter. Men nu är det typ 90% säkert att vi blir kvar, beroende på mammas behandling.. Vi har ställt in 21 juni men kanske åker i juli tydligen. Och på tal om mammas behandling så går det väl okej. Hon har en behandling på min student, och hon berättade till mig att hon inte kunde komma, trodde hon. Så som jag är började jag självklart gråta, fråga mig inte varför. Har väl bara för stor inbillning av vad studenten är eller något, ser det som en dag alla är där för ens skull, både familj, släkt och vänner.. Men hon ska försöka lösa det, lägga den på ett tidigare tillfälle den dagen och vara hemma till 12, så hon kan dra ner och se mig springa ut vid 13. Vet inte varför jag reagerade så starkt, kändes väl bara jobbigt alltihopa.

Btw, jag sökte så snabbt och stressigt in till universitet/högskola utan att riktigt tänka efter vad jag vill. Nej jag är inte redo att flytta nu, vill inte det heller. Skulle vilja vara 'ung' så länge jag kan, och dessutom så känner jag att jag verkligen inte orkar plugga vidare nu.. Så det känns lite retarded om jag ska lämna så mycket för något jag inte ens är säker på att jag kommer vilja. Jag ska nog vara ledig i 6 månader, sedan söka till komvux. Mellan denna tid ska jag chilla i London bland annat, längtar verkligen till att hälsa på där! :')

Imorgon blir det skola. Mina ögon bränner för att jag inte sovit något, men måste sitta och göra en del instuderingsfrågor till naturkunskapen, orkar inte skjuta upp det..  Puss


Today

Systerdag.



Wihoo

.

Malin jag är så glad för dig!
Du förtjänar allt bra & sen lite till! <3


.

Shaaaaalala

Hur fan okrar man fa full nu? Nä nu fundaerar jag seriöst på att sova av mig ruset!!



MÖSSPÅTAGNING FÖRFAN.


Somebody save me

Rolig dag idag. Allt ifrån Nazanins sätt att göra mig obekväm och skratta ihjäl mig under våran 3 timmars opponering (som faktiskt också var rätt intressant, kul att veta vad man gör för bra/dåligt när man skriver & också höra annat som kan förstöra när andras blev opponerade!), till den där jäkla loppan som drev alla till att göra cp-saker. Ex. Denise önskemål om att avbryta den pågående lektionen för att ha sexualkunskap istället, krama någon random kille som blev jäkligt förvirrad, till att skratta åt puckade idiotjävlar.

Och Sebastian som är så jävla skillad, kom på ett underbart tryck till våran klass-tshirt! Han är så grym på sånt där, så han hade fixat så vi kunde se precis hur tröjan skulle se ut på en powerpoint, ballt. Längtar tills vi får tröjorna, och skönt att vi slipper ha på oss klänningarna på flaket så att de inte blir förstörda! Idag var jag rätt taggad på KC imorgon, men nu är jag inte det längre, får se hur det blir med det. Men vet iallafall att hela jäkla dagen imorgon ska spenderas till att fira mösspåtagning och viktigast av allt Umme skumme såklart! Sen får vi se vart jag hamnar på kvällen, är inte lika taggad längre och har ändå inget att ha på mig XD Skulle ha köpt något att ha på mig när jag var i stan i måndags men jag hittade ju inget. Jaja, vi får se hur det blir iallafall!


Studenten

På fredag är det dags för den efterlängtade mösspåtagningen, och Umits födelsedag, han går och blir 19 på fredag! Det ska firas rejält, hoppas det blir en grym dag iallafall. Grillning & umgås med klassen och dricka på eftermiddagen, sedan dra till bryggeriet eller vart det än är man går, sedan antar jag att man drar hemåt. Och på kvällen blir det förhoppningsvis KC. I veckan köpte jag även min studentklänning. Det är en som kanske alla, eller många lär ha, men jag orkar inte bry mig för jag tyckte om den och tyckte den var fin, så det är den jag vill ha! Dessutom kan den användas till senare tillfällen, och jag sparade rejäla pengar på den som det ser ut nu. Nu är jag inte lika fattig längre hih.

Anyways, längtar tills mösspåtagningen, då kommer studenten kännas så jäkla nära. Tur att jag har mycket att uppehålla mig med så att jag inte får panik och bryter ihop av nervositet haha! Ni som känner mig vet ju hur jag är när det gäller förändring.. När vi letade efter min klänning blev jag så jäkla trött och cola-törstig så jag orkade inte leta skor/smycken/väska med, så de ska vi göra snart hahaha. Framtiden närmar sig med stora steg..



Jag i systers studentmössa :]


Nallebjöörn!


Gulligaste Sabby! <3


..

You are my manhattan from the sky,
you look so neat and tidy when I'm way up high
But I know you're streets are lined with a fine mess inside
I wanna come down and walk around your mind

Copy n' paste bitches

"Goodbye My Lover"

Did I disappoint you or let you down?
Should I be feeling guilty or let the judges frown?
'Cause I saw the end before we'd begun,
Yes I saw you were blinded and I knew I had won.
So I took what's mine by eternal right.
Took your soul out into the night.
It may be over but it won't stop there,
I am here for you if you'd only care.
You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.
I've kissed your lips and held your hand.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know your smell.
I've been addicted to you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

I am a dreamer and when I wake,
You can't break my spirit - it's my dreams you take.
And as you move on, remember me,
Remember us and all we used to be
I've seen you cry, I've seen you smile.
I've watched you sleeping for a while.
I'd be the mother of your child.
I'd spend a lifetime with you.
I know your fears and you know mine.
We've had our doubts but now we're fine,
And I love you, I swear that's true.
I cannot live without you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

And I still hold your hand in mine.
In mine when I'm asleep.
And I will bare my soul in time,
When I'm kneeling at your feet.
Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

I'm so hollow, baby, I'm so hollow.
I'm so, I'm so, I'm so hollow.
I'm so hollow, baby, I'm so hollow.
I'm so, I'm so, I'm so hollow.

It's a place I've never been

Tja! Dagen idag har mest bestått utav Smallville och att undvika plugget som låg på golvet. Men eftersom jag delat upp skituppsatsen i 3 delar från och med igår, så var jag tvungen att göra delen jag hade att göra idag. Imorgon är sista dagen jag behöver jobba med den, förrutom att jag ska kolla upp lite saker åt den på måndag. Men sen äre hejdå till Eivi och hennes helvetesuppsatser, sen kan hon ruttna for all I care, skönt att slippa människan.

Nu ska jag fortsätta se på älskade Smallville och prata med min broder på msn. Ciao!



Jag och Broder påväg till SAM-skivan <3

Mutanter



Nu sitter vi tre och snackar om mutanthoror och mutantfittor och får oss lite goda skratt på mutantens bekostnad.
Lite ond får man väl lov att vara? ;)

RSS 2.0