Goodbye

Nu går jag ur det här med gott samvete.

Puttinutts

Imorgon blir en dag/kväll med mina puttinutts, mina favoriter ff :D <3


What can I say when words are not enough?

Varför måste det alltid vara en person som håller ihop allting så att det inte faller isär? Varför gör inte alla inblandade det egentligen? Så jävla orättvist och irriterande för den personen. Om man vill att något ska funka är det upp till de personerna. Det gäller att inte bara snacka utan att agera och verkligen försöka så gott man kan om man så gärna vill att någonting ska funka.

Jag har insett en del på sista tiden. Sorgliga saker, men sanna saker. Folk sätter inte lika stort värde på mig, som jag gör på dem. De tar för givet att jag ska finnas kvar genom allt. Och jag vill gärna göra det, men det funkar inte alltid så. I min åsikt, så kan man bara om man ger. Det är det dem flesta glömmer bort. Jag hatar verkligen sån girighet. I slutändan så tröttnar man på att vara den enda som försöker hålla ihop något som egentligen bör vara viktigt för båda.

Vaknade iaf på gott humör efter ett mms för Simon. Ohmy :'D Tar priset för sjukaste mms:et XD

Umme den riktigt skumme

Umit är ett riktigt särbarn, jag kan inte riktigt hålla det inom mig längre.
(fast han är riktigt jävla bäst ändå, fast schh)


What the fuck?

Oh God. Världen är så jävla full av bullshit & skitsnack att det fan går över gränsen. När man gör något fel, det är klart man ska straffas då. Men när det går så långt så att man blir dömd för rykten och liknande har det fan gått för långt. När man blir dömd för något man inte har gjort. Varför ska man ens behöva lida för något som någon annan hittat på? Jag har aldrig förstått det. Om någon hittar på ett rykte om mig, varför ska jag sitta och behöva försvara mig själv för att komma ur det och för att inte bli stämplad som 'svikaren' eller vad det nu kan vara? Seriöst. Hur fan orkar man?

Jag är så jävla trött på människor att det inte är sant. Det värsta är att folk aldrig säger något rakt ut. Utan framför en är dem hur puttinuttiga som helst och allt är frid och fröjd, dem är ens bästa vän. Fuck it förfan, jag tänker aldrig bli en sån som mår dåligt över att folk dömmer mig för sånt jag aldrig gjort. De är inte ens värt att tänkas på, jag tänker aldrig ta skit som någon annan hitta på. Jag tänker inte ens försvara mig för sånna grejer, för det är bara slöseri med tid. När människor bildar en uppfattning av dig, är det den personen du alltid kommer att vara för dem. Synd men sant. Så jävla fel är det iallafall. Att man orkar va så full av skit som vissa människor på den här jorden. Skäms dom aldrig eller blir de lyckliga på något sjukt vis? Fattar verkligen ingenting.

Och btw. Tydligen är det här inte lika mycket värt för dig som det är för mig. Jävligt synd. Fan vad du sviker, fyfan vad lågt. Du var den sista jag kunde tänka såhär om, men lyckligtvis motbevisade du det och nu ser jag vem du är nu på riktigt. Nu är man iallafall inte in the dark med det, nu vet jag vad du går för. :) Full av skit är du, precis som alla andra. När jag tänker på allt du sagt så inser jag att du inte lyft ett finger för att få det att bli så. Allt du gjort är att sitta och säga en massa grejer som låter fina att säga, men vafan, agerar du en enda jävla gång? Tänk efter tack.

Officially missing you

Hm igår var en helt mysig dag :) Orkade inte gå till skolan och hade faktiskt riktigt ont i huvudet så jag stannade hemma och sov ut, senare träffade jag Milena i vedugn och det var verkligen givande saker vi pratade om igår. Det är synd att alla inte kan prata som vi, faktiskt, för då hade det aldrig uppstått svårigheter. XD Vi båda fick ur oss saker som vi pratade om på ett lugnt sätt och pratade om en massa som händer runtomkring också. Det var verkligen nice.

Idag var däremot skit. Jag kämpade mig verkligen upp ur sängen, och så kommer jag till skolan och får veta att alla lektioner är inställda. Var verkligen längesen jag var så irriterad som då, jag hade liksom kunnat ligga hemma och sova ut igen istället för att gå dit.

Men jag var fett duktig. Först kollade jag på alla mina serier, (tisdagar brukar vara veckans höjdpunkt, serievis XD), hann kolla på allt innan halv 2 och sen funtade jag på att sova. Men istället bestämde jag mig för att ta Simons råd och inte sova och plugga, utan plugga på dagen och ta det lugnt på kvällen, han sa att det är bättre och det har jag verkligen aldrig testat för att vara ärlig, pinsamt men sant XD Hahahaha! Försöka kan man iallafall? Och btw, så blev jag godkänd på mitt matteprov som jag hade förra veckan! Grattis till moi förfan (;

Ptoi om pluggandet så har det som sagt gått bra hittills, blev klar för någon timme sen med att sammanfatta allt och snart ska jag börja plugga in all text så jag kan det utantill. De najs. Och det innan kl 23, för efter det ska jag prata med Simon :) Yes, det var väl allt för den här gången, puss!

Superhuman

Jag har haft en fett gullig helg, trots den grymt irriterande veckan. I fredags var jag ju med Malin, och igår så drog jag till T och dem för att hälsa på hennes pappa och bara umgås. Slutade med att jag sov över där.. Först tittade vi på Russel Peters nya standup-film, mwahahha! "Fuck you, fuckface!" My god. Han är så grym, sen så vet jag fan inte vad vi gjorde, vi pratade järnet, blåste upp luftmadrassen (<3) och la oss och började snacka. Tanzila var grymt trött, men jag hade ingen nåd mot hennes trötta tillstånd utan tvingade henne vara vaken ändå. Djävulen själv?

Hon fick inte sova förrän jag blev typ trött, hahaha. Jag sa att det var runt 5 jag vanligtvis brukar bli trött. Så PRECIS kl. 05.01, så däckar hon. Hahaha, så jävla dåligt Tanzila :(! Och innan det hann hon krossa mitt hjärta.. Trots att hon tjatade om att hon var så trött och blablabla och jag sa "jobbigt läge" så pratade vi om allt och ingenting. Tanzila är ju lite bäst och sådär så :) <3 Först låg jag åt ena hållet å pratade med T, medan Em höll på med datorn och la in åsikter då och då, sen vände jag mig och då blev det att jag och Em snackade resten av natten, jag tror jag la mig efter halv 7? Det var najs. Vi pratade också om allt och ingenting och jag bekände en del saker som jag tänkt och ah, en massa bara, även fast det var hur löjligt som helst, även fast jag tycker att det är på dagisnivå så vågade jag säga det, för det är trots allt så jag känner XD Och även fast hon skrattade här och var vet jag att hon var förstående ändå och att jag tänker helt fel. Men som jag sa, det är fel på mig och inte på någon annan. Men jag älskar dig Em! :) <3

Anyways, sen idag när jag vaknade var klockan fan runt 12 och jag kände för att döda Tanzila för det lät ungefär såhär "Samina. Samina. Samina. Samina. Samina." *pet pet pet pet* typ. Ehm, sen klagade jag över att man inte får sova i det där huset och lalala, sen käkade vi frulle med Runty bhaia och han övertalade oss att hänka på att handla så det gjorde vi. Sen åkte vi tillbaka och då rådäckade jag. Mwahahaa XD Sov i någon timme, sen käka jag fett god middag. Efter det tog jag bussen hem med Em&Runty bhaia som skulle till Märsta C och det var najs det.

Så ja, första inte-värdelösa helgen på väldigt länge. Thank you <3

Mohahaa

Haha Tanzila ska inte få sova, för då petar jag på henne tills hon vaknar ;D!

Miss independent

Natten började med att jag och Simon lekte retard-lekar på telefonen. Och det låter värre än det var, men tro mig. Det var värre. BAHAHAHAHAH :D Näe ush, men det var kul ändå? Wtf? Haha, hade tänkt lägga mig strax efter jag pratat med honom, vilket jag hade planerat inte skulle bli så länge för det var sent. Men det slutade med fucking 2 timmar hah.

Fan vad dåligt. Jag har typ rökt som ett as idag fastän jag tänkt trappa ner. Blöeh? Dagen var ganska bra. Det var skola till 14, alltid lika irriterande. Efter skolan var det tänkt att jag och broder G skulle dra in till Kista. Men sen blev hon lat och sa att vi drar till Väsby istället. Då blev jag ännu latare och föreslog Eurostop HAHAHAH! (a) Fan vad dåligt. Men vi kan ju börja lite smått? Vi kollade in grejer till vårat projekt. Svårare än jag trodde faktiskt. Fast det finns en hel del ekologiska kläder. De flesta ser ju ut som skit men wtf ska man göra lixx? Fotade typ hela dagen, sprang runt i alla affärer och frågade om de hade något ekologiskt som dom sålde. Drygt som fan. Sen blev det asirriterande i längden så vi tröttnade som fan på det.

Så då drog vi till donken och jag käkade järnet medan Malin försökte va nyttig med sin glass med cola sås (jättenyttigt, jag vet) och sen föll hon ändå för mina pommes och min tydligen skitäckliga cola som ska ha smakat vatten? Det smakade som en vanlig underbar cocacola ff. XD Sen väntade vi på hennes mamma, och Malin snodde också en ballong. Tänk att det är en unge mindre som får en ballong nu! :( Dumma Malin :D Haha!

Efteråt satte vi oss vid busshållsplatsen med Smokey och lekte och hade det skojs med kameran och tog särbilder. Vi kom fram till att idag var fula-dagen. Indeed. Sen hände lite random grejer som jag inte pallar gå in på, efter det hoppa vi på bussen och tog ännu fler randombilder, för att komma ihåg fula-dagen? Jag har ingen aning. Det var hilarious, men bilderna ska begravas.


Sen begav vi oss hemåt och på station missade vi bussfan. Där träffade vi på Milles mommy dearest och snackade med henne och sådär. Lalala. Iallafall, sen åkte vi hemåt, M drog med samma buss som mig, vi smokeade lite mer innan vi sorgligt nog tog farväl av varandra och fula-dagen. Fast, när jag kom hem så ringde hon mig igen. Planerna var att hon skulle komma till mig, men jag blev dissad som en idiot. Det krossade mitt hjärta, men vad ska man göra?

Hahaha, näe fan vad dramatisk jag är. Jag pratade med Tasoo idag. Han är så puttinuttig :D Saknar att prata med honom utan tidsbegränsning och kunna träffa honom. Bläää för att han bor så långt bort. Hemskthemskthemskt. Btw, I love you, more than life itself. I wish...

Oh when you held my hand, I knew that it was now or never

Fyfan vad vissa människors existens är patetisk. Seriöst, har man inget bättre för sig? Det är synd att man ska slösa så mycket tid till bullshit och sen påstå att man är allas bästa vän. Orka orka orka, säger jag bara. Och jag menar inte någon specifik person, utan att man ser det här så jävla ofta. Alldeles för ofta. Det tar fan på energin när man försöker tänka ut en anledning till varför folk orkar hålla på, jag skojar inte. Undrar om man aldrig tröttnar?

Sen är jag så himla trött på att älska dig på det här sättet. Jag har aldrig älskat någon såhär och det är så jävla löjligt och seriöst, "jag pallante trycket". Nej men fan va drygt. Ärligt talat, när ska man låta sånt där vara i det förflutna istället för att gå runt med det hela tiden? Jag fattar inte. Men det är sant det dom säger. Älskar man någon på riktigt tar det en livstid att glömma. Jag tror ärligt talat man aldrig glömmer något så stort och livspåverkande heller, för det formar en.

Igår pratade jag & T. Satt och lyssnade på Summer of 69, och när Bryan Adams sjöng "those were the best days of my life" satte det igång tankarna riktigt mycket. Så jag frågade T om hon hade någon dag som var den bästa i hennes liv, som hon kommer komma ihåg när hon är en gammal tant. För ärligt, något jag tänkte på igår var att man tror att verkligen allting är minnesvärt i sina tonår, eller när man är liten. Men det är det ju inte? Man tror många dagar är bästa dagarna i ens liv, men hur många av dom kommer du tänka tillbaka på och le, långt in i framtiden? Det finns inte många sånna dagar. Jag har en sån där dag. EN. Och även T kom bara på en dag. Varför gör man inte flera minnesvärda saker för att uppleva det här oftare? Jag förstår inte det. Många av de som läser har säkert också bara EN dag, eller ingen alls. Och det är synd. Visar på att människor borde ta vara på livet. Undra varför det är så himla svårt att göra det?

Listjävel

1. Ett namn jag lyssnar till:
Samina, Sam, Samme (fast det är otroligt fult XD)
2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Jag känner mig själv jävligt bra
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Jag har koncentrationssvårigheter. Jag bryr mig om oviktiga saker och skiter i viktiga saker.
4. Detta är jag rädd för:
Fåglar och fötter XD HAHAH!
5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Min mobil, min mp3 och min dator <3
6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
- Förstå folk som inte kan bete sig.
- Jag kan INTE sjunga, även fast jag vill :( Haha
- Vara koncentrerad i mer än 5 minuter.
7. Detta tycker jag om att göra:
Film, musik, vänner.
8. Detta vill jag göra just nu:
Döda någon skulle vara najs. Mwahah ^^, Näe men..
9. Bästa känslan:
Lycklig kärlek :') <3
10. Värsta känslan:
Rädsla.
11. Följande egenskaper ser jag gärna att min partner har:
Humor som fan, gullig, omtänksam.
12. Är du kär just nu:
Yes indeed.
13. Jag vill gifta mig:
Absolutely.
14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
Alltså. Allt jag vill är att dö lycklig.
15. Min käraste ägodel:
Mobilen. <3
16. Något jag vill ha i present:
Jag älskar hemmagjorda presenter.
17. Detta har jag på mig just nu:
Jackass-tröja och byxor från Bangladesh mwaha ^^
18. Favoritkläder:
Jag har typ allt kofta, jeans och ngt linne XD
19. Favoritdjur:
Palla bry sig..
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Tilltalar mig? Då är det ballader. ^^ Men jag lyssnar på allt.
21. Tre av mina favoritlåtar för tillfället:
Goo Goo Dolls - I'll Be Your Crying Shoulder
Jojo - Secret Love
Gavin DeGraw - Chariot
22. Skola - roligaste/tråkigaste ämne:
Jag gillar religion/rättskunskap (fast läraren är typ sämst men iaf) och hatar internationella relationer/samhällskunskap. Usch.
23. Stjärntecken:
Jungfru/våg
24. En bok jag gillar:
The notebook & A walk to remember - Nicholas Sparks & jag vet att det stod en bok men jag kan inte välja mellan dem två <3
25. En film jag gillar:
The notebook
26. TV-program jag gillar:
Heroes, 90210, Vänner, One tree hill, Gossip Girl, Andra Avenyn, Brothers and sisters, House, Two and a half men, Dawsons creek
27. Favoritdoft:
Jag håller med Tanzila. Nybakat luktar alltid grymt gott.
28. Detta äter jag gärna:
Vet inte.
29. Dricker helst:
Coca cola är kärlek :)
30. Favoritgodis:
Alltså, har ingen speciell som jag gillar faktiskt.
31. Hit vill jag gärna åka på semester:
Jag vill till USA men saknar alla i Bangladesh. Dilemma?
32. Färg på mina ögon:
Bruna
33. Min längd:
Jag är 1,61.
34. Jag tror på:
Inte ett skit, för allt är bullshit ändå ;)
35. Jag spelar:
Ingenting.
36. Person jag beundrar:
Mamma. Och Tanzila.
37. Så här bor jag:
Delar rum med min bror. Oh joy...
38. Antal döda krukväxter i hemmet:
Orka ha krukväxter?
39. Det här tänder mig:
Blickar :'D
40. Det här gör mig avtänd:
Fötter. :/ HAHAHAH
41. Favoritfärg:
Blå.
42. Favoritcitat:
"Be the change that you wish to see"
43. En hemlighet jag vet:
Typ din mamma.
44. Bästa present jag fått:
Min iPod. Och hemmagjorda presenter.
45. Senast köpta skiva:
Orka komma ihåg. Senast nedladdade är James Blunt? :D
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Mitt hår.
47. Det jag är minst nöjd över med mitt utseende är:
Resten XD
48. Udda förmåga/egenskap:
Jag har riktigt fiskminne, bortsätt från onödiga grejer som jag kan komma ihåg i minsta detalj.
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
Orka va ett djur.
50. Två personer jag vill ska göra detta test:
Och jag orkar inte skriva ned två personer här heller.

God bless the broken road, that lead me straight to you

Idag åkte syster iväg till England och jag kan inte säga att jag inte är avis. Jag vill också träffa min lilla Bee :(! Men men, soon enough? Det är ju bara två månader kvar nu. Nu verkar det dock som om planer har ändrats men jag får se hur det blir med det hela helt enkelt. Men bah, jag saknar verkligen henne. En dag med henne, vad man än gör kan bli hur jävla underbar som helst. Det är helt sjukt. Till och med när vi var hemma och sjuka så hade vi kul, till och med när vi hade våra lodisdagar och inte pallade göra något, till och med när man var irriterad och inte riktigt ville umgås. Hon är som ett lyckopiller helt enkelt. Man kan vara hur pissed off som helst men är man med henne vänder det alltid. Humöret tar värsta svängen såfort hon säger nått sånt där galet som bara hon kan. Och fan vad jag saknar det. Och fan vad jag längtar efter att få vara med om allt med henne igen. Hon är min egna lilla krigare, finns ingen starkare än henne faktiskt<3

Och ptoi, Mithila och Tanzila, ni är bäst. Jag älskar hur ni är så nära varandra och alltid finns där för varandra. Man behöver aldrig tänka på att ni är ensamma när saker skiter sig, för man vet att där i rummet bredvid finns ju någon av er som ska hjälpa och göra det till sitt uppdrag att fixa allting. Det är någonting jag verkligen beundrar med er båda. Och jag är så glad att ni tar vara på varandra, olikt många andra i världen. Så i dessa stunder, glöm aldrig varandra och det ni har!

Idag hade vi bara två timmars lektion med Eivi och jag höll på att avlida på plats ungefär. Palla? Efter lunchen som förövrigt var rätt god (wtf hände lixx?) så hängde jag med Wladimir & Umme och sen kom Leezboe! :D Vi satt bara och snacka och Moa blev intervjuad. Snacka om att hitta på sina egna alternativ Moa? :D Hahaha! Bortsätt från en del irritationer idag har dagen varit helt okej. Hade tänkt sova nu eller något, om inte M vill hitta på något dvs, messade henne och kollade iallafall. Jag har kommit fram till en grej. Fan vad jag slösar på mitt liv åt onödiga grejer? Det är ganska sjukt. Åt att irritera mig pga saker, och att jag inte lever det helt. Allt jag gör är samma gamla vanliga rutiner. Så trött på det. Jag blir förbannad varje gång jag finner mig själv utföra någon av dessa rutiner. Men så är det också, rutiner är en del av vardagen. Men fan vad jag är trött på den skiten, seriöst. Palla med det. Äh, de bara le och försöka va glad.

Tyvärr

Du är en idiot, svårare än så är det faktiskt inte. Synd bara att du aldrig kommer förstå det.

You're beautiful

Jag blir bara besviken. Gah! Men vad annars kan man förvänta sig utav mitt liv? XP Mwahaha, näe men serre, pallar typ inte bry mig om något längre för det skadar bara i slutändan. Såfort man börjar bry sig, då blir man bränd. Så är det. Så ska det tydligen vara. Du kan ju såra mig hur många gånger du vill utan att det en enda gång märks av på ditt samvete, och det är helt otroligt faktiskt. Varenda gång jag sårat dig har jag sårat mig själv lika mycket. Men jag ser inte att du ens bryr dig ibland faktiskt, och jag fattar inte vad det är du vill. Jag vill gärna förstå hur du tänker.

Säg istället rakt ut vad det är du vill ska hända, vad du vill helt enkelt. Ska inte va svårare än så.

I'll be your crying shoulder

Bah irritationer hit och irritationer dit. Inte bara från ett håll utan på flera håll, gud vad drygt. Skoldagen var ju mer eller mindre jävligt irriterande, att man orkar? Men efter skolan satt jag, Moa, Tääni, Umme, Andro och Wladimir kvar och snackade om allt och ingenting :) Underbara :D

Senare joinade Mithila och det var trevlans. Saknat henne! Och jag har inte särskilt mycket att säga nu för jag är fortfarande irriterad över allt som hänt sista tiden och till och med smågrejer. Och sen stör jag mig på människor jävligt mycket, vem orkar? Urk säger jag bara, urk!

Scratch

Idag var typ helt mobbat. Men iallafall, försov ju mig som vanligt, så jag drog in och duschade istället eftersom jag ändå inte ville komma in i mitt i lektionen som ett jävla fucktard så. Men jag hann till nästa pass & hade fått veta om att Eivi gnällde om att vi skulle redovisa. Men vår grupp var inte klar så det kändes dumt eftersom hon ändå bara skulle tvinga oss "läsa det vi har gjort" som vanligt och sen skulle vi bara sitta där och känna oss som idioter. Så vi var produktiva och jobbade istället men då blev hon sur och skällde på Tanzila? Don't shoot the messenger, wtf?

Sen efter det hade vi religion och det var ehh.. Intressant? Let's just leave it at that. Och att min klass är typ bäst för tusende gången, men det visste ni väl redan vid det här laget hoppas jag? Efter det var det lunch, helt fullpackat i matsalen btw. Drygt, men de funka. Sen satt jag och M och pratade med Turkmit och Wladimir om whatnot och helt plötsligt var vi försenade till nästa lektion, hur det nu än hände. Märkte inte ens att tiden gick, hahaha (a) :D

Rättskunskapen va fett sämst och sen slutade vi för dagen men typ hela vår klass har extramatte så, jag slutade 3 istället. Vi gick till Kjell för att han hade sagt att vi hade prov, och de är ju klart han glömmer bort de lixx, varför inte? :) Men han gick och hämtade något prov iallafall som vi kan göra och det känns som om det gick bra, förhoppningsvis. Pallante med den här jävla matten hela tiden, så jävla drygt att jag aldrig bara kan bli godkänd. Iof måste jag ju vara bra nog för det, men jag kan inte matte. Jag skäms inte, jag tycker inte synd om mig själv och säger att jag är dålig. Jag säger bara att jag kan inte, jag förstår inte matte och så är det sorgligt nog.

Efter det träffade jag Milena och det var najs. Vi pratade och så sen gick jag hem men vid rondellen träffade jag på mami och papi & också syster som va påväg nånstans med bilen så jag hoppade in och vi drog runt lite här och var, käkade på Donken, och gjorde lite annat. Det var nice, förrutom att hela familjen är på dåligt humör idag? Oh joy. Jag och syster hann bråka och samtidigt bli vänner under typ samma timma. Hahahah helt fult men så äre alltid. Sen messade jag Simon och han var elak :D! (mwahaha, om du läser det här är du sämst :D)

Det var typ allt, har typ legat och sett på nya DH nu. Kärlek på det <3

Quote this

The simple act of being inlove with you, is enough for me.
-Pacey Witter, Dawson's Creek

Sky is falling

Försöker komma ihåg när jag sist var såhär sårad och besviken. </3

You & me

Bahh, hade prov idag, och jag tycker det var värsta svårt. Men jaa, försökte plugga så gott det gick typ halva natten XD! Nu är det asskönt iallafall att den här veckan är över.

Och i brist på annat att säga så sätter jag punkt här. Puss

Gammal dikt

Du har ersatt mig
och jag försöker ge igen så gott det går
Men nikotin och alkohol och
att vara hög fungerar inte
För du finns där någonstans
bland dimman
bland cigarettrökens figurer
i alkoholens påverkan
Du finns överallt och
jag vet inte riktigt
vad jag har för alternativ mer
Vart fan jag kan gömma mig
när tankarna blir för mycket

Men jag hoppas ändå
på något sätt att
Du är så lycklig som du kan bli
för genom regn och solsken
så är det allt jag velat
Och trots att dina fotsteg inte längre hörs bakom min rygg
så är din existens så jävla otroligt tydlig
För jag hör dig än
Jag ser dig än
Och fan jag älskar dig än
Men det orkar jag inte erkänna för någon annan än mig själv
Och när jag blundar är det dig jag ser
i musikens värld associeras allting till dig
I livet så var du allt

Men du har gått vidare
och jag står här på samma ställe som för flera år sedan
Bara ännu mer intrasslad och med ännu sorgsnare ögon
och väntar på din återvändo
Och du är grunden till allt jag gör
grunden till allt jag tror på
grunden till varför jag finns här
Jag föll för en annan
För han gav mig den där känslan
som bara kan jämföras med den du gav mig
Om det är kärlek vet jag inte
Jag vet bara att kärlek är du du och bara du

Och med alla de här tankarna i huvudet
går all min ork ändå åt till att skratta bort ditt namn
som om du inte är värd att pratas om
Och all min energi
går åt till att säga att jag glömt dig
Att jag inte ens behöver dig
att du inte är värd mig

Men jag vet
att du är värd allt det bästa
Och en sån som jag var inget du behövde
Men det gör ändå så ont
För allt jag gör i min ensamhet
är att skrika efter dig
tills luften tar slut

Och jag försöker ersätta dig men
alkohol, nikotin och att vara hög fungerade inte
Och det finns inget jävla tuggummi man kan tugga
för att få bort suget efter dig
Inga plåster för den delen heller
Och av allt skadligt jag någonsin handskats med
Var du det värsta & det bästa

& jag ser dig överallt
För du finns där någonstans
bland dimman
bland cigarettrökens figurer
i alkoholens påverkan
Och i brist på vackrare ord
så älskar jag dig

Separate ways

Idag har varit en helt okej dag. Jag satt uppe halva natten och skrev på min novell och som alla vet har jag haft skrivkramp, så det var ju inte så jävla kul att tvinga ur sig massa text som ändå bara lät som skitsnack at the end of the day. Fast Moa tyckte jag förstörde allting men aa, ändå. Jag gillade inte vad jag skrev för jag gillade inte att det var så fantasilöst och kasst. Men allt kan ju inte vara bra så. Kunde verkligen inte gå upp imorse, så jag missade 2 timmar svenska. Hann ändå till lunchen jag, Malin, Tääni, Umme, Andro, Tobbe och Wladimir käkade tillsammans :) Trevligare människor kan man ju leta efter! Vi snackade om skillnaden mellan kill- och tjejsnack. Tjejer berättar ju allt i varenda liten detalj medan killar tydligen stannar vid typ "hon va snygg" och sånt där? Haha, iallafall enligt dem, och så gråter de aldrig framför varandra eller något. Våra historier måste ju låtit litegrann som skräckhistorier med tanke på det. Men det var fun!

Efter det var jag med på en idrottslektion som var jävligt utmattande, orkade verkligen inte. Sen drog jag hem & har glott på DC hela dagen i ett försök att undvika plugget som väntade. Den här veckan har varit så jobbig. 3 stycken prov och en novell till samma vecka, med plugg varenda dag, var ju mindre kul. Men jag är glad att den snart är över och sen när man minst anar det är det lov i en vecka! Men just nu känns det alldeles för lite.. Jag längtar dock till jullovet, då jag ska dra med mig Malin till England! Det är nästan säkert, och fan vad kul det kommer bli om det verkligen blir av :) Baah, finns ingen roligare än min broder Gustafsson så det så, släng er i väggen!



Chariot

Helleuu! Idag var ganska avslappnat och skönt. Inatt pluggade jag, hade tänkt göra det hela dagen men hann inte (=ville inte) börja förrän kl 23 nångång. Snackade med Simon lite innan det och sen var det plugg till kl 3. Idag gick jag upp, gjorde provet och det kändes som om det gick helt okej. Sen slutade vi :) Hängde med Moa, Wladimir, Tääni, Andro&Umme och väntade på att matsalen skulle öppna. Men det var så äcklig mat att jag drog hem, ush? När jag kom hem gick jag och la mig och sov gott i 3 hela timmar, så jävla skönt.

Hade alarm på kl 2 för jag skulle träffa V och dem kl 3 men hon blev försenad ^^ Så jag ska träffa Milena strax, ska snart börja gå :) Idag hände btw en skum sak. På vägen hem från skolan så kom jag på mig själv med att le åt typ ingenting? Första gången på länge.

Det var skönt. Nu måste jag iallafall skynda mig så jag hinner träffa M! Puss

The drugs don't work

Snackar med Viktoria just nu. Fan vad mycket förändringar vi upplevt på sista tiden utan att ens märka det? Gud vad jag saknar hur allting var förut, mellan oss, mellan oss 3, mellan oss alla. Det är nog tider man aldrig får tillbaka igen, det har liksom passerat. Jag saknar det så mycket men man kan ju ändå utveckla och leva på det man faktiskt har som också kan vara lika bra om man jobbar på det. Finns ingen jag skulle kämpa så mycket för som dem här tjejerna. Men tyvärr börjar jag få den där känslan, som jag sa till V också, att något kommer gå fel snart, som det alltid gör. Kanske inte nödvändigtvis inom våra relationer men något. NÅGONTING kommer gå helt jävla fel snart och det vet jag. Jag brukar känna på mig sånt och det är rätt läskigt. Det kan komma om en vecka, det kan komma om en månad. Men jag vet att det sakta är påväg. Fan fan fan. Att allt aldrig kan vara bra, att alla inte kan vara nöjda på en och samma gång för en gångs skull.

Men jag kommer aldrig glömma allt den där tjejen gjort för mig. Hon är guldvärd, och bara för att vi insett ett par saker på sista tiden och pratat om det ikväll betyder de inte att jag älskar henne mindre. Det betyder nog att jag älskar henne mer, för att vi faktiskt kan prata om sånt här utan att oroa oss om att det ska bli konstigt eller obekvämt mellan oss bara för ärligheten.


Och jag anar förändringarna som är påväg, men jag anar inget som kommer kunna slita bort mig från henne eller något av det vi delat eller har just nu. V, du är bäst, and don't you forget it!  Finns ingen som du och kommer aldrig finnas det heller, bara så du vet.

Idag hade jag btw en dag fylld av skratt och smärta. Mwahahaha, smärta, mestadels för vi inte fick äta förräns det var skitsent och jag inte hade ätit sen dagen innan, det var illa. Min mage höll på att dö hela dagen och det kändes som om någon knivhögg mig konstant och sen snurrade runt med kniven där i magen bara för att typ ha kul eller något. Sjukt fan. Men trots det hade jag och Moa våra internskämt (kärlek på det <3) och jag och Malin hade värsta broder-dagen! :D Hahahhaahaha! Efter att jag klagat på att skoldagen var så jävla lång så satt vi ändå kvar som jävla fån och umgicks när vi väl hade slutat XD! Satt där till typ fem eller något, sjukt XP

På hemvägen höll jag på att bli busted med min vän. Det var nära att det blev illa där ff.
Imorgon ska jag&Vicks ses och vi ska väl som vanligt bara umgås och prata om allt och inget <3

I will run myself in circles here without you

Inatt har jag knappt sovit. Pratade med S i luren till väldigt sent och sen när jag la på för att jag skulle sova var det inte lika lätt som det var sagt. Låg och vred och vände på mig hela natten, ingen aning varför. Som väntat kunde jag ju då inte gå upp imorse så jag tänkte dra till skolan för att göra provet & vara med på rättskunskapen och komma på någon ursäkt för att jag inte kan vara med på matten eftersom jag skulle träffa Mille&Tääni efter skolan. Läkartidsursäkten funkar alltid btw. Mwahahha! :D Anyways, träffade de vid SB efter rättskunskapen och det var nice. Vi snackade om allt möjligt och hade det trevligt. Mådde lite dåligt där ett tag och det kändes som om jag skulle spy men det blev bättre ganska snabbt, vilket var skönt.

Sen drog vi till vedugn och käkade och det var lika gott som alltid :D På vägen hittade vi också Umme och Andro som satt uppe vid Valsta och käkade godis och sånt, hahah :D Najs.

Anyways, jag saknar verkligen hur ofta jag brukade träffa Mille. Och min, Milles och Vickes lilla "grupp". Det var minnen det, verkligen. Nu har tider förändrats och nu ser jag inte mig själv som "del" av någon grupp direkt, och det är skönt på vissa sätt då man utvecklar relationer med andra mycket lättare. :) Men visst saknar jag det jättemycket, det var trots allt asmys. Men tider förändras ju och det gör man själv med :) Det är ju allt en del av livet så man ska väl bara tacka för allting man upplevt och välkomna nya erfarenheter? Iallafall om man väljer att se det positivt.

Rejected love

Är så rädd att jag bara sabbat allt. Man får väl bara hoppas på det bästa eller?

Natten gick åt att smsa med Em, sen så pratade jag med Simon. Trodde att jag var trött och skulle rådäcka efter vi la på men jag kunde inte sova, så jag kollade på en massa klipp på youtube tills tidigt imorse, tror jag la mig kl 6 och då somnade jag direkt. Det var nice. Fick dock inte sova så länge så jag är grymt trött nu men vad ska man göra?

Idag har mamma städat och lagat mat hela dagen för vi ska få gäster. Sabby/Anik och dem kommer. Ska väl bli trevligt, önskar bara jag var på humör för det? Men det ska nog gå bra.

Och btw känns det som om mitt hår redan är förstört och det har gått typ... en och en halv månad, kanske två månader. Det ska ju hålla i ett år? Fast det är nog bara jag som inbillar mig. Det är bara det att det inte är så platt längre, men iof är det ju fortfarande rakt. Förrut var det platt och rakt & nu är det bara rakt. Iofs gillade jag inte att det var så himla platt för jag såg ut som en idiot, det är najsigare när det är lite fluffigare som det är nu. Hoppas bara inte det betyder att det redan börjar "gå ur" om man säger så XP Anyways, nu ska jag lyssna på musik, puss!


Haha, fan va sjukt hår jag hade förrut!

Beautiful disaster

Nyss gick jag igenom en massa gamla blogginlägg på min gamla låsta blogg. Fyfan vad sjukt det är att läsa sånt där. Det där var verkligen det jobbigaste och svåraste året i hela mitt liv. Det är så svårt att gå tillbaka och inse hur jävla olycklig man faktiskt var. Det är nästan lite läskigt, för på något sätt så känns det som om jag är helt annorlunda. Men det är jag inte, för jag är precis lika olycklig nu utan att veta varför. Förut var jag olycklig för att jag saknade dig, och för att mamma var sjuk. Nu vet jag inte vad eller vem jag kan "skylla" ifrån mig på längre. Det var bara så himla mycket som hände på en gång som gjorde att jag på något sätt blev van att känna mig olycklig. Och jag är verkligen van vid det. Jag är van vid att se det värsta i en situation istället för det bästa. Iallafall i situationer som handlar om mig själv, då är jag så ologisk som man kan bli. Till andra kan jag ge en massa råd och verkligen verka som att jag vet lösningen på deras problem. Men mina egna då? Jag har ingen aning på hur man ens börjar hitta en lösning till dem.

Av alla mina vänner känns det som om jag är den enda som står still, som om de hela tiden rör på sig, förändras, och utvecklas men att jag fortfarande är fast i mina barndomsfantasier om hur livet ska se ut. Jag är en drömmare, jag vill ha det där jag inte kan få. Jag är helt enkelt fast i den där första kärleken. Har försökt glömma, skjuta undan och gå vidare men det är inte så enkelt. Jag har aldrig känt såhär förr. Jag har inbillat mig själv att jag gjort det men det har bara varit lögn. Jag vet nu vad jag känner. Och jag är stolt över att jag sa något, att jag vågade säga det. Kanske inte på det modigaste sättet, men jag kände att jag behövde få det sagt. Sen om allting ändras nu så vet jag inte riktigt vad jag kan göra. Det är upp till dig.

Jag hoppas iallafall att allt kan vara som vanligt. Jag läste igenom de där blogginläggen och insåg hur sönder jag faktiskt har varit. Kanske har jag förbättrats, visst. Men jag är inte hel än. Jag saknar den där känslan av att vara hel. Det läskiga är att sist jag var det, var när jag var liten. Jag kommer inte ihåg en enda period i mina tonår som jag varit hel. Jag har alltid behövt en axel att luta mig emot. Jag klarar mig inte annars, jag klarar inte av att vara självständig för jag behöver andras uppmärksamhet. Jag brukar välja någon speciell och utesluta alla andra, för har jag en behöver jag inte fler. Jag har alltid varit så. Jag vet inte varför. Allt jag vill, är att öppna upp mitt hjärta för andra möjligheter och andra chanser. Det finns så mycket där ute som jag inte upplevt eller sett än. Det finns så mycket erfarenheter jag kan samla på mig för att sedan skriva ned i ord och utveckla mitt skrivande. Det finns så mycket jag kan göra. Men jag är fast.

Quote this

Nothing is forever. And the time comes when we all must say goodbye to the world we knew. Goodbye to everything we had taken for granted. Goodbye to those we thought would never abandon us. And when these changes finally do occur, when the familiar has departed and the unfamiliar has taken its place, all any of us can really do is to say hello.....and welcome.

-Desperate housewives, Mary Alice Young

Oh fuck

Everything is changing.

This time, all I want is you

Igår var den jävligaste dagen på länge, den tar fan priset litegrann om jag ska vara helt ärlig. På köpet snäste jag av mamma som inte är så himla glad över det, och också farbror som inte ens kan ha kul på deras Eid för jag är dum i huvudet, bara för han oroar sig för mig. Jag vet, jag är jätteduktig, två flugor i en smäll! Men vad kan jag göra? Kan ju inte låtsas för deras skull. Dock kanske jag borde be om ursäkt till mamma för hon verkade bli ganska sårad.

Och idag hoppas jag att jag kan träffa någon. Känns som om jag behöver komma ut och bara göra någonting. Viktoria pratade om att det var längesen vi sågs och att hon skulle komma till våran skola idag, men vi är ju lediga nu i två dagar & sen är det helg (långhelg, yäy!) men hon tyckte vi skulle ses ändå. Smsade henne för ett tag sedan & frågade hur det blir med det, hoppas vi kan hitta på något, bara sätta oss någonstans och prata ut.

Igår pratade jag med M och vi kom fram till en del saker. Hade ingen aning om att hon kände så men det kan ju inte jag göra något åt heller. Saknar verkligen hur allting var förrut då vi hade den där tillhörigheten till varandra, vi tre iallafall. Medan vi pratade om det igår så sa jag ju att jag inte känt någon skillnad. Men jag håller fast vid att jag inte känt någon skillnad vid just våran relation. Men man märker ju hur annorlunda allting är mot förra året, det är helt sjukt hur annorlunda vi är som personer och hur alla våra relationer förändrats. Men jag saknar verkligen det som var.

/S, hoppas det där med att jag är stolt över mig själv kickar in snart.

Far away

Nu är det officiellt. Den här jävla dagen kan dra åt helvete.

The first cut is the deepest

Aldrig varit så besviken i hela mitt jävla liv.

RSS 2.0