Orka

Ont i magen, huvudvärk som satan, förskyld & halft febrig. Orka...

Pushing you away

Jag vill verkligen inte stöta bort dig, det är det sista jag vill.
Ändå blir det fel varje gång.





Och på tal om annat är jag så jävla trött på att gå runt och vara arg och ödsla energi på det. Jag vill gärna vara en carefree människa som aldrig låter något röra en i ryggen och hur många gånger jag än säger att jag inte bryr mig, att jag skiter i vilket så gör jag ju faktiskt inte det, det vet ju alla. Så jag går runt med ilskan och försöker hantera det på bästa sätt. Blir bara så himla irriterad när allting visar sig vara så jävla falskt. Som jag sa till Bee, jag lyckas alltid analysera sönder allting till nästan ickeexisterande små små bitar.

Så ja, jag är förbannad även när jag säger att jag inte är det, är sårad när jag säger att jag inte är det, och när jag säger att jag inte bryr mig sitter jag ändå och tänker igenom alla scenarion, vad som kan hända, vad som hänt, vad som kanske hade hänt, vad det betydde etc. Och då menar jag i alla, varenda liten situation som finns. Blir galen.

.

Palla att jag inte skrivit någonting alls på månader.
Nu känner jag mig pressad att skriva någonting, bara för att jag kom på det.
Skrivkramp much?


My heart is conflicted

Hahahaha, skulle sova för längesen men kunde fan inte det. Fastnade med att prata med Malin om våran förföljare (skämt å sido) samt kolla på retards... Umm, efter det så började jag prata med min favvis. Och hon är fan bäst. Hon förstår allt, hon förstår precis vad jag menar och märker vad jag känner utan att hon ens är i landet och kan se det med sina egna ögon. I hennes ord "I can sense it", hon förstår sig på mig som ingen annan, tacka gud för sånna människor. Sitter och pratar om mina sjuka såkallade kärleksproblem haha, perversa människor, Italien, hennes kärleksliv etc. Älskar alla samtal med henne, dem är alltid så himla givande. 5 månader kvar tills vi ses igen <3


Har också fixat mer på hemsidan, det börjar bli riktigt snyggt, men nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon, ska vara duktig och vara där hela dagen haha. Dock är torsdagar en av de segare dagarna... Men jag klarar mig alltid!

Hemsida

Inatt satt jag och gjorde den här hemsidan (länken är klickbar) för mitt och Malins ekoprojekt! Check it out :] Blev faktiskt väldigt nöjd för jag kan ju inte särskilt mycket av sånt här. Hemsidan är bra för sånt här då de förklara väldigt enkelt hur man gör och hjälper en med grundlayouten! Tycker det var kul iallafall.


Once when I was little

Bortsett från att jag försov mig imorse så lyckades jag palla skolan utan att bli sjukligt trött idag! Och det kan bero på att jag däckade innan 12 idag, för en gångs skull en normal tid alltså. Anyways, sedan bar det av till skolan, första lektionen var ledarskap, jobbade lite där & sedan vare dags för möte med Erik med Malin. Det var sitt vanliga, roliga jag. HAHAH, not. Efter det gick vi och käkade, sen hade vi håltimme ett tag, dagen flög förbi ganska snabbt sen hade vi ännu en håltimme och troligen den segaste håltimmen någonsin. Palla. Naturkunskapen dödade mitt huvud men jag och Malin skapade ett kedjebrev som vi skickade runt till alla! ;) HAHAHAH! Sen löste vi mysteriet med vem bögen var.. Samma person som är förföljare! :O Chockerande? Not.

Efter det vare svenska & det var då min dag började gå utför. Fick nämligen veta att ifall jag hade vågat redovisa inför klassen, så hade jag fått ett högre betyg på nationella. I hennes ord: "ett definitivt VG, kanske högre till och med". Det var då jag började skälla på mig själv litegrann i huvudet, hööh. Nåväl, jag kanske inte är lika dålig och nervös på att redovisa som jag själv valt att tro? Har kanske ingen anledning för dem panikkänslorna, vad vet jag. Sen fick jag veta att pga av alla missade redovisningar som jag varit för rädd för att utföra så har mitt betyg sänkts. Hon berömde mitt sätt att skriva och tycker att jag förtjänar ett högre betyg, så om jag gjorde en uppgift till, så skulle jag få det. Och det var då jag fick den löjligaste uppgiften någonsin. Jag ska skriva en fucking argumenterande text om varför jag ska få det där högre betyget. Vad i helvete? Jag tycker inte ens jag ska få det, med tanke på att jag skitit i redovisningar medan andra som gjort allting fortfarande bara får G eller VG. Känns lite orättvist mot dem men w/e.

Ioförsig skulle det inte skada med högre betyg så jag hittar väl på något patetiskt om varför jag förtjänar det. Sedan ringde jag Tanzila medan jag var upprörd, fastän hon satt i bibblan & inte kunde prata så upprepade jag hela tiden "jag har damp" "men jag har damp!!!" etc. Senare när jag kommer hem ringde Vicke så vi pratade litegrann och dampade, sen blev det att se på serier. Ett tag efter det fick man ett sms med rätt hemska nyheter.. Tanzilas farbror har dött. Urk, kan inte fatta hur khalo känner nu. Men vet att de klarar av det, det gör dem alltid. Finns alltid här för er sen om det vore något, det vet ni!

Nu ska jag återgå till serietittande, puss på er!

Liar liar bitch on fire

ALLT är en lögn. VÄNSKAP, kärlek, allt! Gäller bara att hålla huvudet kallt & falla, kliva upp och gå vidare. Varför bry sig om svikare ändå, säg mig vad meningen är med det? :]

Så länge dem tror att dem handlar rätt, så kommer de inte förändra sig. Det är sannigen, det är fakta. Bry dig om dig själv, och de som aldrig gett dig en anledning att tvivla. Lägg ned din tid och energi på dem istället, funkar så mycket bättre i slutändan.

You sang to me

Idag har jag haft en bra kväll efter en jävligt jobbig vecka. Vid 8 var jag påväg mot vedugn, det var jävligt kämpigt men jag kom äntligen fram hahaha, jävla halt var det? Sen efter ett tag kom alla + Vickevirre! :D HAHAHAHHAHAH! Vi satt och käkade och pratade om random saker och vi märkte en grej... De två senaste gångerna vi alla har träffats har diskussionsämnet varit politik. Crap, betyder det här att vi verkligen börjar växa upp? Seriöst, lite skrämmande.. Haha. När vi insåg det här så längtade vi tillbaka till gamla dagar då skvaller och bråk var det man diskuterade hela dagarna haha.

Sen gled vi hem till mig (man kan fan säga att vi åkte hem för backarna tog mig och Vicke för en jävla sväng alltså) Vi skrek som små tjejer sisådär varje minut och halkade stup i kvarten, precis när man trodde faran var över skrek någon av oss till och rädslan var tillbaka haha. Har vart otroligt rädd för isen sen jag sist ramlade efter att ha halkat.. (ja, det låter lite dumt att jag ska vara rädd för isen men wtf) det var då jag ramlade mot ett jävla cykelställ (jävligt nice) och fick fetaste såret på hakan, har fortfarande ärret kvar och det var flera jävla år sedan. Kommer ihåg att snön där jag låg blev helt jävla röd, blödde så jävla mycket, blev yr sen skulle jag ta mig hem också. Och väl hemma ville de få iväg mig för att sy igen såret men smart som jag är så gjorde jag aldrig det, var FÖR rädd så vi stannade hemma och jag lät det läka själv hahaha. Fast aa, nu ser man det inte så mycket längre så det är jävligt bra det, hahaha :]

Anyways, det var den bästa filmkvällen nånsin idag! Slutade med att vi inte såg ett skit HAHAHAH, vi satt & youtubade massa skit. Vicke drog innan 11 och M&T drog nyss. Efter vi såg på Barack Obamas tacktal. AHHAHAHAH, oh lord, the politics... Vadfan är det som händer med oss? Nu ska jag se filmen Taken, puss!


I love you! Just a reminder <3

Your letter

Äntligen helg. Har vart en jobbig skolvecka, har vart där ganska mycket om man jämför med tidigare eller? Haha, på torsdagen var det iallafall jobbigt, hade 2 redovisningar (inte så stora - men redovisningar som redovisningar, fortfarande ett panikmoment för mig) varav en var att jag skulle hålla föredrag om min absoluta favoritlåt. Och då blir det ju lite personligt, så jag stressade mig igenom hela grejen... not so good. Anyways, sen hade jag också haft prov den morgonen i islam och jag kan nog säkert säga att det blir VG/MVG på det :D Förhoppningsvis! :D Får se hur det blir med det. Religion är hursomhelst kul, även om jag inte tror på något är det kul att lära sig om allt, och även etik och som vi börjat med idag; livsåskådningar! Hade ingen aning om att allt det tillhörde religion innan jag började läsa det, men intressant är det iallafall, och kul att plugga om något man faktiskt är intresserad av för omväxlingsskull haha. Det är nice :]

Idag när jag kom hem däckade jag & sov till halv nio.. När jag vaknade såg jag filmen The memory keepers daughter (tror jag den hette) & nu har jag sett klart på Slumdog millionaire som var hur bra som helst! <3 slutet på filmen är kärlek! Imorgon ska vi träffa Vicke som är hemma över helgen, käka ute & ha en filmkväll hos mig, ska bli hur mysigt som helst ;D! Nu börjar pressen lätta lite känns det som, allt känns inte lika jobbigt som för en månad sen och till och med för 2 dagar sen. Och det är bara underbart. Idag var även Chris Browns konsert, som jag inte gick på ;( Kunde gått med Simon men så blev det pengatjafs, har 22 kr kvar på kontot nu. Bläääää! Lite avis blir man ju ändå.. Men han hade kul så det är all good ;D Nu ska jag se lite på Greek, puss!

Ny favoritlåt?


You’re everything I thought you never were
And nothing like I thought you could’ve been
But still you live inside of me
So tell me how is that?

You’re the only one I wish I could forget
The only one I’d love to not forgive
And though you break my heart, you’re the only one
And though there are times when I hate you
Cause I can’t erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
It pains me to say
I know I’ll be there at the end of the day

I don’t wanna be without you babe
I don’t want a broken heart
Don’t wanna take a breath with out you babe
I don’t wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don’t want to love you in no kind of way no no
I don’t want a broken heart
And I don’t wanna play the broken-hearted girl
No broken-hearted girl
I’m no broken-hearted girl

Something that I feel I need to say
But up to now I’ve always been afraid
That you would never come around
And still I want to put this out
You say you’ve got the most respect for me
But sometimes I feel you’re not deserving me
And still you’re in my heart
But you’re the only one and yes
There are times when I hate you
But I don’t complain
Cause I’ve been afraid that you would've walk away
Oh but now I don’t hate you
I’m happy to say
That I will be there at the end of the day

I don’t wanna be without you babe
I don’t want a broken heart
Don’t wanna take breath with out you babe
I don’t wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don’t want to love you in no kind of way no no
I don’t want a broken heart
And I don’t wanna play the broken-hearted girl...
No broken-hearted girl

Now I’m at a place I thought I’d never be…
I’m living in a world that’s all about you and me…yeah
Ain't gotta be afraid my broken heart is free
To spread my wings and fly away
Away With you
yeah yeah yeah, ohh ohh ohh

I don’t wanna be without my baby
I don’t wanna a broken heart
Don’t want to take a breath with out my baby
I don’t wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don’t want to love you in no kind of way..No..No
I don’t want a broken heart
I don’t wanna play the broken-hearted girl..No..No..
No broken-hearted girl
Broken-hearted girl No…no…
No broken-hearted girl
No broken-hearted girl

Big whoop?

Allting rullar på ovanligt tråkigt. Jag är ingen som gillar drama, men mitt liv ligger i ett tråkigt stadie där ingenting händer just nu. Dvs ingenting bra, och ingenting dåligt. Big whoop liksom? Men bättre det än en massa onödig drama förmodar jag.

Snart bär det av till Rom, längtar så jävla mycket, mycket i skolan fokuseras just nu kring det och det känns nice. Försöker förbättra min närvaro i skolan också, det går väl sådär men fuck it, jag försöker iallafall. Viktoria har nu flyttat, det var ett snabbt hejdå men det är ju för att jag vet att vi kommer vara vänner så länge vi båda vill det, och idag fick jag glada nyheter. Hon kommer hem och hälsar på redan i helgen! Och vi som trodde vi skulle ses i tid till min student? Jävligt glada nyheter iallafall. Kebab@vedugn som vanligt? ;) Haha! Får se vad vi hittar på, ska bli kul att träffa henne igen faktiskt :D

Just nu försöker jag göra lite plugg istället för att lägga allt på en hög och hoppas på det bästa. Har gjort 3 uppgifter i ledarskap som jag missat, duktigt duktigt. Det får nog räcka för ikväll, och imorgon ska spenderas på religionen. På onsdagen kommer jag också plugga på religionen och om T kan låna en geografibok åt mig (tappat bort mitt jävla lånekort) spenderas torsdagen åt det. Jobbig vecka låter det som, men jag har delat upp det lite fint så det ska nog funka ändå! :] Får hoppas på det iaf.



Mina känslor blir bara starkare och starkare för varje ny dag. Helvete också...

Fucking bullshit

Känner mig otroligt nöjd, klarar mig bra utan den där bullshiten :] Palla hålla på, nu ska jag fan fokusera på det bra så får folk bete sig hur dom fucking vill, varför ska jag bry mig när dem inte inser det själv? Palla peka ut det då.

Är bara så jävla glad att jag har mina vänner där genom allt, det finns vissa som varit där genom allt, finns inte många som har sånna vänner. På torsdag flyttar dock V, det känns ganska sämt... På tisdag ska vi fyra ha en farvälmiddag för henne, kommer ju kännas sådär helt ärligt, hur ska man hålla humöret uppe när man egentligen blir ledsen av bara tanken? Sen det där bråket vi hade har vi kommit otroligt nära varandra, mest de här senaste veckorna, så det känns jobbigt bara. På onsdagen ska vi säga hejdå till henne, vet inte hur det ska gå men hoppas på det bästa. Sen på torsdag morgon så åker hon. Blääeh! Men middagen ska bli mys, en sista kväll med oss alla. Men det som är bra är att hon kommer tillbaks snart igen, det är bara låtsas som att hon jobbar för mycket på sista tiden, sen inom en månad är hon tillbaks igen, tihi :D


Anyways, den 22 mars blire Italien, fan va najs, uhm hotellet är jääääääävligt tveksamt, verkar vidrigt men det är inte som om man någonsin kommer vara i hotellrummet, vill inte vara där heller. Får bli en jävla massa kaffe haha. Känns skitkul! :D

Missin' my hub

Nu har Bee åkt, känns inge kul men jag vet att vi ses snart igen. Bara ett par månader kvar så jag kan väl hålla ut, & så har vi ju lite spännande planer för framtiden. Så jag klarar mig faktiskt, saknar henne bara ;( Känns tomt hemma utan henne.

Imorgon ska jag äntligen få träffa Viktoria efter ett ganska bra tag? Eller vi sågs snabbt en dag vi fyra men sen var jag tvungen att dra. Förhoppningsvis hinner vi vara lite mer den här gången, och Malin kommer också med så det ska bli mysigt :D Tääni tänkte jag fråga men det ryktades om att hon ska ha en hemmadag med massa film så jag gjorde inte det tillslut men om du läser det här kan du gärna möta oss om du vill haha :D! Mysigt iaf!

På flygplatsen efter hon gått in i gaten kunde vi
fortfarande prata litegrann genom fönstret, hihi


Fucker

Whoaaa, du äcklar mig människa. Seriöst..

På tal om saker jag faktiskt inte äcklas av. Idag har jag haft en råmysig dag med middag hos Tääni, lite födelsedagsfirande, cheesecake, umgås med alla kusiner under samma tak (iallafall dom kusiner som finns i Sverige dvs).Massvis med bilder blev det också med Täänis systemkamera, min kamera bara fucking la av efter några minuter men w/e. Uhm, aa, det var mysigt iallafall, Bee åker imorgon och det känns sämst. Men vi har bestämt att nästa nyår ska vi fan fira hos henne, i London på feeeest. Och inte bara jag och hon, men vi alla. Så det så ;) Eh ja, om det blir av såklart, vilket det förhoppningsvis blir. Mithila fick en egen dator så det innebär att jag kan störa henne lite mer på msn, muhahaha :D Och middagen var kääääärlek. <3 Hah! Godare mat får man leta efter :]






Jaja, förövrigt mår jag bra, säger bara: fuck allt onödigt jävla bullshit och fokusera på det som faktiskt betyder något i slutändan :] Nu ska jag umgås med Bee, puss!

FUCK YOU

Bläeh, imorron åker Bee och allt kommer bli sämst ;( Gah. Förövrigt är jag riktigt jävla tacksam över vissa människor i mitt liv. På tal om annat är jag riktigt jävla förvirrad över en grej, vet ingenting, vet inte vad någon vill i den här situationen.. Drygt.

Det här nya året började alldeles perfekt /notera sarkasm. Men vet ni vad? Känner mig verkligen likgiltig inför det mesta, jag BRYR mig inte hur något av allt som händer går. Fuck it, för nu ska jag vara lika jävla känslokall som alla andra :D Underbart.

Wow

Helt fucking otroligt.

<3



RSS 2.0