Your crazy touch, the sweetest rush, something that saved my life

Änligen klar. Den här helgen har jag hunnit vara duktig & plugga och också ha det kul. Jag var rätt så negativt inställd till fredagen men det blev till en grym kväll ändå. Först drog jag & Tääni till Malin där vi skulle förkröka och sen efter ett tag hämtade vi Cissi, Madde och hennes pojkvän Magnus på busshållsplatsen, de hade kröket med sig så satte vi igång, hade det väldigt trevligt. Senare drog de hemåt för att dricka lite till och vi skulle mötas på bussen påväg till KC. Och över de få minuterna vet jag inte vad som hände med M men jag antar att alkoholen kickade in? Hahahahha, vi hade kul iallafall.


Milena messade och sa att hon ville haka på så henne skulle vi möta på station. När vi gick på bussen vare en riktig partybuss, alla var påväg mot KC och packade som fan hahaha, där träffade vi Umme & co. På station mötte vi Wladde och Milena, gick och tog ut pengar sen drog vi till KC. Det var najs där, vi dansade, drack och hade det skojs, det var en förvirrande kväll men väldigt kul hahaha. Kom hem efter 1 tiden och gick och la mig rätt snabbt, var så trött.. Hade iallafall en härlig kväll med allihopa!

Igår så var det meningen att jag skulle plugga efter jag vaknat men jag låg och såg på Beverly hills hela dagen och sen helt plötsligt var klockan ett på natten? Vart försvann tiden? (a) Anyways, då började jag vara duktig och gjorde klart idrottsprojektet, sen pratade jag med Simon ett litet tag, tills Tanvir skulle lägga sig iallafall :D Idag skulle jag också plugga efter jag vaknat men jag såg på Bevvan hela dagen så blev kl 9 HAHAHAH, då började jag och skrev lite text inför redovisningen vi har imorgon, ingen seriös redovisning dock, man ska bara berätta kortfattat tror jag.. Ehm jag hoppas det iallafall.

Så nu ska jag kolla på veckans Andra Avenyn avsnitt och senare ringa Simon. Puss!

Love like winter

Bläeh, skitdåligt humör och en dålig dag sedan i förrigår, och ikväll blire utgång för det är 200-dagars på KC. För tillfället känner jag verkligen inte för att gå, men det kanske lönar sig och det lär ju bli kul, känns bara lite drygt nu med humöret och så.

Får hoppas att det bättrar sig till på kvällen, ska till Malin så ska vi förkröka ^-^ Hoppas på en bra kväll iallafall, men det lär nog bli mysigt med klassen som vanligt.

UNT!

Tjao! Ja, igår intervjuades ju några ur klassen angående det här med resan (det var ganska mycket tjat om det i bloggen men, jag vill faktiskt åka så!) (a) Här är artikeln: http://www2.unt.se/avd/1,1826,MC=75-AV_ID=832251,00.html (Tanzila, hur gör man länkar klickbara? :D Svara i kommentarer ff :D) Idag hade vi också möte med rektorerna, och Eivi, Pär och även Stefan var där. Det gick väl sådär, det kändes verkligen inte som att det ledde någonstans direkt? Som om det var utan resultat i stort sätt.

Det verkade mest som att de pratade runt ämnet och inte gav klara besked/svar. Weird.. Men, vi fick en del tips iallafall, på hur vi kan gå tillväga. Vi kommer skriva ett brev till kommunen, sen ska vi lägga ihop en budget (på hur mycket resan skulle kosta som minst eller något sådant) och se hur det går. Men då kom ett annat problem, tydligen kan vi kanske inte få ledigt vilket är jävligt dumt. Och lärarna kanske inte ens får följa med då dem inte får tjänstledigt. Vadfan, de förlorar ju inget på det! De måste betala lärarna varesig dom är i Sverige och fortsätter som vanligt eller om dem åker iväg till Italien?

Menmen. SBMT ska också skriva om detta, det kanske kommer ut på onsdag eller något? 

Sov ganska bra inatt men försov mig också eftersom att jag behövde sova ut. Har sett OTH, första helt okej avsnittet på länge, och säkert det enda bra avsnittet i säsong 6 haha. Men seriöst? Vad är det med alla människor i alla serier som dör, sen helt plötsligt är de tillbaka i form av spöken? Det stör mig. Grey's anatomy, och nu One tree hill. Grey's har dock överdrivit en hel del, många serier börjar faktiskt tappa mitt intresse. Men, jag kommer fortsätta kolla eftersom att jag följt en massa säsonger och nu tänker jag inte sluta, bara om serierna slutar muhahahha :D Gamla serier är bäst. Jag blev helt förälskad i Dawsons creek, såg hela serien på väldigt kort tid och över en ganska lång tid (eftersom det är över 300 avsnitt? 10 säsonger) har jag följt hela Beverly hills serien (den gamla). Det kallar jag fan bra drama, seriöst. Det var bra HELA TIDEN, jag har sett 6 säsonger hittills och det är perfekt, inte varit uttråkad en enda gång vilket är synd att jag inte kan säga för nutidens serier. Det var fan drama när det var som bäst, 90talet ;)

Real to me

Känner att det börjar bli dags för lite skrivande.. Glömde att skriva att i torsdags fick jag underbara nyheter som gjorde min dag! Min gullunge kommer till Sverige :D:D:D:D! Ah! :D Det kommer bli så kul, det var 10 år sen hon var här sist och nu kommer hon för ett tag över julen, och vi har bestämt att vi ska vara fastklistrade vid varandra haha! :D Jag kommer alltså flytta runt med henne mellan mina två mostrar och att vara här hemma, det ska bli kul. Och underbar som hon är så ska hon hämta alla 4 Twilightböcker till mig bara för hon vet att jag gillar dem, kan man bli gulligare? :D

Den 16 december är hon här och vi har planerat lite grejer att hitta på nu. Så kul :) Kommer vara mest kul då vi sover hos Tanzila eftersom det betyder att vi 4 kusiner kommer vara tillsammans, det har vi inte varit sen vi var små skitungar :D Mysigt kommer det bli iallafall! :D Och det här med Italienresan går lite framåt? UNT kom till skolan och intervjuade några ur klassen idag.. Angående resan, dem ska göra ett reportage eller något tror jag. Det är bra att de finns folk som tycker vi behandlas fel iallafall, och imorgon så har vi möte med 2 rektorer och någon annan, med hela klassen där.

Idag fick jag trevliga nyheter på samhällen /sarkasm. Nej men seriöst, fail igen, det var ju trevligt. 10 gången eller? :D Och varför blir jag lika besviken och förbannad på mig själv varje gång, jag borde ju vara van vid det här laget..

Helgen var iallafall intressant. Intressanta minnen dök upp, HAHAHAH. Orka gå in på detaljer, men det var funny som fan så jag satt och flinade typ halva lördagskvällen. Mjaa, what to do? Det är bara skratta och gå vidare :D

Maybe you'll wake up

Hmmms, idag träffade jag Vicks och vi pratade ut om allting, la alla korten på borden för att citera Tanzila och det kändes skönt att vi kan vara vänner nu istället för att gå runt och vara förbannade eller helt enkelt sluta vara vänner. Men nu är det löst och så.

Efter snacket så hängde vi kvar i skolan & pratade ännu mer om allt och ingenting sen träffade jag på Umit, Tanzila och Malin som hade varit och kollat på ett flak som vi kanske skulle ha. Det flaket är 500 kr billigare än det andra som vi hade valt, jag skrev bara ned mig på det för att jag ville åka flak och då var det vårt ända alternativt. Nu när vi har det här flaket så tror jag dem flesta iallafall vill ta det, men vi får väl se det på måndag. Förövrigt går det framåt med Italienresan litegrann? Iallafall lite, vi försöker iallafall! De flesta i skolan vet redan om hela grejen, lärare och sånt. Vi har möte med rektorn, en till rektor och någon till från kommunen på tisdag, hela klassen och dem. På måndag ska kanske UNT komma till skolan (en tidning) fast då måste man ha tillstånd från rektorn = good luck, hon lär ju vara ganska irriterad på oss då vi försöker fixa resan.

På morgonen hade jag nationella i matte a i ett par timmar, det kan gå hursomhelst men jag hoppas verkligen på G åtminstonde så jag slipper ha det där efter mig, seriöst. :/ Då kan jag ta tag i allt annat jag måste ta igen. När jag kom hem var kl ungefär 2, då gick jag och la mig för att orka bion ikväll. När jag vaknade märkte jag att mamma och pappa monterat upp en hylla i mitt rum UTAN ATT JAG MÄRKT medan jag sov HAHAHAH, jag va riktigt trött kan man säga? Jag sover alltid som en stock iofs.

Sen höll de på att montera upp en garderob i hallen som é äckligt ful, jag skäms över den ;( Hahaha, det kanske blir bättre när den är helt klar och vi flyttar på den för det ser fult ut där den står nu. Jag mötte iallafall Viktoria och Milena på stationen sen stod vi och väntade på Sofia, sen drog vi till kista. Vi käkade lite smått på donken sen drog vi på filmen Twilight som hade premiär idag. SE DEN. Så jävla vacker den var <3<3 Bäst! Och den hade snygga skådisar (a) Vampyrer är rätt snygga? :D

Efter filmen drog vi hemåt, ett fyllo puttade till Sofia och skrek massa grejer efter oss? Så vi sprang i stort sätt därifrån, han var grymt läskig. Så synd vad vissa människor gör med sitt liv. Vi gick och sa till några vakter men dem sa att det inte var deras "område"? Det var 5 meter därifrån och det sa vi till dem, sen verkade det som att dem gick för att leta upp honom eftersom att de frågade efter hur han såg ut och sådära. Urk, läskig.

Imorgon är det SACO-mässan. Ett ord, palla. Upp kl 7?

Idioti

Det har varit en del krångel med våran planerade klassresa till Italien. De som väljer samsam på Arlandagymnasiet, blir utlovade en utlandsresa som skolan själva ska finansiera, man är inte tillåten att ta något ur egen ficka för att betala. Så har det alltid varit, det är alltid så om man väljer samsam programmet. Men i år var det ju självklart tvunget att det skulle bli krångel. Vi fick för några veckor sen veta att kommunens budget inte kan hjälpa att finansiera våran resa.

Samtidigt kastar dem mac-datorer och ipods till alla malt-elever kors och tvärs. Datorerna förstår jag, iallafall för malt-programmet eftersom det är IT-inriktat. Men för det första, får dem ju mac-datorer. Grymt dyrt. Och för det andra... Varför ipods? Är det ens nödvändigt? Det sägs att det är för att de ska kunna föra över skolarbete eller något sånt där tjafs, men seriöst, dem har ju sina himla bärbara datorer för det eller? Eller så kan de göra som oss andra elever och maila arbetet till en skoldator så man kan skriva ut skiten, det är inte svårare än så. Men självklart ska de få dyra ipods med?

Skolans andra program kostar skjortan av dem, samhällsprogrammet är ett utav det billigaste, men endå kan vi inte få den enda sak som vi blivit sagda att vi ska få. Bortsett från resan så begär samhällseleverna inte särskilt mycket.

Okej, malt-elever får ipods och datorer. Jag har förståelse för datorerna, som sagt. Men nu har de även startat ett nytt program, ett elitprogram för idrottare. Det har jag också förståelse för, då eleverna inte ofta är i skolan skulle de kanske behöva något att skriva sina arbeten på. OKEJ. Men där går gränsen. När man sedan märker att man köpt liiite för mycket datorer så ger man bort datorerna till andra program. För det första; HÅLL KOLL PÅ HUR MYCKET NI KÖPER? För det andra, de andra programmen behöver inte datorerna, man kunde väl ha lämnat tillbaka dem? Fått pengarna tillbaka? Det hela känns LITE orättvist, varför ska elever som inte ens behöver datorerna få dem?

Resan för samhällsprogrammet med inriktning samhäll är väl ett lika viktigt löfte som det löftet de ger till malt-elever, om de väljer malt får dem en bärbar dator. Om ni väljer samsam får ni en resa. Så jävla enkelt är det. Dessutom har våra studier formats runt den här planerade resan. I 2 år har vi arbetat om Italien just för att det var dit vi skulle. Vi fick ett okej av skolan och nu är det helt plötsligt inte okej längre? Vi har lagt ned jävla mycket tid på hela Italiengrejen och nu säger dem att det inte blir av, och vi får inte heller finansiera resan själva. Det hela känns dumt i mitt huvud.

En annan sak som stör mig, ska inte en kommun hålla koll på sin egen budget? Den här resan har blviit utlovad hur många år i rad som helst, dem vet att det är såhär det är. Den som håller koll på budgeten för Sigtuna kommun har gjort ett jävligt dåligt jobb, det kom väl inte som en chock att de måste minska på utgifterna? Vad trodde de skulle hända när de kastar runt pengar kors och tvärs? Någon måste ju ha lagt märke till att pengarna börjar minska nu och att de bör minska på utgifterna. Varför ska vi, Sps, drabbas för att någon varit lite dålig på sitt jobb? Förhoppningsvis går det här att lösa på något sätt, vi ska iallafall försöka fixa det på ett sätt eller annat.  Men även om det funkar, eller inte, så måste jag bara säga att det här var grymt dåligt gjort utav Sigtuna kommun. Tänk först!

Take my hand, and we'll make it I swear

Det har varit ett par stressiga dagar nu, men nu är det över - åtminstonde för ett litet tag, jag tänker inte börja tänka på resten nu. Muntliga nationella förra veckan gick rakt åt skogen och jag var deprimerad pga det hela veckan, haha. Man kanske inte ska ta det så seriöst men det är så irriterande att faila på allt man gör, så ja, jag tar faktiskt åt mig av alla bakslag även fast jag inte visar det. Jag pratade med S om det som försökte få mig på andra tankar, men det gick ju inte heller särskilt bra. Vad ska man göra? Det är mina egna tankar om mig själv, inget som någon annan kan säga för att ändra det.

I måndags hade jag också prov, men det skippade jag. Jag förstod verkligen ingenting när jag pluggade så det var likabra, men igen - fail. Jag hade helt glömt bort om den jävligt krångliga uppsatsen i psykologi som skulle vara inne igår, så den började jag på IGÅR på kvällen, jag råkade nämligen sova allt för länge efter skolan. Satt till väldigt sent och gjorde den, man hade till kl 00 på sig, fast jag tror inte hon kollade på klockslaget man skickade det direkt. Den blev 8 sidor lång och fan vad dryg den var? Idag hade vi en till del i nationella, uppsatsskrivningen. Den gick okej. Jag valde historian om exnazisten Johnny, sen skulle man jämföra med egna erfarenheter och yadayada, alltså skriva om ett möte som förändrat ens liv. Hahaha, det var inte svårt att välja vilket möte direkt, right?

Sen drog jag hem, det tog bara en och en halv timme, så jag var hemma lite efter 10. Då gick jag och la mig och gissa när jag vaknade? Halv fyra. Hahaha bra jobbat av mig? :D Skönt vare att sova bort all stress iaf. Eftersom det är onsdag idag så såg jag sedan på mina serier, dvs House och 90210 :) All good med drama vettu. Imorgon kanske jag är hemma, eftersom vi bara har idrott och det bara är teori. Annars så kommer jag gå, men vi får väl helt enkelt se hur pigg jag är när jag vaknar imorgon, troligtvis inte ett dugg.

Jag har blivit grymt dålig på att blogga, vilket är synd. Förrut skrev jag alltid, om mina känslor och mina dagar. Saknar det litegrann, men allting känns så tvingat nuförtiden. Jobbigt, men vad ska man göra? Bara bita ihop och gå vidare, I guess.

We belong together

Nu känner jag mig LITE lugnare... Inför talet, d.v.s. Nu har jag gått igenom det, läst det högt för mig själv några gånger och det blev 5 minuter. Det känns som om jag kan det mesta i huvudet men sen när jag får panik lär det ju flyga direkt ur huvudet lika snabbt igen. Hmms? Nu har jag fixat naglarna och ska snart hoppa in i duschen alldeles strax.


You're the reason why I'm thinking, I don't wanna smoke on these cigarettes no more

Haha nu ska jag försöka få ihop det första vettiga inlägget på länge, känns som om det blivit ganska lite med sånt på sistone? Jaja, vad ska man göra när allting faller ihop? Det är bara resa sig upp och sen vara stolt över sig själv för att man fortfarande står stadigt, inte skämmas för att man en gång fallit. Man kom ju ändå upp tillslut, visst? Och det är egentligen det enda viktiga, så länge man orkar ställa sig upp igen så orkar man fortsätta kämpa på det som är viktigt för en.

Men det känns som saker går åt skogen i fler än ett plan nu och vem ska man skylla på än en själv? Speciellt, med skolan. Det går bara åt helvete och jag orkar verkligen inte mer, seriöst. Det känns inte som om vi haft lov en vecka precis eftersom att det började bli drygt från första dagen igen, då vi ska ha svenska nationella imorgon... Hålla tal, min största rädsla. Hade inte tänkt på det innan det här men jag har fan undvikit redovisningar i 2 år för jag blir så jävla nervös och på något sätt har jag alltid kommit undan? Kanske för att jag innerst inne velat det. Sist jag redovisade har jag för mig var ett grupparbete med 3 andra i början av ettan.. Hmpff? Det var alltså ett tag sedan. Och när vi fick reda på nationella så tog jag mig hela lovet till att tänka på hur jag skulle göra, men såfort jag tänkte på det blev jag bara skakis. Så det fick bli som det blev, och nu ska jag bara redovisa framför min lärare och möjligtvis Malin eller någon annan (eftersom uppgiften är att man ska redovisa i framför en GRUPP, så det måste vara minst 2 som lyssnar) Men bara jag får det gjort eller hur? Fast, jag vet inte vad som är mest läskigt.... Att redovisa framför två personer, eller halva klassen? Ska jag vara ärlig blir jag lika nervös inför båda grejerna nu när jag tänker på det. Så det hjälpte inte särskilt mycket. Talet är klart, även fast jag avskyr det får jag använda det talet. Saken är att det kommer vara jävligt svårt att prata om dessa personliga tankar... Men för att hålla tal måste jag skriva en text och jag har lättast att skriva om personliga grejer, men svårast att prata om det. Dilemman hela tiden va? Haha jaja, vad ska man göra..

Runt 2 inatt så ringde S och vi pratade till innan 4, jag la på då för att jag skulle sova men inte gick det heller? Då hade jag ändå bara sovit ett par timmar natten innan men jag somnade inte inatt förrän väldigt sent.. Jag kunde inte ens ta mig upp ur sängen imorse, det blev alldeles för jobbigt och med tanke på tillståndet jag var i, kändes det puckat och onödigt eftersom vi bara har 2 timmar idag, sen skulle jag gått hem. Så jag tyckte det vore bättre att sova ut... Snacka om jag fick en chock när jag vaknar av att min syrra ringer på mobilen och säger att kl är efter 2 och att jag måste upp. Haha, my god. Jag behövde verkligen sova ut? Men ush vad jag längtar tills imorgon är över, då känns det som om trycket kommer släppa litegrann, iallafall för en stund.. Men ofcourse, inte särskilt länge. För när jag kommer hem imorgon måste jag börja på min psykologiuppsats som ska vara inne dagen efter. BAAAHHH!! I helgen får jag ingen lugn och ro heller, om ni trodde det? Ofcourse not... Har prov på måndag med Eivi (och dem i min klass vet vad det innebär, inte en enda lugn stund i helgen XD) och på tisdag tror jag det var, har jag prov i rättskunskap. Baah, hur förväntar dem sig att man ska trycka in all den här informationen på så kort tid? Speciellt rättskunskapen går så jävla fort. Jag tycker inte det är särskilt svårt men man hinner ju inte ens börja läsa om något innan vi börjar på något nytt och voila så är det prov igen. Det är ju iof bara för vi har lite tid, men det är grymt drygt i längden, jag lär mig för stunden och glömmer bort sedan direkt efter proven. Vadfan är egentligen poängen med allt?

Jag känner mig jävligt stressad, eller jag känner att jag borde vara det.. Men det ger inga resultat, jag gör ingenting, för jag känner mig likgiltig och som att jag skiter i hela alltihopa. Det får gå som det går känns det som. Men sen vet jag att jag gjort en del löften till att sköta skolan... Men då får man räkna med att det finns en stor chans jag glömmer bort mig själv.

Det finns inga ord för hur jag känner för dig. Du upptar alla mina tankar, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara för att du ska förstå. Du vet ju redan, men det känns som om det inte är nog. Jag vill bara gå vidare, jag vill glömma hela alltihopa men när det gäller just dig, dig, - då är det inte lika lätt som det är sagt. Jag vet precis hur länge jag älskat dig. Jag vet inte hur länge jag kommer fortsätta, det är det som är läskigt. För den bästa situationen nu vore att skita i det hela, nu när du inte känner samma. Men varför är det så jävla svårt att göra just det, att skita i det? Fan, jag vet ingenting längre. Jag är bara säker på hur jag känner för dig.

När vi var unga och dumma

Besviken besviken besviken.

Fan vad jag tar ut allting på helt fel person. Haha förlåt <3<3 jag älskar dig..

My Bee

Otroligt lycklig och förbannad på samma gång.

RSS 2.0