Your candle burned out long before your legend ever will

Har helt glömt att uppdatera om de senaste dagarna, för några sedan sov Aini a.k.a Ainaaa här, chillade med Vicke några timmar innan, sen drog vi och köpte pizza, och käkade alla tillsammans (jag, bror, syster, Vicke och Aina) efter det drog vi ut, snackade och satt vid basketplan. Igår träffade jag först Viktoria, sen drog vi och mötte TQ, Milena och Christian som också var där. Satt och pratade och chillade lite sen drog vi och skulle köpa mat men det var stängt i La Campana -.- Lame, sen hängde jag och V runt lite till.

Iallafall, Milena åkte bort tidigt imorse, till Kanarieöarna faktiskt. Lite avundsjuk sådär ;) Alla åker bort till massa ställen och jag är fast med Bangladesh - ännu en gång! Men men, pratade med farbror igår, längtar iallafall till att vi får träffa honom och alla andra, ska bli mysigt ändå. Och det är ju trots allt bara en månad... Inte så mycket eller? Fan vad jag gnäller... Hahhaa, annars har jag iallafall bara varit med familjen.

Igår satt vi på balkongen i flera timmar och dagen innan så packade vi järnet, nu är det bara 10 dagar kvar. Funtar på om jag vill dra och shoppa imorgon, ska kolla om någon kan. Annars får jag vänta med det tills vi drar in till stan allihopa, vill iallafall köpa lite stuffs som jag såg sist jag var ute. Får fixa det någon dag iaf. ;D Puss


When I'm with you I am far away and nothing is for real

Värmen har varit lite väl mycket för mig under så många dagar, tillslut kan jag inte sova på natten för jag tycker det är för varmt (jag klarar egentligen inte av värme alls haha) så jag har suttit ute på balkongen 6 på morgonen efter jag inte kunnat sova haha. Så igår flyttade mamma och pappa in en fläkt i mitt rum, förhoppningsvis får jag sova lite nu? Inatt gick det inte bra ändå, tyckte det var varmt trots fläkten?! Hahaha.

Jaja, jag älskar sommaren ändå, alla blir så glada och pigga av sig och vill göra massa grejer haha. Och det ser så fint ut :') Ska iallafall ta bussen om en timma och träffa min kompanjon (haha, nu ska jag kalla henne så :D) och vi ska käka lite sen dra till Valsta och träffa TQ tror jag :] Jag ska iallafall det :D Och så kommer det vara andra peeps där uppe säkert, haha sommarens nya hangout - basketplan? :D

Måste säga att enda sedan MJ dog har jag spelat sönder hans gamla klassiker som fan, han var verkligen grym, en legend helt enkelt. Nu ska jag fortsätta se på Vänner, puss




Saknar oss när det inte längre är vi.

Someday...


Looks like we made it
Look how far we've come my baby
We might have took the long way
We knew we'd get there someday

They said, "I bet they'll never make it"
But just look at us holding on
We're still together still going strong

(You're still the one)
You're still the one I run to
The one that I belong to
You're the one I want for life
(You're still the one)
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss good night

Ain't nothin' better
We beat the odds together
I'm glad we didn't listen
Look at what we would be missin'

I'm so glad we made it
Look how far we've come my baby

Confusion is nothing new

Jobbigt det var att du hörde av dig igår. Vet inte ens vad jag ska säga till dig?

Ses snart...

Signed, sealed, delivered - I'm yours

Imorgon blir det Kista med familjen, sen möta upp Viktoria som ska joina min, systers och Aini's pizza & filmkväll. Sen kanske det blir en kvällsprommis eller något med henne beroende på hur sent det blir, menmen. Det blir nice! Imorgon ska det sista köpas inför resan, I think. Måste fan börja packa ner mina saker till resan snart. Är ju trots allt borta en månad så det är väl bra att börja packa lite tidigt? Vi brukar alltid börja packa cirkus 3 veckor innan vi ska till Bangladesh, brukar ju vara där så länge. Så det krävs att man packar smart, kompakt - får med allt och att det inte går över den vikten man får ha med sig, packa om x antal gånger etc. Dock kommer vi inte ha det problemet denna gång, hela familjen åker ju = 30 kilo per person = 150 kilo. Haha rockin', behöver inte snåla igen!


Can't say I'm sorry when I know that I'll do it again

Hade en grymt mysig dag och kväll idag. Väcktes vid kvart i 12, började fixa mig sen drog vi och hämtade busskort och åkte in till stan där Tanzila väntade på att möta oss efter jobbet. Vi gick runt lite och shoppade lite grejer, sen fixade vi hämtmat från donken som vi tog med oss till någon park i Hornstull och käkade, skitmysigt med utsikt över vattnet och allt. Efter det drog vi mot ett berg där vi satt och lyssnade på musik och bara chillade.

Tog tåget hem, när man går av ser man Umme, fan va jag saknar att träffa vissa varje dag som vi gjorde :) Men men, man ses ju ändå :D Drog till Valsta där Milena väntade på mig, hon skulle testa en grej med min kamera sen skulle vi chilla, satt på basketplan med kusin, bror och syster och pratade, det var så skönt väder :') Efter 22 nångång kom Vicke och mötte upp oss, vi köpte käk och dricka i La campana, sen umgicks vi till typ för en halvtimma sen, och bara pratade och var. Tycker det känns underbart mellan oss alla nu verkligen, precis som gamla tider är det? Och det älskar jag verkligen

Yeah yeah, nu är jag alltför trött för att skriva mer, imorgon blir det sleepover med Aini, kanske umgås med Vicke litegrann. Får se hur det blir! :) Älskar dessa sommardagar/kvällar, så otroligt sköna! Börjar bli lite mer positiv angående Bangladesh-resan. Saknar ju min farbror. Får se hur länge denna positivitet håller i sig?



Once more you tell those lies to me, why can't you just be straight up with honesty

Precis som jag trodde alltså. Har inte ens en chans att vara chockad. Det var precis det här jag förväntade mig utav dig. Grattis, du är den jag alltid trodde du var.

Torka dina tårar baby jag är inte värd att gråta för

Danish ft Samzon - Torka dina tårar <3

Oj vad IQ-befriade människor det finns...

Idag tänker jag nog inte göra något. Är alldeles för trött och lat idag. Och så är min käre kompanjon Vicke sjuk nu! ;( Haha. Men men. Imorgon är jag iaf back on track again, då ska vi shoppa och mysa och ha picknick vid något ställe som min syster ville visa mig i Stan. Hon såg ju hur lycklig jag var hela dagen i när vi var i Gamla stan där vid vattnet, haha älskar fina ställen - så hon sa att hon ville ha med mig till ett annat ställe också, som hon säger att jag kommer gilla också. Fett gullig ju hahha. Och tydligen ska TQ också med, :D! Och syster ska ringa Mithila efter jobbet också och se om hon vill joina :]

Btw, Tanzila fick jobb igår, grattis! :D:D Gav mig lite inspiration till att get of my own ass, och börja söka jobb jag med haha. Har ju inget för mig nu i höst så efter jag kommer hem från Bangladesh ska jag försöka söka jobb, tackar för inspirationen TQ ;) Haha. Nu ska jag fortsätta prata me Umme den skumme! :D Skönt att bara chilla hemma idag faktiskt.

Dagar som dessa saknar jag dig som mest.



Jag & min kompanjon ! ;) haha

Revolutionary road



Riktigt deprimerande film men fan vad bra! :')

World, hold on

Fan vad mysig dag jag hade idag! Och rätt så konstig, också. Hahaha. Det började med att jag träffade Vicke i tingvalla vid halv sex, och vi gick in och verkligen kämpade med maten men det visade sig att vi inte va så hungriga som vi trodde!? Hahaha, vilket slöseri på cash. Men vi försökte så gott vi kunde iallafall. Sen drog vi till någon park, satt där i några sekunder och började istället gå mot Arlandagymnasiet, satte oss där på en bänk och helt plötsligt ringer Milena. Bestämde att hon skulle komma och möta oss, hon ville mötas vid någon annan bänk? Haha så där satte vi oss i väntan på henne, hon hann vara där i knappt några minuter efter några dudes kom fram och började snacka med oss hahhaa. Random? Dem snackade med oss väldigt länge, trevlig var iallafall den ena snubben XD Sen drog vi därifrån till Valsta för att träffa TQ och där fanns även min kusin och bror :D

TQ kom med Mithila, sen helt plötsligt ser man min syster med sina två kompisar, haha fan vilken bengalträff? XD Pratade en hel del, sen drog alla förutom jag, Mille och Viktoria och vi fortsatte snacket tills en igelkotte skrämde skiten ur mig, kunde fan inte fokusera mig så länge den stog där i buskarna hahaha så vi flyttade, började gå lite istället. Hur mysig dag som helst iallafall, bästa vädret och bästa sällskapet ju! Och tydligen ska det bli fint väder tills jag åker så det ska jag försöka ta vara på så gott det går! (; Det ska bli skönt iallafall!


Jag älskar oss faktiskt, kommer aldrig glömma våra tider <3

You and me

Nu ska jag byta om och gå och möta den här jäveln för lite käk & chill! Sen vet jag inte vad vi ska hitta på riktigt, TQ skulle kanske joina senare. Fan vad varmt det är ute idag!


Don't say goodbye

Herregud vad det här stör mig. Så jävla clueless.

As we go on, we'll remember all those times we spent together

Happ, nu är det helt säkert att vi ska åka, fått biljetterna och allt! Jaja, får väl se det bra med det hela? Får träffa min farbror och Bee. <3 Anyways, idag sov jag väldigt länge, vaknade ungefär halv fyra ? Tror jag. Har iallafall en del dagar att ha kul innan jag åker bort, speciellt den 9 - då vi ska ses hela klassen & tisdag nästa vecka ska jag och vännerna dra in till stan och ha det mys (hoppas på bra väder bara) Vi ska käka, sen sitta vid vattnet där i Gamla stan och käka glass & grejer, så jävla nice ju :D Älskar när vi umgås alla tillsammans, vad vi än gör så brukar de bli massa skratt.

Igår träffade jag Vicke, vi chillade och jag fick världens största chock när jag såg att folk satt på SB </3 Fan vad jag gnällde haha. Sen drog vi till statoil av någon anledning. Hahaha vi promenerar fan aldrig när vi ses, så det var lite random :D Vi sitter alltid på något ställe och snackar. Får se vad som händer idag iallafall, ska nog glo på film snart.

Helt gone

Dagens konstigaste samtal;

Jag & Syster pratar om min irritation angående en person som vägrar lyssna på mig.


Jag: Hon lyssnar ju inte på mig! Känner bara för att smacka till henne... och läsa en bok!!!
Hon: Öhm...? *brister ut i asgarv, samtidigt som hon börjar undra över min tankegång*
Jag: Fan jag har inte läst på länge, jävligt länge.
Hon: Hur har det någonting med det här att göra?
Jag: *fortsätter* Nej men allvarligt, jag har inte läst på hur länge som helst! Inte ens Twilight böckerna, jag bara ligger och kollar på serier och filmer hela tiden. Måste börja läsa igen! Det var ju så längesen.. Hmm varför slutade jag ens?
Hon: Jag förstår fortfarande inte?
Jag: Jag kanske kan ta med 2 Twilightböcker till Bangladesh!?
Hon: Vi pratade fortfarande inte om det här...

Det här är jag i ett nötskal. Mina tankebanor är helt fucked up. Kan gå från att ett ämne till ett annat på en jävla millisekund utan att ens märka av det. Ett till exempel?


Jag & Syster pratar om Bangladesh-resan.


Jag: *massvis med gnäll om att jag inte vill åka* Jag ska försöka få ut så mycket jag kan utav detta, ska säga att jag behöver en massa saker innan resan bara för att mamma och pappa ska betala! Muhahaha *evil laugh* Nej men allvarligt, jag behöver ju en iPod laddare?! Och ett nytt täckstift, och nya skor! Ja, nya skor!
Syster: Ja, vi gör såhär. På fredag, då följer du med mig till Arlanda, jag måste hämta ut min nya badge.
Jag: Varför? (Förstår inte ens varför jag behövde ställa den frågan? XD)
Syster: Min har gått ut. Iallafall, sen åker vi till banken.
Jag: Men va? Jag behöver inte gå till banken?!
Syster: Men jag måste det.
Jag: *börjar prata om något helt annat*

20 minuter senare...

Jag: Ja, vi skulle till banken... sen?
Syster: Va?!
Jag: Du berättade aldrig klart.
*Syster börjar på planen igen, jag yrar om något helt annat once again*

Ytterligare 20 minuter senare...

Jag: Vänta nu. Vad skulle vi göra efter banken?
Syster: Jamen sen åker vi till Väsby C...
Jag: (innan hon ens avslutat sin mening) Jaaaaa!! Då kan jag äta curry!
Syster: *kämpar med att få berätta klart* Du köper dina grejer där. Det var allt.
Jag: Åh den är så gooood! :')

30 minuter senare...

Jag: Sa du vad vi skulle göra efter banken?!

Hur fan står folk ut med mig ?! Hahahahah.

Carefree spirit

Det var ju inte riktigt meningen att det skulle bli såhär..

Come back to me

Idag tänker jag vara som jag vill, idag tänker jag ignorera. Orkar fan inte svara på varken sms eller samtal, so sue me. Mest för att jag orkar inte handskas med dig idag.

--

Only you

Bloggat lite väl mycket; men måste bara säga. Idiotjävel! Rätt ska vara rätt! ;)




Hatar när folk blir sura på en för något dem själva sedan gör. Så onödigt, inte sant?

For blue skies


Sagoland

Älskar att läsa igenom mina gamla texter, nu när jag inte längre kan uttrycka mig lika bra längre hjälper dem verkligen mig. Ska verkligen försöka få tillbaka skrivandet nu, innan jag åker bort ska jag börja skriva på något och sedan ska jag ha med mig en liten bok eller något att bara skriva i därborta, får se hur det går med det, vill bara börja igen.

Får skumma minnesbilder i huvudet, kommer ihåg att jag gick i 9an, vi skulle på studiebesök med klassen... Jag har tyvärr inte så bra minne, så allt jag kommer ihåg är att jag och min vän sitter på tåget och jag erkänner något för henne, sedan kommer jag ihåg vatten, antar att vi var någonstans i Gamla stan? Vi höll oss undan från resten av klassen och pratade om det jag berättat för henne, minns hur det var och hur jag kände, första gången man någonsin var kär, det kändes så nytt och spännande på något sätt? Och det var jag så glad över så jag funderade inte över att alla bitarna inte fallit på plats ännu... Inte ens att det kanske inte går som jag vill. På den tiden var kärleken så självklar, älskade man så skulle det ordna sig tillslut, det var inget mer med det. Och så var det, i några månader. Tills jag började se bitarna som fattades. Bryr du dig på samma sätt? Hur jobbigt det skulle bli med vänskapen. Hur kämpigt jag skulle få det. Hur omöjligt allt skulle kännas. Hur det inte skulle fungera. Om något aldrig skulle hända. Sorg. Svek. Omöjlig kärlek.

Första gången jag var kär var kärleken oskyldig & fin, det fanns ingen smärta där, det fanns inget dåligt i det hela. Det var bara perfekt. Kärleken var perfekt. Minns det så väl, den där känslan man hade.. Men den försvann nästan lika snabbt som den kom, och sen den dagen har kärlek inte varit något så perfekt, det har varit långt ifrån. Men på något sätt så är det alltid värt det, ibland tvekar man men man kommer alltid till den punkten då man vill ha den där kärleken igen, den där perfekta. Jag har alltid varit en väldigt kärleksfull person bakom den hårda ytan, jag vill aldrig släppa in någon men när jag gör det, älskar jag dem bortom gränser, finns inga stopp. De här åren har gjort mig stark men också envis och tuff. Från att gå till att bryta ihop helt såfort något upprörde mig, har jag gått till att förra veckan sitta hos en utbildad psykolog som inte ens kan uttala min mammas namn tillsammans med min familj, som säger att vi inte ska förvänta oss att hon lever. Jag satt där tyst, höll ihop och ville inte visa mig svag. Vem vill egentligen ses som svag?

Ibland skrämmer just det mig. Att jag ser mig själv som svag om jag skulle börja gråta för att jag hör att min mamma är döende. Jag vet rent logiskt att detta inte är sant. Det är inte svagt, bara mänskligt. Men på något helt annat plan håller jag inte med alls. Måste hålla ihop, vara stark, tuff, hård, upprätthålla en fasad som ingen kan tränga igenom. Man vill inte betraktas som svag. Glömmer aldrig känslan av att sitta på den där soffan i det där väldekorerade rummet, medan solljuset lyser in. Min pappa i en fotölj, min syster och jag i en soffa, en utbildad psykolog sittandes framför oss... Och mamma som fört oss dit satt ute i hallen. Första gången hon sade min mammas namn, blev jag sur. Hon kunde inte säga det, och för henne skulle vi blotta vårat familjeliv. Första gången hon sa att "Ni kanske ska berätta för Sahen att ni klarar er när hon är död" Där zoomade jag ut. Försvann från rummet. Ignorerade. Slutade lyssna. Allt började cirkulera runt i huvudet. Var stark, hård, tuff. Spräck inte fasaden. Var inte den där svaga, var inte mänsklig.

Det som finns i mitt huvud är just nu detta. Rörigt inlägg, precis som mitt huvud just nu.

Random

Såg precis på Dead Man Walking, måste bara säga att Sean Penn är en av de grymmaste i Hollywood, så jävla bra! Dessa är mina favoriter;



Denzel Washington
Sean Penn
Will Smith.

Nu ska jag fortsätta med fler filmer, ska nog vara uppe rätt sent och nerda lite :')



She will love you more than I could, she who dares to stand where I stood

Midsommar igår, det var riktigt mysigt, vi tjejer var hemma hos TQ och grillade och snackade skit. Satt ute på deras altan ett bra tag sen gick vi in och nördade oss lite. Fick panik av en läskig fjäril som var i rummet också, både jag och Malin sprang rakt åt helvete ut ur rummet skrikandes precis samtidigt, hahahaha.

Kanske åker till Bangladesh snart. Vill inte. 9 juli är det en sps06-kväll, ser fram emot det. Dricka, umgås, grilla, käka, spela kubb och sånt. Mysigt värre. Troligen åker jag bort dagen efter sägs det nu, biljetterna är inte helt säkra än.

Igår efter middagen hos Tääni orkade jag inte gå hem så jag stannade över där, satt uppe precis hela natten och pratade om massor, det var mys. Vi bestämde oss för att sova vid 5, då hade inte Tanzila gnällt en enda gång över att hon var trött?! That's a first. Vi sov 2 pers i Täänis lilla säng men det funkade faktiskt, sov otroligt gott och vaknade kl 13.

På frukosten hos TQ fick jag höra lite roliga historier om min farbror från Tanzilas mamma. Skrattade halft ihjäl mig, den kommer han inte slippa när jag kommer dit kan jag ju lova.

Bara han om någon lyckas med något sådant :D Saknar honom, både en farbror & bästa vän <3 Enda anledningen jag vill till Bangladesh litegrann.

Får se vad som händer imorgon, troligtvis tar jag det bara lugnt, är så sjukt trött...






Hot and cold. Vad vill du egentligen?

Midsommar;


I remember

Har fina minnen och dåliga minnen av vaddetnuvarvihadeförr. Dyker upp igen när jag tänker på dig. Första minnet är den där kvällen då det hände. Andra minnet är när jag insåg att jag fallit för dig. Satt på en våningssäng i ett släckt rum med mina vänner och kusiner (minns inte varför lampan var släckt?) och du var på nedervåningen. Tanken av det gjorde mig pirrig, när jag skulle berätta för mina vänner om första kyssen. Minns det som om det vore igår, var ett utav det mysigaste någonsin, en såndär känsla man alltid kommer ihåg!

Sen kommer jag ihåg när det tog slut. Låg i sängen hela dagen, grät, ville inte prata med någon och lyssnade på Sheena Easton - For your eyes only, från stunden jag vaknade tills jag somnade igen. När jag stängde av datorn så startade jag låten på mp3n och somnade till den. Fick alltid stå och försvara dig, får det än idag & det gör jag med glädje. Nu har det gått ett bra tag sen dem här dagarna men jag minns det som om det vore igår.



Quote;

You don't love me, you just can't stand the idea that I love someone else..

Cosy cosy

Idag hade jag en mysmysmys dag ! Om man bortser från att jag inte sov mycket alls inatt och vaknade tidigt imorse (för att vara jag) för att gå på den där jävla kuratortiden. Slösade bort en timme av mitt liv där, sen åkte vi till Väsby C för att kolla om min jacka fanns där, men den fanns inte så vi drog till Stinsen. Har velat ha den i flera månader så fanns den där!! :D Äntligen, har kollat i Kista & Stan så jag trodde dem var slut överallt typ. Men det gäller väl att kolla i lite mindre ställen antar jag haha. Senare blev det massa stress i Eurostop, sen skjutsades jag till konkurs där vi beställde käk som vi skulle ha med oss på picknicken, blev 2 kebabrullar och 1 pizza haha! Nice käk för en picknick!

Åkte vidare mot Sätunaparken där vi mötte några från klassen, det var Jag, Umme, Andro, Tobias, Terese, Vicke, Milena, Tanzila, Chrilla och Ida J först, senare kom Wladde a.k.a Mr Chill och Denise och tillsist Viktor. Vi spelade kubb, andra spelade fotboll, käkade, lyssnade på musik och hade det mys! Så det slutade som en väldigt trevlig dag. Sen drog jag hem då det blev för kallt.. Imorgon får vi besök av Sabby fick jag höra nu..  Och på fredag blire grillchill hos TQ ! :D Ser fram emot det, älskar sommarkvällar med vännerna.

Totally loving this!








Studenten




Ta studenten igen? Ja tack!

Crushin on ya

Jag har så sjuka grejer i huvudet som jag inte kan skriva ut hahaha, men damn...
Hela grejen är så intressant. Let's see what happens?





Helt oseriöst är det, vad kan bli av det?

Något? Anything? Hmm...

Sätunaparken

Jag kanske får min sommar i solen mycket tidigare än jag trodde? Imorgon ska nämligen jag, TQ, Vicke och Malin och några ur klassen (förhoppningsvis många ur klassen?) ses i Sätunaparken, grilla, chilla och umgås :) Ska bli mysigt faktiskt, ser fram emot det! Men det får bli efter det där jävla kuratorbesöket & efter Stinsen, jag och Vicke ska köpa kebabrullar som vi ska käka där hahahaha ! :D Nice picknick va? ;) Sen har vi planerat en kväll med vännerna nu på midsommar, ska bli mys, hoppas alla kan det bara :)


Jag innan Sabbys mottagning :)

I'm sorry, did my back hurt your knife?

Du kan dra åt helvete. Du har ju inte ens förmågan att vara en vän längre, så trött på dig. I'm over it, dumbass. Orkar inte spilla min tid på dig när det finns så mycket bättre där ute, när det finns så mycket mer spännande saker att uppleva, du är bara ett säkert (tråkigt) kort. Finished with it. Saker ändras aldrig, jag är aldrig så viktig för dig, som du är för mig.

De här senaste dagarna har jag inte haft mycket för mig, det har det här pissvädret sett till. Så jävla tråkigt väder, och det här ska vara ett sommarlov? Fick veta att jag åker till Bangladesh trots allt, vill INTE, men ville endå ha en rolig sommar med mina vänner innan jag åker. Men det tillåter inte ens det här skitvädret. Men idag börjar det faktiskt se bättre ut, hoppas på värme framöver, annars lackar jag ?

Imorgon ska vi, hela familjen tydligen till någon jävla kurator på sjukhuset. Så jävla värdelöst. First of all, om de ville att vi skulle gå hos en kurator kanske det skulle varit i början, när vi var 15, 17 och 22 år gamla och precis fått veta att mamma hade cancer. Nu är det lite sent ute va? Sådär 2-3 år senare och det ska hjälpa oss?! Hahaha skämt. Får väl sitta där och lyssna på deras bullshit, men nu när de är så sent ute är det faktiskt så att vi har tagit hand om våra känslor själva, vafan ska jag då sitta och dra upp det igen?

Just nu är jag så arg och förbannad på dig att jag glömmer bort att vara besviken och sårad. Det är bara bra. Det kommer väl med tiden, men nu kan du som sagt dra åt helvete. Det är finished, jag vill inte ha en vän som gjort allt du gjort mot mig, jag vill inte ha en vän som ständigt ser mig som ett andrahandsval. Jag vill ha en vän som uppskattar mig för den jag är, jag vill ha en vän som ser mig som en viktig person. Speciellt när jag såg dig som prioritering nr 1. På något sätt hamnar jag alltid på slutet av din lista, så jävla fucking trött på det. Jag tänker inte vara på slutet av någons lista, jag är värd mer än så och det vet jag, ditt äckliga beteende kan inte övertala mig något annat.


Jag & syster

You

Saknar sönder.

I'm gonna stay

Saknar dig alltid när jag lyssnar på James Morrison.
Saknar dig hela tiden, det här känns långt ifrån rätt.
Det känns så fel. Får aldrig det lyckliga slutet.

Jag är inte menad för ett lyckligt slut, vill få det som jag vill ha, men når aldrig fram.

You thought he held you lightly, yeah he got you where it hurts..

If there's nothing, nothing left to loose,
then what is this feeling that keeps on bringing me back to you?


I miss you

You can't push me too far there's no space in my heart where I don't wanna love you.

When my head is strong, but my heart is weak
I'm full of arrogance, and uncertainty
When I can't find the words, you teach my heart to speak

You make it real to me...



We got the powah!

Sitter och pratar med brurshan om massa gamla minnen haha! Vi har egentligen sjukaste vänskapen, från att prata i princip ingenting i skolan och vara helt tysta runt omkring varandra, till att bete sig helt psykstört ?! Haha. Jullovet kom och vi började prata på det coola stället playahead HAHAHAHAHAH, om att vi skulle starta en däckfirma och vem som hade the power?! By the way, it's still me baby! Sen efter jullovet kom vi tillbaka som om vi vore bästa vänner som hade känt varandra i åratal?! Bara på grund av playahead hahaha. Jag dör när jag tänker på det, hade vi ens en normal konversation på playahead ?! Hahahahahhaha. Sen kom vi in i våran "rockar-period". Holy mother of god. Klädde oss som emos, lyssnade på emo-musik, gick runt i våra converse i alla lägen - så bäst!

Sen när vi va helt handikappade och inte visste något bättre än cider? Vart FAN var mina vodkaredbulls på den tiden om jag får fråga ?! Hahahahaha, så coola vi var! ;) När gick vi från dem där wannabe rockbrudarna till dem vi är nu? Allvarligt hahaha, du ställde den frågan för ett tag sedan och jag undrar fortfarande. Sprang runt på konserter, hade helt sjuk humor - som vi som tur är fortfarande har - och bara levde livet med varandra, vi hade och har alltid så jävla kul tillsammans. Sen alla bråk som man såg som helt gravallvarliga.. Skrattar ihjäl mig nu när jag tänker på det. Speciellt våra bråk i 2an tror jag det var. HOLY SHIT! HAHAHAHAHAH! Det här är för roligt att tänka tillbaka på! Fyfan.

Glömmer aldrig våra msntider.. Satt fan hela helger på msn som tvättäkta nerds och pratade med varandra istället för att gå ut och ses?! Hahahahhahaha. Sen det sista man sa efter man varit med varandra var hejdå, logga in på msn senare. HAHAHAHAHAHAH och där satt vi i timmar och du gömde dig för din mamma inte skulle veta att du var vaken. Sen sa vi hejdå i ca en halvtimme. Första gången vi gick på KC var vi ju så coola också verkligen. hahahahahahha. Man kände sig så vuxen. Herregud skrattar ihjäl mig verkligen.

Nu ska jag återgå till the walk down memory lane with Viktoria <3 LOT'S OF LOVE!


:







Nu:




Hun

So would I be out of line if I said, I miss you?

--

I taket lyser stjärnorna



Nu är jag ledsen, för jag har sett den här filmen.
För det första kände jag igen mig själv en hel del &
för det andra, så var det en utav de bästa svenska nya filmerna.
Ville verkligen bara gråta under hela filmens gång.
Se den!


</3

You guys

Vart fan försvann alla orden? Har alltid varit en instängd person, delar inte gärna med mig om personliga saker, skämtar bort det för att undvika och hoppas att något annat kommer på tal. Men jag hade alltid mina ord som jag skrev ut i min blogg. Mina vänner visste/vet alltid när och om jag mår dåligt, men oftast inte varför då jag inte brukar vilja prata om det som sagt. Men då hade dem min blogg, de kunde vända sig dit för förståelse. Nu har dem ingenting, för jag har slut på orden. Kan inte uttrycka mig längre. Vill kunna komma på de vackraste meningarna igen, sätta ihop dem till en text så folk kan förstå. Vill sätta mig ner, skriva dikter & noveller som i hemlighet handlar om mig fastän det verkar vara om annat. Saknar att skriva om han den där, och den kärleken jag kände.

Nångonstans förlorade jag mig själv, blev såpass sårad av omvärlden att jag inte ville dela med mig längre, så jag gjorde inte det på ett par månader. Nu har jag glömt hur, nu vill jag men kan inte. Det tar stopp någonstans. Att bli så sårad av kärleken har varit tufft. Har bara vart riktigt kär 2 gånger i mitt liv. Båda gångerna gick åt helvete. Önskar att jag bara kunde sätta upp tjocka betongväggar runt mitt hjärta. Slippa känna någonting för någon av dem. Men det är alltid dem här 2 som kan få dem att falla. Alltid dem två som kan få mig att vilja, hoppas, önska och drömma. Alltid dem som kan få mig att känna smärta, gråta, känna ångest, bli sårad, känna mig förstörd. Vad som än händer så är det ni.

--

På lördag blir det mottagning. Har velat gå, men inte pga olika anledningar. Men vad gör man inte för Säb? Sa nyss till honom att jag går så då ska jag hålla fast vid det. <3

Har fått en försmak på vad dessa 6 månader kommer bestå av nu. Jävla massa egentid (som jag älskar) umgås med vänner & familj lite då och då och nada stress eller press. I like it. Kanske blir lite tråkigt i längden, men helt allvarligt så bröt skolan ned mig så jävla mycket att jag tillslut verkligen avskyr det från hjärtat. Avskyr det verkligen, gånger tusen! De sista veckorna var ett rent helvete. Nu vill jag vara helt fri från allt som har med stress och press att göra, köra mitt eget race. Ha tid för mig själv, att må bra och vara nöjd.



Aldrig varit så lycklig i hela mitt liv, allt var perfekt.


Puttinutts



(yes, jag har lekt med ljussättningen mwaha!)

Best friends <3

Våran vänskap kommer räcka långt, föralltid om det bara är kärlek som behövs
- because I love you so!

För jag har tagit studenten

Då man egentligen har haft massor som hänt runt sig att skriva om, så har det inte blivit något skrivande. Skyller på bristen av tid. I torsdags samlades vi i klassen för att fixa med flaket, lite sådär lagom innan. Det visade sig bli en hel del krångel med flaket, höll nästan på att bli så att vi inte hade något flak ens. Men sedan kom flak-Micke på kvällen och vi kunde börja fixa, men kom hem väldigt sent. Sekunden jag kom hem vid 23.15 så hoppade jag in i duschen, duschade en timme, gick till syrrans rum där hon fixade mina naglar till kl 01 på natten, sen fick jag sova där inne så jag hann få lite sömn innan jag skulle upp tidigt på morgonen. Kl 03.30 så ringde klockan.

Det var dags för studenten. Direkt upp, sätta sig och få håret fixat av syster, bli sminkad av syster (min personliga makeup artist och frisör?!). Det blev en hel del stress då håret tog längre än väntat. Helt plötsligt hade jag bara en kvart på mig att byta om, ta på mig alla smyckena, skorna och allting. Men trots det hann jag till bussen som skulle ta mig mot Märsta station. Då var klockan 05:49. Förstår inte hur jag orkade?!

Väl på bussen träffade man Denise, och på station satte vi oss på bussen mot Sigtuna där vi mötte några andra från klassen. Champagnefrukosten var sååå mysig, det var skönt att få umgås sådär med klassen en sista gång, vi alla tillsammans som en helhet. Det blev bland annat diplomutdelning med massa skratt, drickande, fotande och så åt vi lite av maten som serverats fram. Innan klockan hann bli halv nio så hoppade vi alla i olika bilar, Asteras familj hade fixat så alla fick skjuts, så himla snällt! Drog till skolan där jag mötte syster för jag glömt min visselpipa och då fick jag och TQ samtidigt våra skitballa presenter! <3 Drog in, träffade lärarna, umgicks, minglade i aulan och pratade minnen, skrev i varandras mössor och gick sedan och såg på cermonin i Kulturum. TQ fick pris för sitt projektarbete, Sebbe fick stipendie (?) Nazanin höll världens finaste tal, och fick blommor och blev tackad för sina år i Elevrådet av rektorn. Var så fint! :] Sedan var det dags för lunchen. Snart var klockan halv 1, så vi fick dra in till skolan och ställa oss vid utgångarna varje klass tilldelats.. Det var sån jävla cool känsla att stå där och vänta på att bli utsläppt och få skrika utav helvete och springa ut ur den där jävla skolan ska ni veta, haha!

När jag hittade min familj och släkt (som tog ett bra tag) så fick jag blommor, presenter och en massa. Även Anik och hans familj var där, mina grannar. Uppskattades :] När jag sedan fick höra att jag fått ett samtal, och det var mamma på andra sidan luren förstod jag att hon inte var där. Hon bad om ursäkt men jag blev så himla upprörd att när vi la på började jag gråta, för hon lät så trött och ledsen. Hon hade fått cellgifter hela veckan och var osäker på att hon skulle kunna gå på studenten, men för säkerhetsskull hade hon fått sin läkare att skicka hit en rullstol. Men hon orkade ändå inte. Självklart förstår jag att cellgifter är jobbigt, men just då ville jag bara få en kram av min mamma, få ett grattis och ett leende. Men det fick jag inte. Då började jag gråta, men syster tröstade mig så gott hon kunde och sa åt mig att ha kul istället. Så det gjorde jag... Flaket måste nog ha varit det roligaste. Var så skönt att åka förbi alla, skrika, sjunga, vissla i visselpipan och ha det kul med klassen!! Skönare känsla var det längesen man fick känna faktiskt, det kändes ju så sjukt alltihopa och allt gick så fort från utspringet till att vi skulle gå av flaket.

Våran klass höll igång hela dem 2 timmarna som vi fick åka runt, helt amazing var det. Sedan fick man ett kort av TQ som gjorde att många började gråta, efter det var det att börja gå hemåt där jag möttes av gästerna. Var så trött att jag satt med ett colaglas i handen på soffan och somnade mitt i allt? Och tydligen följde syster mig till mitt rum där hon la mig så jag fick sova ett tag innan kvällen. Vaknade på kvällen utav att Milena kom för att gratulera mig  :] <3 Medan hon var här började jag fixa mig, så väntade vi på Viktoria. Innan vi drog blev Milena helt taggad på att dra ut så hon gick hem för att fixa sig medan vi drog och krökade hos Malin, var så himla nice där! Fick också träffa Micke för första gången, är glad för Malins skull! <3 Vi drack, umgicks och Anik blev bästisar med alla?! Haha :D Milena kom dit senare, kändes skönt att vi alla kunde vara i samma rum, det var så längesen. Och jag fick världens känsla då jag satt och umgicks med Viktoria och Milena samtidigt. Efter allt tjafs hittade vi tillbaka till det där stället där man kände sig helt bekväma med varandra. Iallafall jag. Och det var så himla skönt och var en av de grejerna som gjorde min student. Har saknat just det där, så det kändes ju så himla underbart. Tack tjejer för det, har verkligen saknat oss så jag uppskattade de stunder vi hade denna dag ännu mer och hoppas på flera sånna här stunder med er.

Drog senare mot KC där allt var underbart.. Tills den sista timmen då en massa grejer hände, men kan säga att jag finns alltid här för dig M hoppas du förstod det.

Min student var iallafall underbar. Kommer sakna min underbara klass och mina vänner. Men jag är fast besluten att hålla kvar kontakten med vissa och det ska jag kämpa för. Så jag kommer se mer av Umits dampattacker, Andros smalhet. Malins skrattattacker och konstiga samtalsämnen, TQ's alltid glada jag osv osv. Vet att man inte kommer kunna hålla kontakten med alla, dessa var de jag kom närmast, men vill alltid veta att alla mår bra för jag älskar verkligen alla dessa människor. <3 Tack för 2 underbara år tillsammans med er, sps06! Kommer aldrig glömma våra minnen.

Tack för en oförglömlig dag allihopa!








Let yourself go


Idag hade jag en trevlig dag med allas favorit Viktoria! Efter en massa hit och dit om vilken tid vi ska åka så drog vi emot stan, letade runt i alla jävla affärer efter det jag ville ha. Men såklart var det slut överallt! :) Just my luck. Medans hon shoppade upp säkert 1000, fast vi åkte för min skull?! Hmm.. Något låter skumt här :D Efter vi gett upp sökandet käkade vi på Kungshallen & satt och pratade, sen tog vi tåget hemåt.. Planen var att hon skulle med mig hem, men hon var så trött så hon åkte hem till sig istället.

Ska träffa henne imorgon också, för hon måste ladda sin iPod HAHAHAHAH. Så hon ska utnyttja min sladd. :'D Sen får vi se vad som hittas på, troligtvis hänger vi hos mig bara. Sen måste jag sammanställa spelningslistan till flaket och sedan dra och fixa ögonbrynen vid 7. Vet dock inte i vilken ordning allt detta händer? :D Haha yeah yeah, får se.

Har egentligen inget vettigt att säga i det här inlägget, ville bara fortsätta vara duktig. Har ju typ bloggat varje dag den här veckan hittils! Hahaha, det kallar jag duktigt.. Förrut bloggade jag flera gånger om dagen, sen någon gång om dagen.. Men dem senaste månaderna har det minskat rejält. Puss!


If you were mine

Igår hade jag en dålig och mysig dag. Dålig för att jag klippte mig, och idiotjäveln klippte fel och sabbade mitt hår.. Men det går typ att lösa.. Även fast jag tycker det ser fult ut. Har typ lugg, fast ändå inte? Han kan ju inte ens klippa en lugg rätt hahahaha. Jävla idiot. Bah. Efter det svor jag som fan, var tjurig och förbannad ett tag men sen drog vi mot gamla stan där vi satt vid vattnet och sånt, det var jättemysigt och fint där :)

Vi tänkte ta färjan men den hade slutat gå 2 timmar tidigare ;( Ville ju verkligen det. Det var så skönt att sitta vid vattnet och bara chilla faktiskt. Vi tog massvis med foton och hade det kul. Vi drog mot gamla stan vid 4 och åkte därifrån vid 7 tror jag, sen åkte vi till Kista så vi kom fram kl 8, för jag hade upptäckt att jag fått tillbaka mitt CSN så jag ville köpa en jacka som jag velat ha aslänge. Men den fanns inte i min storlek där tyvärr ;(

Under tiden jag var i gamla stan messade V att hon var i Märsta igen! Det har hon inte varit på åtminstonde över en månad ?! Så vi bestämde att mötas senare.. Jag kom till Märsta vid halv tio och sen fick jag skjuts av pappa till Valsta där jag träffade muppen! :D Så längesen ju. Vi drog till mig, va hos mig till 12 kanske? Sen bestämde vi att åka till stan idag, skitväder men whatever! :D Ska bli skoj ändå! :)




'Cause I need it, I need to hear you say




On my knees, I'll ask
Last chance for one last chance

'Cause with you I'd withstand all of hell
to hold your hand




I'll give anything but I won't give up



I love you, I have loved you all along,
and I miss you, been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me and you'll never go

Stop breathing if I don't see you anymore..



I love you, I've loved you all along
I forgive you, for being away for far too long..

RSS 2.0